20 Ιουλ 2016

Εκδηλώθηκαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι με μυαλό σκύλων!!οι κομμουνιστές αριστεροί στο tribune gr

Εκδηλώθηκαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι με μυαλό σκύλων!!οι  κομμουνιστές αριστεροί στο tribune gr

Απίστευτα πράγματα ! εδω και 2-3 χρονιά που ασχολούμαι με πολίτικη,διαπιστώθηκε οτι οι αριστεροί κομμουνιστές ειναι μια εντελώς άλλη ράτσα ανθρώπων,και τα κόμματα τους δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για μαζεύουν αυτή την ράτσα,δλδ δεν ξύπνησε ο άλλος μια μέρα και είπε να γίνω αριστερός! ειναι εκ γενετής ετσι! και αυτά περί ιδεολογίας και αηδίες δεν τα ξέρω εγω!εγω βλέπω διαφορετικά τον κόσμο ,και βλέπω ενα μάτσο, προγραμματιζόμενων ηλίθιων,και ηλίθιες! σαν να εχουν βγει απο το ίδιο καλούπι, ειδικά κατι αριστερές φεμινίστριες γυναικες μέσα στην ξινίλα! απο που εμφανίστηκαν όλοι αυτοί ξαφνικά;

Βγήκαν απο κανένα εργοστάσιο παραγωγής ηλίθιων αριστερών; οχι φυσικά! η πιο πολλοί αριστεροί γεννήθηκαν απο κομμουνιστές παλιότερα, και οι κομμουνιστές εμφανίζονται οπού υπάρχουν Εβραίοι,βασικά τους γεννούν...Πριν πολλά χρονιά έπαθαν μεγαλη ήτα οι Εβραίοι που δεν θα πω εδω, τότε διαπίστωσαν οτι χωρίς πιστά σκυλια δεν μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο! ετσι γεννήθηκαν οι κομμουνιστές ....

Το παρακάτω κείμενο ειναι απο την σελιδα αριστερών κομμουνιστών tribune.gr,ολο το ΣΥΡΙΖΑ εκεί μέσα ειναι οπως ειχα εντοπίσει απο το 2014 ! αυτούς έβγαλαν να σωθούν !!! που εχουν το θράσος να μιλάνε και για ιστορια και να γράφουν βιβλία σύμφωνα με τι εντολές τους δίνουν! διαστρεβλώνοντάς τα πάντα υπερ τους! δώστε προσοχή ,

Μια χούφτα γραφικών παραθρησκευτικών, «χριστιανοταλιμπάν», συγκεντρώθηκαν έξω από το Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών για να… αναθεματίσουν τον Ελευθεροτεκτονισμό. Το μεσαιωνικό θέαμα των ορθοδόξων τζιχαντιστών, με τα μούσια μέχρι τις κοιλιές και τους μεγάλους σταυρούς, να αναθεματίζουν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα του οποίου τα μέλη εμφορούνται από τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού και Δυτικού Διαφωτισμού, από τον Ανθρωπισμό και την έμπρακτη Κοινωνική Αλληλεγγύη δεν είναι ανεξήγητο.

Επί δεκαετίες ολόκληρες ο Ελευθεροτεκτονισμός δέχεται λάσπες και συκοφαντίες από τους σκοταδιστές, θρησκευτικούς και πολιτικούς, επειδή μέλη του υπήρξαν οι μεγαλύτεροι κοινωνικοί και εθνικοί αγωνιστές τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.Οι σπουδαίοι εκείνοι άνδρες, που ηγήθηκαν λαμπρών επαναστάσεων και μεγάλων αλλαγών, που έβγαλαν την ανθρωπότητα από τα μεσαιωνικά σκοτάδια, τις δεισιδαιμονίες και την ανοησία, ανδρών που απελευθέρωσαν τις επιστήμες από τα δεσμά των θεοκρατιών, θεωρούνται «εχθροί» από τους εικονιζόμενους τζιχαντιστές και λογικό, αφού τους «χάλασαν» τον ιδανικό τους μεσαίωνα.

Οι Έλληνες τέκτονες, οι άνθρωποι που οργάνωσαν όχι μόνο την Επανάσταση του 1821 με τη Φιλική Εταιρεία αλλά και τον Μακεδονικό Αγώνα, σπανίως απαντούν στις επιθέσεις εκείνων που είχαν και έχουν την αρχή «σφάξε με πασά μου να αγιάσω».Θεωρούν ότι οι υπηρεσίες τους προς τον συνάνθρωπο και την πατρίδα δεν πρέπει να «διαφημίζονται», ούτε να «διαλαλούνται», αφού προέρχονται από την αίσθηση του καθήκοντος και όχι από κάποια ανάγκη για προβολή.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας, εκεί που συγκεντρώθηκαν στις 11 Ιουλίου οι «χριστιανοταλιμπάν» απέξω για να αναθεματίσουν, έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια ιστορικά κείμενα σχετικά με τη δράση των Ελλήνων ελευθεροτεκτόνων για να συνδράμει στην ιστορική έρευνα.

1 τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα το επέβαλαν οι ίδιοι σφάζοντας και μολύνοντας τα πάντα με την εισβολή Μογγόλων στην Ευρώπη!... 2 εθνικοί αγωνιστές ; να γελάσω η να κλάψω; καθε τι εθνικιστικό το σκοτώνουν! ηγήθηκαν λαμπρών επαναστάσεων προς όφελος τους πάντα! επαναστάσεις δίκες τους με τα σκυλια τους κομμουνιστές! οχι εθνικιστικές!και την Επανάσταση του 1821 δεν την εκαναν αυτοί! που έδωσαν εντολή να σκοτώσουν τον Κολοκοτρώνη και λοιπών “προδοτών”! ούτε την επανάσταση του Χίτλερ που τους μάζεψε απο παντού και πήγε 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους! άλλο που του κήρυξαν πόλεμο μετα! για πιο διαφωτισμό λενε; αυτοί καταστρέφουν τον κόσμο τις ίδιες τις ζωές σας!εκμεταλλεύονται τα πάντα, και μάλλον αυτοί εχουν σκοτώσει κόσμο εγκλήματα κτλ κατά 95% ηταν κρυφο-κομμουνιστές!

Όπως εχω ξανα πει με αριστερούς κομμουνιστές δεν πιάνεις συζήτηση ειναι προγραμματιζόμενοι,ειδικά 1 βαθμού μιασμάτων που ειναι και άκρως επικίνδυνοι και "μολύνουν" τα πάντα και μεταφορικά και ουσιαστικά!, τωρα κράζουν τον χριστιανισμό που οι ίδιοι επέβαλαν, για να γίνουν δούλοι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Εκδηλώθηκαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι με μυαλό σκύλων!!οι κομμουνιστές αριστεροί στο tribune gr
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications