22 Ιουλ 2016

Το Βιογραφικό του Τσίπρα: Ο Μαρξισμός εργαλείο για να καταλάβουμε τον κόσμο !!!!

Το Βιογραφικό του Τσίπρας: Ο Μαρξισμός εργαλείο για να καταλάβουμε τον κόσμο !!!!

Μέτα το : Ένα σύντομο βιογραφικό του Αντώνη Σαμαρά, μας είπαν να βαλουμε και του Αλέξη Τσίπρα!

Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1974 στην Αθήνα χωρίς να Βαπτιστεί, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΡΥΦΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ....(δεν θα πω περισσότερα πάνω σε αυτο, και τι προκαλεί η περιτομή, κάλο θα ηταν να του τα κατεβάσουν δημοσια κάπου να δούμε αν έχει κάνει!αν ναι τότε 100% ειναι Εβραίος!να κατι που δεν έχει σκεφτεί κανεις!) .Η μητέρα του κατάγεται από την Ελευθερούπολη της Καβάλας και ο πατέρας του από το Αθαμάνιο της 'Αρτας (?). Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και τη Χωροταξία. Εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός στον κατασκευαστικό κλάδο (πότε πρόλαβε; ας ημαστε ειλικρινείς πότε δεν δούλεψε!).

Οργανώθηκε στην Αριστερά στα μαθητικά του χρόνια από τις γραμμές της ενιαίας τότε ΚΝΕ διαβάζοντας τι άλλο; Εβραίο Καρλ Μαρξ φυσικά οπως όλοι εκεί στο ΚΚΕ. Συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό κίνημα κατά την περίοδο των καταλήψεων '90-'91 και στη συνέχεια στο φοιτητικό κίνημα.Το 1999 εξελέγη γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού,ως επιβράβευση που έκαψε την Αθηνά μαζί με τα αλλα μορφώματα!(Όταν Ο Αριστερός Κουράδας Έκαιγε Την Αθήνα) θέση που διατήρησε μέχρι το 3ο συνέδριο της οργάνωσης (Μάρτιος 2003). Στο 4ο συνέδριο του ΣΥΝ (Δεκέμβριος 2004) εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και ακολούθως στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, όπου ανέλαβε την ευθύνη για θέματα παιδείας και νεολαίας.

Τον Οκτώβριο του 2006 εξελέγη σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ανοιχτή Πόλη.
Στο 5ο τακτικό συνέδριο του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας (Φεβρουάριος 2008) εξελέγη πρόεδρος του κόμματος.Στις εθνικές εκλογές του 2009 έθεσε τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών και εξελέγη βουλευτής στην Α' Αθηνών.

Στο 6ο τακτικό συνέδριο του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας (Ιούνιος 2010) επανεξελέγη πρόεδρος του κόμματος.Στις εθνικές εκλογές του 2012 εξελέγη βουλευτής του κόμματος στην Α' Αθήνας.
Στο 1ο ιδρυτικό συνέδριο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Ιούλιος 2013) εξελέγη? τοποθετήθηκε απο τον άλλο κομμουνιστικο μόρφωμα Αλέκο Αλαβάνο (υποψίες οτι ειναι εβραιος) πρόεδρος του κόμματος.
Στο 4ο συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στη Μαδρίτη (Δεκέμβριος 2013) ανακηρύχθηκε υποψήφιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκ μέρους του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζεί με την Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα (απόφοιτη του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών), μαζί με την οποία έχει υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και έχει αποκτήσει δύο γιους.Τα ονόματα των δύο παιδιών είναι, Παύλος και Ορφέας - Ερνέστο.

15/10/2013 δηλώσεις Τσίπρα Πηγή skai: Ο Μαρξισμός εργαλείο για να καταλάβουμε τον κόσμο! (ωχ τα ίδια λενε και οι Εβραίοι!).
«Μπορεί ο αγώνας να ξεκινάει από ένα χώρο δουλειάς αλλά ο ορίζοντας της ανατροπής βρίσκεται πέρα από τα εθνικά σύνορα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Μαρξισμός δεν είναι τσιτάτα, αλλά εργαλείο για να καταλάβουμε τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας το βιβλίο «Η άνοδος και η πτώση των εργατικών Διεθνών, Κύκλος 1ος: από τους Προδρόμους στην 1η Διεθνή» του Τάκη Μαστρογιαννόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΤΟΠΟΣ».

Ο κ. Τσίπρας, αφού εξήρε τη συνέπεια και τη μεθοδικότητα με την όποια ο συγγραφέας έχει συλλέξει το υλικό για πρόσωπα και γεγονότα, τόνισε πως είναι αδύνατο να διαβάζουμε το βιβλίο χωρίς να σκαφτόμαστε και το σήμερα, που υπάρχει πάλι κρίση του καπιταλιστικού συστήματος. Όπως είπε, κάθε αλλαγή στον τρόπο παραγωγής δημιουργεί νέα δεδομένα, αλλά η καταπίεση, ο φόβος και ο δισταγμός της κοινωνίας δεν είναι νέα φαινόμενα, σημειώνοντας πως πρέπει να αντιμετωπιστούν με τρόπο που θα απελευθερώνουν συνειδήσεις.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως πρέπει να ξέρεις με τι θέλεις να αντικαταστήσεις αυτό που θέλεις να αλλάξεις και πώς ο αγώνας εξακολουθεί να παραμένει μια διεθνής υπόθεση. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «μπορεί ο αγώνας να ξεκινάει από ένα χώρο δουλειάς αλλά ο ορίζοντας της ανατροπής βρίσκεται πέρα από τα εθνικά σύνορα»! κλασικό δόγμα εβραιων, το γεγονός οτι τον "γέννησε" το ΚΚΕ θα έπρεπε να αρκεί για να καταλάβει ο καθένας μη αριστερός κομμουνιστής , οτι κομμουνισμός και αλήθεια δεν πάνε μαζί πότε!!!άλλωστε ολα τα κομμουνιστικα κόμματα τα ίδρυσαν μασόνοι!και λενε το ίδιο :Ο Μαρξισμός εργαλείο για να καταλάβουμε τον κόσμο!τι δεν κατάλαβες? οι Εβραίοι μπορούν να κοροϊδεύουν τους μη Εβραίους Τορά.. Ραβίνος της Κατεχόμενης Δυτικής Όχθης: "Οι Εβραίοι μπορούν να σκοτώνουν "μη Εβραίους" που απειλούν το Ισραήλ"."Μπράβο" σε αυτούς που τον ψηφίσαν!!υπενθυμίζω οτι αυτά τα έλεγε το 2013!δεν ήξεραν τι ψηφίζουν; η δεν ξερουν οτι κανουν προώθηση μόνο σε δικούς τους;©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Βιογραφικό του Τσίπρα: Ο Μαρξισμός εργαλείο για να καταλάβουμε τον κόσμο !!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats