20 Ιουλ 2016

Η Τουρκία θα διαλυθεί!! Για να δούμε τι ήξερε αυτός συνεργάτης της cia !ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!

Για να δούμε τι ήξερε αυτός συνεργάτης της cia που τον εκαναν και  Άγιο....!

Για να δούμε λοιπόν τι έλεγε αυτός ο δηθεν άγιος! δεν μας άφορα τι εικόνα έχει η μαζα για αυτόν! γράφουμε ειναι ακατάλληλο το ποστ για πολλούς! όσοι δεν αντέχουν αλήθειες μην πάνε πιο κάτω! διαβάστε άλλο ποστ!μην σας χαλάσουμε το παραμύθι !! !

Εκείνος ο Παλμός είχε δίκιο που το έλεγε πράκτορα! σε κάποιο βίντεο! το εχουν πολλοί για "τρελο" αλλα ξέρει πολλά,εξάλλου και μένα ετσι μπορεί να με λενε πολλοί! είπαμε αν δεν ακολουθείς το κοπάδι είσαι "συνωμοσιολόγος" και "τρελός", το να ξέρεις τόσα πολλά που η μαζα αγνοεί και να σε θεωρεί και τρελο,ειναι κατι που η επιστήμη σηκώνει τα χεριά ψηλά!πχ ειναι οπως τότε που έβλεπαν όλοι το ΣΥΡΙΖΑ ως φωστήρες ! όσοι πάνε σε άρθρα μας πίσω θα δουν οτι τα λέγαμε απο πριν το βγάλουν αυτά που κάνει,(ποιοι ειναι οι "τρελοί"; και τα πρόβατα;) λοιπόν στο θέμα μας ,βρέθηκαν τα παρακάτω κείμενα,που εχουν ενδιαφέρον.

Τον Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής .Συγκινήθηκα , όταν μου έπιασε το χέρι , και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεως του , μου είπε τα ακόλουθα : ¨Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία . Η Τουρκία θα διαλυθεί και , μάλιστα , θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι(cia) . Στην Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος) , αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους , διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της ¨. Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά , μου είπε πάλι :¨Όπως ξέρεις , εγώ δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού (cia) …(¨Μαρτυρίες προσκυνητών", β έκδοση,Ζουρνατζόγλου)

Απο το βιβλιο του κυρίου Ν. Ζουρνατζόγλου Μαρτυριες προσκυνητών τ.2, 2012 Σημαιοφορίδης Δημήτριος, υπάλληλος ΔΕΗ, Πτολεμαΐδα: Τον ρώτησα κάποια στιγμή για την ΕΟΚ. Απάντησε: « Τώρα όσο για την ΕΟΚ, ενοποίηση δεν θα γίνει ούτε με οξυγονοκόλληση! Δεν θα θελήσουν οι δυνάμεις – Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία – να ενωθούν, επειδή έχουνε παλιούς λογαριασμούς.
Και, άλλος λόγος είναι ότι δεν γίνεται συνεταίρος ο πλούσιος με τον φτωχό.» (σελ. 372) Το κράτος του Ισραήλ Απο το βιβλίο του κ. Αθανασίου Ρακοβαλή, "ο π. Παΐσιος μου είπε"83. Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ…Λίγα είναι τα ψωμιά της (τσ τσ !!!)…
Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε , Σελ: 84 Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ, Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου.Δεν θα κάνουν χωριό στην ΕΟΚ , γιατί είναι έθνη με διαφορετικές παραδόσεις.Ο Γέρων Παΐσιος , Σελ : 183
Είναι ζεστό το αίμα..

- Είναι πολύ ζεστό ακόμη τό αίμα...Οί επίσημοι απόρησαν μή μπορώντας νά καταλάβουν τήν κρυπτογραφημένη απάντησή του. Αργότερα πού τόν ρώτησα τί σημαίνει , ότι είναι ακόμη ζεστό τό αίμα, μού είπε.-- Είναι αδύνατο, καί θά φανεί αυτό αργότερα, νά υπάρξει ποτέ συνεργασία τών Αγγλων, τών Γάλλων, τών Γερμανών, τών Ιταλών, τών Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πού χάσανε στόν Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τούς πατεράδες καί τούς θείους τους.Είναι ποτέ δυνατόν νά ονομάζει ό ένας τόν άλλο "σύμμαχε" καί νά τό εννοεί; (3 πουλάκια κάθονται!! χωρα στο ΔΝΤ δεν ειναι ανεξάρτητη αλλα εβραιοκρατουμενη! )

Θα σας πω εγω τι εννοεί ! οι Εβραίοι προκείμενου να καταστρέψουν την Γερμανία οργάνωσαν τον Δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο οπως και ο πρώτος εξάλλου , Έκτος απο Ρωσία Βρετανία Αμερική έβαλαν τόσες αλλες χώρες κατά της Γερμανίας!μεταξύ αυτών και Ελλάδα αφου σκότωσαν πρώτα τον "φασίστα" Μεταξά!!

Ο κύκλος έκλεισε τωρα πρέπει να γίνουν όλοι αριστεροί!πως; εισβολή .....!!! μπαστάρδεμα του DNA και πολλά μετρά μην κανουν παιδιά μεταξύ τους! δημιούργησαν και εκείνες τις ηλίθιες φεμινίστριες, και απο την άλλη, πάνε να τις κανουν τσουλ@... απο μικρές!! έλα μωρέ τωρα αν δεν πας με 50 αντρες δεν είσαι γυναικά! κανε την ζωή σου μέχρι τα 45! ξέρετε ποιοι γράφουν τα γυναικεία περιοδικά ετσι;(οι μεγαλύτεροι μισογύνηδες σαν τους μουσουλμάνους) τα αποτελέσματα; γύρο σας!

Απο το 1940 κανόνιζαν να πάνε δις μουσουλμανους στην Γερμανία αφου πρώτα εκαναν γενοκτονία των Γερμανών αληθινή οχι fake!αλλα ποιος την ξέρει; απο τους 30 εκ που ηταν τότε και όσοι έμειναν απο την γενοκτονία ,τωρα εχουν γίνει 80 εκ! μη Γερμανοί! ετσι καταστρέφουν ενα έθνος οι Εβραίοι! ετσι θα γίνει όλη η Ευρώπη!

"... Το Ισραήλ είχε κερδίσει το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουμε επωφεληθεί από αυτό και ήταν μια ικανοποίηση για εμάς. Ήταν επίσης απόλυτη εκδίκηση μας για το χριστιανικό κόσμο ».(Εβραίος Πρέσβης της Αυστρίας στο Λονδίνο, Count Mensdorf, 1918)"... Το μέλλον της εβραϊκής φυλής είναι ο διεθνές κομμουνισμος".(Κάποιος εβραιος με το όνομα GEORGE MARLEN, στον Στάλιν, S.414, Νέα Υόρκη 1937) Δεν τα λέω εγω αλλα μονοί τους! όλες οι πληροφορίες ειναι διαθέσιμες στον καθένα στο ίντερνετ ,αλλα ποιος ψάχνει;κατά τα αλλα το παίζουν και Έλληνες που ειχαν σημαία την ερευνά! οι πιο πολλοί τρώνε αμάσητη προπαγάνδα απο γνώστες ιστοσελίδες!εγω πως ερευνησα και μεσα σε 2-3 χρονιά έμαθα όλη την αλήθεια; που δεν βρήκαν άλλοι "ερευνητές" χρονιά;

Ὅταν ὅμως δεῖτε συμφορὲς στὴν Ἑλλάδα, τὸ κράτος νὰ βγάζη παλαβοὺς νόμους καὶ νὰ ὑπάρχη γενικὴ ἀστάθεια, μὴ φοβηθῆτε, θὰ βοηθήση ὁ Θεός. *Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι . Οι Αμερικάνοι σου λέει , τι γίνεται εδώ ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι .( Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε,Αθ. Ρακοβαλή ,2η έκδοση,1997, σελ: 77). Έτσι οποία χωρα σηκώνει κεφαλή ισοπέδωση απο τους δημοκράτες !!απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις? μας "βοήθησαν" οι Αμερικανοί και Αγγλοι;πως; όταν εκαναν αποκλεισμό και λιμοκτονούσαν;και τα έριξαν ολα στους "κακούς ναζι";η που βομβάρδισαν τον Πειραιά και τάιζαν τους κομμουνιστές; θελει να κρυφτεί η ... και η χαρά δεν τον αφήνει!

Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός της κατεχόμενης «συμμάχου» Ελλάδας ως συνέχιση του πολέμου σε ελληνικό έδαφος και ως κύριος προξενητής του κατοχικού λιμού.Το πρόβλημα είναι, πόσο αξίζει για μας η καλή θέληση των ελλήνων; Έχει μεγαλύτερη σημασία για μας ο στόλος τους, η αποτελεσματικότητα της παθητικής τους αντίστασης και η ένοπλη αντίσταση των ελευθέρων στρατευμάτων τους, εννοούνται τα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα, που είχαν συγκροτηθεί υπό βρετανική επιτήρηση και χορηγία στη Μέση Ανατολή) ώστε να διευκολύνουμε τον εφοδιασμό της Ελλάδας με σιτηρά ή βαραίνει περισσότερο το κέρδος που τότε θα αποκομίσει ο εχθρός; ...Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων ελλήνων, για να ενισχύσουμε τη μεταπολεμική θέση μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ή να αποδεχθούμε τη μείωση τού πληθυσμού της Ελλάδας σε πέντε εκατομμύρια (σ.σ.: το διαγραμμένο τμήμα παρέμεινε στο πρωτότυπο) τη μείωση τού ελληνικού πληθυσμού από την πείνα, την καταστροφή της υγείας του -κυρίως των παιδιών- καθώς και τη μεταστροφή των διαθέσεών του σε βίαια αντιβρετανικές; Πρέπει να ζυγισθούν πολύ αποφασιστικά τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα σε λιμοκτονία. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη, ότι οι έλληνες δεν θα λιμοκτονήσουν σιωπηλά. Επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίκτυπο στην κοινή γνώμη των Η.Π.Α.» (3)

Το ανατριχιαστικό αυτό ντοκουμέντο, που, μάλιστα, έχει ημερομηνία 11-7-1941 δηλαδή μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επιτυχή κατάληψη της Ελλάδας από τους Γερμανούς, δεν συντάχθηκε από τους κακούς κατακτητές, όπως είθισται να κινδυνολογούν οι απευθυνόμενες σε διανοητικά καθυστερημένους εθνοπατριωτικές προπαγάνδες, αλλά προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό Foreign Office. Αποτελεί απόρρητο έγγραφο (αριθμός εγγράφου F.O.371/29840:R7038)

Ε οχι !!και το κερασάκι στην Τούρτα! ΚΚΕ! Ὁ Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.

Μήπως ηταν βλάκας; η δεν ήξερε οτι αν δεν υπήρχαν κομμουνιστές στην Ελλάδα δεν θα είχε καν εμπλακεί σε κανένα πόλεμο αλλα θα ηταν σε πολύ καλύτερη μοίρα! καλα για τις σφαγές σε δηθεν "προδότες" 5-10-15 χρόνων παιδάκια, και παιδομάζωμα ούτε συζήτηση ...οι πράκτορες των Εβραίων λενε προδότες τον στρατό της Ελλάδας τότε !άκουσον άκουσον! μαζί με γυναικόπαιδα και παιδάκια που κατάσφαξαν! ιδια ιστορια με την ΣΥΡΙΑ ΤΩΡΑ!για να έρθει σε ισορροπία το ποσοστό Ελλήνων και Μογγόλων ώστε να μην σηκώνει κεφάλι κανεις αλλα και να επικρατήσουν! ίδια ιστορια και στην κατεχόμενη Γερμανία πια μετα το 1945.

Είναι ζεστό το αίμα, μέχρι να μην μεινει ούτε ένας καθαρός!!!!όλοι αριστεροί!

Το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης αναγνωρίζεται ως ανθρώπινο δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα (ΔΣΑΠΔ). Το άρθρο 19 του ΔΣΑΠΔ προβλέπει ότι «κάθε πρόσωπο θα έχει το δικαίωμα της γνώμης χωρίς παρεμβάσεις» και «ο καθένας θα έχει το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό θα περιλαμβάνει την ελευθερία αναζήτησης, λήψης και μετάδοσης πληροφοριών και ιδεών όλων των ειδών, ανεξαρτήτως συνόρων, προφορικά, εγγράφως ή σε έντυπη μορφή, σε μορφή τέχνης ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο της επιλογής του». Σύμφωνα με τα επιχειρήματα του Τζον Μίλτον, η ελευθερία του λόγου νοείται ως ένα πολύπλευρο δικαίωμα που περιλαμβάνει όχι μόνο το δικαίωμα έκφρασης ή διάδοσης πληροφοριών και ιδεών, αλλά και τρία ακόμη διακριτά σκέλη:το δικαίωμα στην αναζήτηση πληροφοριών και ιδεών. το δικαίωμα στην λήψη πληροφοριών και ιδεών. το δικαίωμα στην διάδοση πληροφοριών και ιδεών.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(ϟϟ οι κεραυνοί της γνώσης του Δια....)
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

4σχόλια:

Η Τουρκία θα διαλυθεί!! Για να δούμε τι ήξερε αυτός συνεργάτης της cia !ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Εσυ που γράφεις περίμενε να δούμε πρώτα τι θα γίνει απο ολα αυτα και μετα βγάλε συμπεράσματα. Ήρθε η καταστροφή του πλανήτη και δεν πρόλαβε να γίνει κάτι; Άρα καταλαβαίνεις ότι όλο το κείμενο που έγραψες ειναι άκυρο.

Πως ειναι άκυρο; ακυρώνεις τα ιστορικά στοιχειά; η οτι ο τυπος στην φώτο ειναι ένα ναρκωτικό της μάζας να κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου ?(θα έρθει η Μίριαμ να τους σώσει!) καθε χρόνο δεν ερχόταν πόλεμος με την τουρκιά? άσχετα με το τι θα γίνει? μπορεί να άλλαξαν τα σχεδία απο τότε που τα διάβαζε αυτός εκ των έσω!
και αυτά δεν τα γράφει ενα αριστερό μίασμα των εβραιων !που εχουν πάρει εντολή να κράζουν τον χριστιανισμό για επιβάλουν το ισλάμ στην Ευρώπη, στόχος να κανουν περιτομή σε όλους ! ξέρεις τι προκαλεί σε όλη την ζωή? καλύτερα μην μάθεις!

no imageΑνώνυμος

Μιλας Γιατί είσαι βαθιά μέσα στο σκοτάδι παιδί μου. Ένα βιβλίο του Αγίου αν άνοιγες θα καταλάβαινες την ταπείνωση και την αγάπη που είχε για όλο τον κόσμο. Πιάσε διάβασε και άνοιξε τα πνευματικά σου μάτια τώρα που είναι ακόμη νωρίς. Μην τα βλέπετε όλα απλά...έχουμε πια ξεφύγει ο κόσμος....χάθηκαν οι αξίες και ο σεβασμός. Αχ....

no imageΑνώνυμος

η φραση του ΠΑΪΣΙΟΥ τα μαθαινω απο αλλου καλε μου κυριε δεν ηταν ΣΙΑ οπως ΛΑΘΟς ερμηνευσες αλλα παραχωρηση ΘΕΟΥ για τα μελλουμενα
καλα θα κανουμε να αγαπησουμε τον χριστο μας γιατι οι μουσουλμανοι κανουν οπου βρουν 199 προσευχες μπρουμυτα στον αλλαχ!!!!εμεις πολεμαμε μονοι μας την πιστη μας....η αθεϊα φταιει για τα χαλια μας Θα ερθει μια μερα που θα κλαψουν πολυ αυτοι που δεν πιστεψαν και κορόιδεψαν την ορθοδοξια μας αλλα θα ειναι ΑΡΓΑ!!!!εχει τοσα θεματα να σχολιασετε αφηστε χριστο-πιστη-αγιους στην ησυχια τους αν δεν πιστευετε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications