11 Ιουλ 2016

Μιχαήλ Γκορμπατσώφ: «Ο πόλεμος που έρχεται θα είναι και ο τελευταίος»

Μιχαήλ Γκορμπατσώφ: «Ο πόλεμος που έρχεται θα είναι και ο τελευταίος»

O πρώην ηγέτης της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, προειδοποίησε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Echo Moskvy» ότι αν η κρίση με το ΝΑΤΟ κλιμακωθεί σε έναν νέο πόλεμο, αυτός ο πόλεμος θα είναι ο τελευταίος υποννοώντας χρήση πυρηνικών όπλων.

Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ συμφώνησαν την Παρασκευή να αναπτύξουν στρατιωτικές δυνάμεις στα Βαλτικά κράτη και στην ανατολική Πολωνία και να αυξηθεί η ενάερια και ναυτική περιπολία.Σκοπός να γίνει επίδειξη ισχύος και ετοιμότητας απέναντι στη Μόσχα για να γίνει κατανοητό πως το ΝΑΤΟ θα υπερασπιστεί τα ανατολικά μέλη του εναντίον της γνωστής πλέον «ρωσικής απειλής».

Ο Mikhail Gorbachev είπε μετά τη Σύνοδο ότι οι αποφάσεις που πήρε το ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία θεωρούνται ως «προετοιμασία για ένα θερμό πόλεμο με τη Ρωσία».«Εμμένω σε ότι έχω πει, θεωρώ τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ κοντόφθαλμες και επικίνδυνες» λέει ο Μ.Γκορμπατσώφ και προσθέτει:

«Τέτοια βήματα οδηγούν στην ένταση και στην διαταραχή (των σχέσεων). Η Ευρώπη χωρίζεται και ο κόσμος διχάζεται. Αυτό είναι ένας λάθος δρόμος για την παγκόσμια κοινωνία» αναφέρει.«Υπάρχουν πολλές παγκόσμιες και ατομικές κρίσεις για να εγκαταληφθεί η συνεργασία. Είναι βασικό να επαναφέρουμε το διάλογο».

«Είναι ανεύθυνο να αναπτύσσει το ΝΑΤΟ τέσσερα επιπλέον τάγματα στα ρωσικά σύνορα σε απόσταση βολής, η Συμμαχία επιλέγει Ψυχρό Πόλεμο και μια νέα κούρσα εξοπλισμού».«Υπάρχουν ακόμα τρόποι να αποφύγουμε τη στρατιωτική δράση». «Τα ΗΕ πρέπει να το συζητήσουν κάποια στιγμή».

«Με βάση την υπάρχουσα κατάσταση, όλες οι πολιτικές, οικονομικές, διπλωματικές και πολιτιστικές δυνάμεις πρέπει να εμπλακούν ώστε να ηρεμίσουν τον κόσμο.Να ξέρετε ότι ο επόμενος πόλεμος θα είναι και ο τελευταίος».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μιχαήλ Γκορμπατσώφ: «Ο πόλεμος που έρχεται θα είναι και ο τελευταίος»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats