14 Ιουλ 2016

Ο «Πατερούλης» των Εβραίων ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΓΙΑΧΒΕ! !!

Ο «Πατερούλης»  των Εβραίων ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΓΙΑΧΒΕ! !!

δεν υπάρχει εκτός από μένα άλλος θεός, εγώ θανατώνω κι εγώ δίνω ζωή...θ'; ακονίσω το αστραφτερό μου το σπαθί...τα βέλη μου θα τα μεθύσω με αίμα και το σπαθί μου θα κατατρώει κορμιά..." Δευτερονόμιον (32:39-42)

Το ότι η Αγία Γραφή και ιδίως η Παλαιά Διαθήκη, είναι εμποτισμένη με αίμα,σφαγές, ακρότητες, εθνοκαθάρσεις, δεν είναι κάτι άγνωστο (τουλάχιστον σε αρκετούς, πλην τού «ποιμνίου» τής Εκκλησίας). Είναι γνωστόν πως βρίθει από πράξεις ανομολόγητες, γεμάτες κακία και μίσος. Αυτό το τερατούργημα, οι Ιουδαιοχριστιανοί επιμένουν να το αποκαλούν «θεόπνευστο» και «ιερό», που εκπέμπει μηνύματα «αγάπης».

Το μεγαλύτερο μέρος του χριστεπώνυμου πληρώματος της χώρας μας, αγνοεί ότι ο Γιαχβέ ο θεός των Εβραίων είναι ο ίδιος ακριβώς και θεός δικός του!!! Ο δε Απόστολος Παύλος, στις πράξεις των Αποστόλων και στις επιστολές του, εκατοντάδες φορές εξηγεί πώς ο θεός των Εβραίων Γιαχβέ είναι ο πατέρας του Ιησού.

άγιο βάπτισμα, τα μωρά έχουν τον διάβολο πριν καλά καλά έρθουν στο κόσμο!:Κύριε Σαβαώθ, ο θεός του Ισραήλ αυτός που γιατρεύει όλες τις αρρώστιες, επίβλεψε τον δούλο σου και κάνε να φύγουν από μέσα του όλα τα έργα του διαβόλου. Επιτίμησε τα ακάθαρτα πνεύματα, δίωξε αυτά και καθάρισε το έργο των χειρών σου, και με την μεγάλη σου δύναμη κάνε τον να συντρίψει κάτω από τα πόδια τον σατανά και χάρισε σ'; αυτόν νίκες εναντίων του. Με το δικό σου έλεος ας καταξιωθεί των επουρανίων Σου Μυστηρίων για να μπορεί αιώνια να δοξάζει τον Πατέρα τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα . Αμήν

Χριστιανισμός :Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου!
Το ίδιο δόγμα και οι αριστεροί/κομμουνιστές και οι Εβραίοι έως και σημερα! τι δεν κατάλαβες? Τέλος η αλήθεια ειναι οτι ο Χριστιανισμός έφτασε στο τέλος του! η αποστολή του τελείωσε, να κάνει δούλους την ευρωπαϊκή φυλή και: έχε ο θεός και αλλα τέτοια χαζά!που περνάει απο γενιά σε γενιά μαζί με την ηλιθιότητα , όταν οι αρχαίοι έλεγαν ελευθεριά η θάνατος!, σειρά έχει μια θρησκεία, κατάλαβες γιατι εχουν δώσει τηλεπαθητικά εντολή στους αριστερούς να κράζουν τον χριστιανισμό; μόνο αυτούς μπορούν να ελέγχουν γιαυτό κουβαλούν λαθρο να γίνουν όλοι αριστεροί! με νοημοσύνη κάτω απο 90 και να τους προσκυνούν βλέπε αριστερούς πτυχιούχους και μη βουλευτές εκτός που όλοι ειναι μογγολικοί ....

Όλες οι σελίδες άθεων δηθεν Έλληνες! ειναι κομμουνιστές ΜΟΓΓΟΛΟΙ απο πίσω!αλλιώς δίνουν σήμα να τις ρίξουν οπως του Μέγα Αλεξάνδρου, Μακεδονίας κτλ μαζί με εθνικιστικές η της Χ.Α ! Είναι παντού τα σκουλήκια ! οπως μια που το παίζει και γνήσια Ελληνίδα άσχετα που φαίνεται οτι ειναι μογγολικο μίασμα! (μια Ξυνίδου όνομα και πράγμα!)ειναι σε όλες τις σελίδες περί αρχαίας Ελλάδας κτλ! έβαζε κατά της Χ.Α παντού, τωρα που βγήκαν οι αριστεροί, βάζει κατά τον χριστιανών! όλη μέρα, μάλλον αυτή την δουλειά τις εχουν αναθέσει!!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο «Πατερούλης» των Εβραίων ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΓΙΑΧΒΕ! !!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Προς ανώνυμο το σχόλιο δεν έγινε δεχτό.. όσο για την λεγόμενη αν που λες οτι είναι Πόντια και λοιπον; και το 26 % με e1d1 δηλώνουν έλληνες αλλά είναι Αφρικανό έλληνες, για να να μην πω για αριστερούς κομμουνιστές που δεν έχουν καμια σχέση ουτε καν με Ευρώπη, κσι τα μαθήματα αλλου όχι εδώ. Οι πόντιοι ηταν ξανθοί όλοι .οι ναζί δεν ηταν μαλακές όταν έλεγαν περι φυλετικής καθαρότητας... Αλλιως δεν θα ψιφηζε κανεις Σύριζα ΚΚΕ...πόσο μάλλον να είναι τόσο ζώα πολλοί στην Ελλάδα. Θα ηταν όλοι το ίδιο και δεμένοι. Όταν μάθουν κάποιοι τι παίζεται με το DNA τότε να κανουν μαθήματα αφού μάθουν αληθινή ιστορία και όχι αυτή τον μογγόλων..και όσο για το άλλο περι μασονία μονο ένας ηλίθιος θα το έλεγε αυτό η κάποιος που μπαίνει πρωτη φορά εδώ..να πας στο κατοχικά που είναι η μασονία....

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats