17 Ιουλ 2016

Το πλήθος ΕΣΦΑΞΕ Τούρκο πραξικοπηματία!!

Το πλήθος ΕΣΦΑΞΕ Τούρκο πραξικοπηματία!! στην Ελλάδα τους προσκυνούν  ακομα!

Σε πολλές περιπτώσεις οι Τούρκοι που βγήκαν στους δρόμους χτύπησαν και προσπάθησαν να λιντσάρουν τους στασιαστές, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι υποστηρικτές του Ερντογάν κυριολεκτικά ξέσκισαν έναν στρατιωτή

Μετά την επιχείριση πραξικοπήματος στην γειτονική Τουρκία, τα τηλεοπτικά κανάλια έδωσαν στην δημοσιότητα σκληρές εικόνες από τις συγκρούσεις πολιτών με στρατιώτες τύπου κομμουνιστές πράκτορες .

Σε κάποιες από τις εικόνες γυμνοί στρατιώτες παραδίδονται σε αστυνομικούς και σε πολίτες, οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ)) του προέδρου Ερντογάν.

Μία όμως από τις εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα είναι εξαιρετικά άγρια. Ένας στρατιώτης πεσμένος στο έδαφος στην γέφυρα του Βοσπόρου δολοφονείται από το εξαγριωμένο πλήθος, που τον έχει περικυκλώσει, με βάρβαρο τρόπο.

Οι εξαγριωμένοι πολίτες γρονθοκοπούν και κόβουν τον λαιμό του στρατιώτη, που είναι ακινητοποιημένος μέσα σε μια λίμνη αίματος.Στην Ελλάδα τους προσκυνούν ακομα τους πράκτορες που έβγαλαν τον Παπαδόπουλο! ίδια ιστορια ειναι μόνο που εκεί δεν πέτυχε!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το πλήθος ΕΣΦΑΞΕ Τούρκο πραξικοπηματία!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications