21 Ιουλ 2016

Διαβάστε να γελάστε!!! Οι τούρκοι του πραξικοπήματος, διώκονται, λέει, στην Ελλάδα, γιατί νομίζετε;

Διαβάστε να γελάστε!!! Οι τούρκοι  του πραξικοπήματος, διώκονται, λέει, στην Ελλάδα, γιατί νομίζετε;

Για «παράνομη είσοδο» στη χώρα!Πώς; Καλά ακούσατε!

Μπήκαν λέει «παράνομα» στην Ελλάδα!Δηλαδή έκαναν κι αυτοί, εκείνο ακριβώς που κάνουν εδώ και ενάμιση χρόνο, από τον καιρό που ο Τσίπρας άνοιξε τα σύνορα με την Τουρκία, πάνω από 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες και πρόσφυγες!

Οι οποίοι μπήκαν όλοι παράνομα. Και δεν συνελήφθη κανείς τους…Και επί ένα χρόνο, όλα αυτά τα καραβάνια από λαθρομετανάστες όχι μόνο δεν έκαναν τον κόπο να παραδοθούν στις Ελληνικές αρχές, αλλά ζητούσαν να τους παράσχει η Ελλάδα όλα τα μέσα για να ζήσουν καλά εδώ και να περάσουν σε άλλες χώρες τις αρεσκείας τους!

Μέχρι που οι «άλλες χώρες» έκλεισαν τα σύνορα με την Ελλάδα…
Επί ενάμιση χρόνο η κυβέρνηση Τσίπρα έχει «αποποινικοποιήσει» πλήρως την παράνομη είσοδο στη χώρα, και τώρα κυνηγούν και καλα, τους μόνους που ήλθαν κατευθείαν και παραδόθηκαν στις Ελληνικές αρχές για μείνουν σε Hilux δωμάτια, για να μην γυρίσουν πίσω διότι ειναι ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!

Να στείλουν τους εγκληματίες πίσω!! 2 μετρά και 2 σταθμά; τον Οτσαλάν γιατι τον έδωσαν που δεν ηταν δικός τους; γιατι το είπαν οι Εβραίοι;εκεί δεν ισχύουν οι διεθνείς συνθήκες περί προσφύγων και περί ασύλου!

Άλλα για αυτούς του εγκληματίες πράκτορες αποφασισμένους να σκοτώσουν ισχύει !οι διεθνείς συνθήκες περί προσφύγων και περί ασύλου! ειναι μια απατη, για να γίνεται η εισβολή στην Ευρώπη!! με λίγα λογία λέει αν εσύ έχεις σκοτώσει κόσμο και για να μην σε πιάσουν πας σε άλλη χωρα και είσαι κύριος! γιατι;

Για αυτο :"Ο τελικός στόχος είναι ο συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου, ... στην ανάμειξη των φυλών, από τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες. με στόχο μιας καφέ φυλή στην Ευρώπη.Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με κατά μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης των 90, πολύ ανόητο να κατανοήσει, αλλά αρκετά έξυπνο για να λειτουργήσει. "- Thomas PM Barnett , ως εκ τούτου ειναι σαν να βάζεις λύκους μέσα σε πρόβατα , για αυτο ειναι υπέρ οι χρήσιμοι ηλίθιοι antifa, τα αποτέλεσμα? βιασμοί κτλ και ακομα ειναι η αρχή! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Διαβάστε να γελάστε!!! Οι τούρκοι του πραξικοπήματος, διώκονται, λέει, στην Ελλάδα, γιατί νομίζετε;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications