23 Ιουλ 2016

Βασίλης Λεβέντης: Ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει σπίτι μου να φάμε ψάρια!!!!

Βασίλης Λεβέντης: Ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει σπίτι μου να φάμε ψάρια

«Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα φιλικά», δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.Οι καλές σχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, είναι γνωστές.

Οι δυο πολιτικοί αρχηγοί, αν και πολλές φορές έχουν ανταλλάξει εκατέρωθεν σκληρές κουβέντες, φαίνεται να συνδέονται από αμοιβαία αισθήματα συμπάθειας.

Τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί στις δηλώσεις του ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στις φιλικές σχέσεις που έχει με τον πρωθυπουργό, οι οποίες μάλιστα μεταφράζονται ως ένα πολιτικό φλερτ για μελλοντική συνεργασία. Σε συνέντευξή του στο κανάλι «Εxtra», η οποία θα προβληθεί απόψε, o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε ότι θα κάνει πολύ σύντομα το τραπέζι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα έχει την ευκαιρία να πει την γνώμη του στον πρωθυπουργό, καθώς όπως δήλωσε έχουν κανονίσει να συναντώνται.

«Μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να πω την άποψη μου στον πρωθυπουργό, γιατί μπορεί να ερωτηθώ, γιατί έχω σύντομα ραντεβού. Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα, φιλικά πάντα. Τώρα θα έρθει σπίτι μου να φάμε», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου το τι θα περιλαμβάνει το menu, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε «θα φάμε καλά, θα φάμε ψάρια».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βασίλης Λεβέντης: Ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει σπίτι μου να φάμε ψάρια!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats