17 Ιουλ 2016

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ – ΣΟΚ! Στημένο από τον Ερντογάν το πραξικόπημα! της cia για την ανατροπή του! γνωστή τακτική απο τα τσιράκια !

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ – ΣΟΚ! Στημένο από τον Ερντογάν το πραξικόπημα! της cia για την ανατροπή του! γνωστή τακτική απο τα τσιράκια !

Άρχισαν τα τσιράκια της ελιτ σε ολο το κόσμο την πλύση εγκεφάλου!έβαλαν μπροστά την μηχανή μαζικής πλυσης εγκεφάλου! τους έκατσε στο λαιμό που εμπόδισαν τον πραξικόπημα ακομα και πολίτες!νόμιζαν οτι θα ηταν τοσο εύκολο οπως στην Ελλάδα με τους απαθείς γιουριδες!που κατεβαίνουν μόνο όταν τους φωνάζουν τα τσιράκια της ελιτ! όλοι οι άλλοι ειναι "φασίστες" αν ειχαν κάνει το ίδιο και στην ελλαδα στο πραξικόπημα να βγάλουν τον εκλεγμένο πια Παπαδόπουλο, σημερα η χωρα δεν θα είχε αυτά τα χάλια!

Με τίτλους οπως :ΦΡΙΚΗ! ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΣ – ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ – ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΕΤΣΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 74 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ!!ο γνωστός πουλημένος εδω και καιρό.....

Αριστεροί που πλυρωνει ο Soros πίσω απο έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου: Συγκρούσεις Κούρδων και ισλαμοφασιστών στην Κωνσταντινούπολη....Η κατάσταση στην Τουρκία έχει ως εξής: Από τη μία είναι κάτι «χουνταίοι» που θεωρούν ότι θα σώσουν τη χώρα με τα τανκς κι από την άλλη είναι οι ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές του Ερντογάν,αριστεροί πρώην πασοκοι και νυν συριζα οι γονείς τους ηταν πράκτορες της cia στο ίδιο σκηνικό επί Παπαδόπουλο , να κανουν κατάληψη της εξουσίας στην Ελλάδα.

Το θεϊκό: Οι «διαδηλωτές» που αντιμετώπισαν τα τανκς ήταν τα τάγματα εφόδου των ισλαμοφασιστών του AKP, οι ίδιοι που τρέχουν στη Συρία και πολεμάνε με τους τζιχαντιστές. Ο δημοκρατικός τουρκικός λαός ήταν κλεισμένος στα σπίτια του και καλά έκανε. Αυτά γράφουν οι αριστεροί!που σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να τρέχουν να σωθούν οπως τα αδέλφια τους στην τουρκιά! μόνο οι ηλίθιοι δεν ξερουν πια ποιοι πληρώνουν και προμηθεύουν τους τζιχαντιστές, και ποιοι ειναι απο πίσω! οπως και οι ίδιοι ειναι πίσω απο τους αριστερούς κομμουνιστές στην Ελλάδα! που τους προμήθευαν όπλα το 40.

Και αλλες τέτοιες εξυπνάδες εγκύρων πηγών πλυσης εγκεφάλου που απευθύνονται σε χαμηλής νοημοσύνης άτομα! η κατάσταση ειναι απλή, γράφουν :ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές του Ερντογάν! δεν ειναι "ισλαμοφασίστες" αλλα ισλαμοκομμουνιστες της cia!το γιατι η Αμερική αποφάσισε να βγάλει τον εκλεγμένο Ερντογάν,που χρησιμοποιούσε τοσο καιρό, ειναι ενα ερώτημα προς ερευνά, και οπως εχουμε ξανα πει μόνο και μόνο που τα εδω τσιγαράκια έλεγαν κατά του Ερντογάν συνεχεία μόνο ύποπτο ηταν .

Μάλλον χάλασε κάποια συμφωνία....Νέα ενημέρωση και επαλήθευση μας!!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ – ΣΟΚ! Στημένο από τον Ερντογάν το πραξικόπημα! της cia για την ανατροπή του! γνωστή τακτική απο τα τσιράκια !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications