19 Ιουλ 2016

O Ερντογάν: «Γιατί να τους κρατάω για να τους ταΐζω στη φυλακή»σωστά! οι προδότες εκτέλεση επί τόπου τα μιασματα μην μαγαρίζουν και άλλους!

O Ερντογάν: «Γιατί να τους κρατάω για να τους ταΐζω στη φυλακή»σωστά! οι προδότες εκτέλεση επί τόπου τα μιασματα μην μαγαρίζουν και άλλους!

Να τα βλέπουν και οι εδω προδότες μιασματα των εβραιων γνωστοί και ως σκυλια η κομμουνιστές αριστεροί και πάσης φύσεως ανωμάλου λόγο αποτυχίας του μιάσματος !

Οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν, που σημαίνει οτι ειναι τα γνωστά σκυλια των εβραιων λειτουργούν σαν ρομπότ χωρίς βούληση και σκέψη,αυτοι έδιναν εντολές να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας! ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ! ίδιο κόλπο που εκαναν και στο Χίτλερ (ετσι και πάρουν την εξουσία οι Εβραίοι θα γίνει πόλεμος με την Ρωσία και όλη την Ευρώπη!)

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα, ότι ο τουρκικός λαός επιθυμεί την επιβολή της θανατικής ποινής, που καταργήθηκε στην χώρα πριν από μία και πλέον δεκαετία, σε βάρος εκείνων που ενεπλάκησαν στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.

«Οι πολίτες στους δρόμους το ζήτησαν» επισήμανε ο Ερντογάν σύμφωνα με ένα απόσπασμα της συνέντευξης που πρόβαλε το CNN. «Οι πολίτες έχουν την γνώμη ότι αυτοί οι τρομοκράτες πρέπει να εκτελεστούν… Γιατί θα πρέπει να τους κρατάω και να τους ταϊζω στις φυλακές για τα επόμενα χρόνια, αυτό λένε οι πολίτες».

Το CNN μετέδωσε επίσης ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γνωστοποίησε στην ίδια συνέντευξη ότι τα επίσημα έγγραφα στο πλαίσιο της υποβολής αιτήματος για την έκδοση του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν από τις ΗΠΑ θα κατατεθούν τις επόμενες ημέρες.Η Τουρκία καταγγέλλει ότι ο Γκιουλέν οργάνωσε το πραξικόπημα. Εκείνος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

O Ερντογάν: «Γιατί να τους κρατάω για να τους ταΐζω στη φυλακή»σωστά! οι προδότες εκτέλεση επί τόπου τα μιασματα μην μαγαρίζουν και άλλους!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats