8 Ιουλ 2016

Ιερά εξέταση!! Πως θα σας φαινόταν να ειστε με κάποιον που κάποτε σας έκανε αυτά στην φώτο?

Ιερά εξέταση  γενοκτονία με βασανιστήρια  όσες ειχαν σύνδεση ... Πως θα σας φαινόταν να ειστε με κάποιον που κάποτε σας έκανε αυτά στην φώτο?

Μέτα την ανάλυση της συμπεριφοράς αριστερών/κομμουνιστών στο ίντερνετ πήγα πολύ πίσω στην πηγή του κακού!

Πρώτα απο ολα δεν ειναι καν Έλληνες αλλα Μογγολοι!!! οι Μογγόλοι ήταν απλά βάρβαροι και άρπαγες επιδρομείς, με μοναδικό τους προορισμό τη σφαγή,το πλιάτσικο και την καταστροφή...

Πρωτη εισβολή στην Ευρώπη μετα τις Θερμοπύλες , η Ινδοευρωπαϊκή φυλή= Έλληνες στην Ευρώπη αντέδρασε, ετσι γεννήθηκε η ρωμαϊκή αυτοκρατορία για να γλυτώσει την Ευρώπη απο την εισβολή των βάρβαρων Περσών η Μογγολων σημιτική φυλή ίδια με τους Εβραίους, μεχρι που πήραν την εξουσία Εβραίοι! τότε άρχισε η σφαγή και εισβολή Μογγολων κατά χιλιαδες ...

Δεύτερη εισβολή οργανωμένη απο τους πρώτους εισβολείς

Ο τελικός στόχος.....

Πάμε στο ζουμί τώρα της υπόθεσης! οποία γυναικά πάει με κομμουνιστή αριστερό, και μετανάστη απο αφρικάνικες χώρες κτλ, διαπράττει έγκλημα οχι μόνο για αυτή ,αλλα και για τους απόγονους διασταύρωση Μογγολου με Ευρωπαίας νέα αριστερα μορφώματα (καταδικάζουν τους απογόνους να ειναι φορείς....!και ηλίθιοι! (οι Εβραίοι τα λενε οχι εγω!βλέπε πιο κάτω!)), το ίδιο ισχύει και για αντρες που πάνε με γυναικες κομμουνιστριες!

Δείγμα αριστερού :Οταν γράφω ότι η ημιμάθεια είναι συνώνυμο της βλακειας θα πρέπει να βάζω λινκ στα σχόλια σας. Ειναι γνωστό ότι τα χρυσαύγουλα δεν φημίζονται για το IQ τους και είναι επιρρεπή σε κάθε βλακεία-κουτόχορτο που τους σερβίρουν με την μορφή της «αποκάλυψης» του «ειδες τι σου Κρύβουν» κι άλλες συνωμοσίες.Ο Θεοδόσιος είναι ο λόγος που σήμερα μιλάμε Ελληνικά κι οχι Λατινικά (όπως πχ οι Ρουμάνοι ή Σλάβικα ή Ρωσικα ή ακόμη και Τουρκικά)

Tα παραπάνω τα γράφει ενα μόρφωμα με το όνομα Netakias.Com ,ο οποιος έχει και μια αποτυχημένη σελιδα με αυτο το όνομα(μέχρι να τον μαζέψουν σε καμια άλλη αριστερή έγκυρη πηγή πλυσης εγκεφάλου με προώθηση), ξανα εντοπίζεται να χρησιμοποιούν κινεζικά 民主主義 (δημοκρατία)Φαίνεται δεν έχουν ξεχάσει την Μογγολική καταγωγή τους... βλέπε εδώ οτι εχουν άμεση σχέση με Μογγολους-Περίεργα πράγματα!H μογγολική φυλή και άγριος λαός των Ούννων οι κομμουνιστές στην Ελλάδα!

Τι γράφει το μόρφωμα; Είναι γνωστό ότι τα χρυσαύγουλα δεν φημίζονται για το IQ τους! σοβαρά; μήπως αυτοί ειναι κλάσης ανώτεροι; φυσικά και ειναι αφου ειναι γνήσιοι Ελληνες!, οπως ηταν και οι άλλοι ναζι στην Γερμανία που ισοπέδωσαν 100 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους! και γενικά χωρίς την άρια φυλή ακομα σε σπηλιές θα ηταν όλοι! βλέπε εδώ πόσο μυαλό εχουν αυτοί αλλα και οι Εβραίοι που τους γέννησαν! και αυτός ειναι και ένας λόγος που υποστηρίζει τον Εβραίο εξ Ισπανίας (απο την πρώτη εισβολή βλέπε χάρτη) σφαγέα των Ελληνων- άριας φυλής σε όλη την Ευρώπη και οχι μόνο ,

Τα χρόνια της χριστιανικής τζιχάντ
Για τριακόσια χρόνια η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία συνταράσσεται από τον Ιερό Πόλεμο που άρχισε ουσιαστικά όταν ο Θεοδόσιος καθιέρωσε το «θρίαμβο της ορθοδοξίας» και επέβαλε ως επίσημη υποχρεωτική θρησκεία το χριστιανισμό με τη Δευτέρα Οικουμενική Σύνοδο.Οι ναοί γκρεμίστηκαν, οι «μάγοι», «μάντεις», ιερείς και «φιλόσοφοι» κάηκαν ζωντανοί μαζί με βιβλία τους. Οι παραβάτες τιμωρούνται με αποκεφαλισμό. Οσοι δεν δέχονται την υποχρεωτική χριστιανική θρησκεία εξορίζονται, στραγγαλίζονται ή καίγονται ζωντανοί.

Το 380 ο Φλάβιος Θεοδόσιος απαγόρευσε -επί ποινή θανάτου- όλες τις άλλες θρησκείες πλην της χριστιανικής. Μοναχοί καίνε και γκρεμίζουν ναούς, πυρπολούν αρχαία ιερά και βιβλία, λιντσάρουν υπόπτους. Τα Ελευσίνια Μυστήρια απαγορεύτηκαν όπως και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ποτάμια αίμα κυλάνε σε όλη τη μεγάλη αυτοκρατορία. Η Σφαγή του Ιππόδρομου που ακολούθησε τέλειωσε με δεκαπέντε χιλιάδες κατακρεουργημένα σώματα.

Ο Ιουστινιανός έκλεισε την Ακαδημία των Αθηνών. Η νομοθεσία του προβλέπει να κατασπαράσσονται από θηρία, να καίγονται στην πυρά, να σταυρώνονται ή να ξεσκίζονται με σιδερόνυχα οι καταγινόμενοι την «μαντικήν» και την «ειδωλολατρίαν». Η Ιατρική απαγορεύεται ως «γνώση διαβόλου». Τα συγγράμματα καίγονται υπέρ της αφαίμαξης και των εξορκισμών. Οσοι μελετούν Μαθηματικά καταδικάζονται σε θάνατο. Και η βάπτιση είναι υποχρεωτική. Οι ποινές είναι αποκεφαλισμός, πυρά, λιθοβολισμός, εκτύφλωση, ακρωτηριασμός και το μεταλλισθήναι - ισόβια καταναγκαστικά έργα στα μεταλλεία.

Μάταια οι γνήσιοι ελληνες προσπαθούσαν να σταματήσουν τον αιματοκύλισμα αλλα και το μπαστάρδεμα της άριας φυλής της Ευρώπης! (Ινδοευρωπαϊκής άριας φυλής απο το Σείριο!) όσοι ειχαν μεινει έξω απο την βυζαντινή αυτοκρατορία, γνωστή και ως :Η «ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ», αν ειναι δυνατόν ! οι βάρβαροι λενε βάρβαρους αυτούς που έφεραν τον πολιτισμό!!! Στην πραγματικότητα ... οι καθαρά Έλληνες ηταν ξανθοί, με γαλανά μάτια. Αν κοιτάξουμε πίσω οι Αρχαίοι Έλληνες ... όλοι είχαν ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια. Οι Θεοί τα ίδια!ο Μέγας Αλέξανδρος η Ελένη της Τροίας (Η Ελληνική Σβάστικα απο την Τροία 卐) κλπ. Όλα άλλαξαν όταν η Τουρκία εισέβαλε στην Ελλάδα και έσφαζαν και βίασαν τις γυναίκες!!!

Ορίστε ποιοι Διαστρεβλώνουν την Πραγματικότητα! ο τυπος γράφει απο μικρός στα βάσανα, άρα δεν έχει κάνει τίποτα στην ζωή του πέρα απο διαστρέβλωση των πάντων,οπως κάθε αριστερός πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ σύμφωνα και με βιογραφικό του που κυκλοφορεί στο ίντερνετ!,(έβγαλα την φωτό μην μας κάνει μήνυση το αριστερό κομμουνιστικο μόρφωμα,έχει γράψει βιβλια σχετικά με αυτά πιο κάτω με πλήρη διαστρέβλωση όπως όλοι αυτοί..)Το 80% των βιβλίων στην Ελλάδα ειναι απο τέτοια μορφώματα που αλλάζουν την ιστορια υπέρ του! αποδειξεις πολλές οπως και φανερά ειναι αριστεροί! Ινδοευρωπαϊκή άρια φυλή και Ελληνες ειναι ενα και το αυτο! οι Ρωμιοί ηταν ελληνες! η Ελλαδα λεγόταν «Ρωμανία» η Ρωμανία ήταν η συνέχεια του κράτους του Μ. Αλεξάνδρου,Η θρησκεία την Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (μέχρι που πήραν την εξουσία οι Εβραίοι και την διαλύσαν )ηταν των αρχαίων Ελληνων! ολη η Ευρώπη ηταν Ελληνες κάποτε!οι τελευταίοι μαζεμένοι στην Γερμανία! γιαυτό τους ειχαν την Δημοκρατία της Βαϊμάρης των εβραιων να λιμοκτονούν!θελει πολύ μυαλό ετσι;για δείτε τώρα που στέλνουν τους πιο πολλούς λαθρο!

Ησίοδος, Έργα και Ημέραι στίχοι 252-255 ....Οι αθάνατοι αυτοί φύλακες είναι αποσταλμένοι από τον Δία και προερχόμενοι από το πρώτο γένος, το λεγόμενο Χρυσό Γένος, σύμφωνα με τους στίχους 123-125. το ξανθό γένος άρια φυλή "βλακειες έλεγε ο Χίτλερ ουγκ!!!τα ρυπογόνα έθνη= λαθρο κομμουνιστές αριστεροί που μαγαρίζουν τα πάντα!κάθε γυναικά άρια που πάει με τέτοιους ειναι σαν να πηγαίνει με λύκους!και θα το εξηγήσουμε σε άλλο ποστ !αλλιώς κάντε αναζήτηση περί γονιδίων οχι για ανθρώπους αλλα για σκύλους!γιατι για ανθρώπους ειναι απαγορευμένο να γράφουν! δεν βολεύει την ελιτ! κανονικά θα έπρεπε να ειχαν απαγόρευσει μια ξανθιά να πηγαίνει με μαύρο! να γιατι ηταν κακός ο ναζισμός! γιατι εφάρμοζε την τακτική των αρχαίων Ελλήνων θεών!φυλετική καθαρότητα!! ΞΑΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Ο Corey Goode στην Gaiam TV - Κατά τη διάρκεια αποστολής στα Ιμαλάια, μέλη της Vril Society και Ναζί των SS ☀, ήλθαν σε επαφή με μια ομάδα των Βορείων Χωρών, αναζητώντας έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν μέλος του "Δικτύου της Agartha". Ο Goode λέει ότι το "Δίκτυο της Agartha"ϟϟ είχε ανεπτυγμένο στόλο διαστημικών σκαφών, που ονομαζόταν "Silver Fleet." Οι Agarthans είχαν παρόμοια πιστεύω και απόψεις με τους Ναζί, σχετικές με τα ξεχωριστά μοντέλα ανάπτυξης για τον άνθρωπο και την φυλετική καθαρότηταϟϟ .

Τώρα κατάλαβε κάνεις γιατι εκαναν το ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ? μήπως το επόμενο?:Το αληθινό ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών ! 135.000 άμαχοι Γερμανοί σκοτώθηκαν..υπό διαταγες Εβραίων, και 2.000.000 γυναικες βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν!!και :Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο! ίδια ιστορια με την εισβολή στην αρχαία ελλαδα!!!" .. Tα Εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας! το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. "(Ιανουάριος 1934, σιωνιστής, Βλαντιμίρ Jabotinsky ) Ιανουάριος 1934 πριν καν βγει ο ΧΙΤΛΕΡ! που τον προστάτεψαν οι "θεοί"! απο άπειρες απόπειρες δολοφονίας του, και απο βόμβα στο οχυρό που ηταν στο πρώτο παγκοσμιο των εβραιων ,μεσώ ονείρου!!! κακοί ναζι ε; δεν ήξερες; δεν φρόντισες να μάθεις όμως! για ρωτήστε τι ειναι το πιο σημαντικό στην ζωή? απο αυτούς που ειχαν Επιθανάτιες Εμπειρίες, η γνώση!

Ως εκ τούτου ,αυτοί δεν σας καταστρέφουν μόνο οικονομικά, σε προσωπικό επίπεδο (φαντάζομαι πως κανουν οτι θέλουν τις γυναικες αφου πρώτα τις εχουν χαζέψει, και τις μαγαρίζουν, εκτός να μπασταρδευουν την άρια φυλή )αλλα το χειρότερο σε πνευματικό επίπεδο!! και δεν με άφορα τι λέει η θρησκεία του χριστιανισμου!εγω ξέρω τι λενε οι "θεοί" των αρχαίων Ελλήνων! (καμια σχέση με 12θειστες )απο που τα ξέρω ολα αυτά? άπλα είμαι άρια φυλή και εγω μη μολυσμένη,(αλλιώς θα ήμουν αριστερός η στόκος!!) με καταγωγή απο την Σμύρνη, ναι αυτή που έκαψαν! για τον ίδιο λόγο που έκαψαν και την Δρεσθη!γεμάτη με γνησιους Ελληνες!!! και τώρα λενε για συνωστισμό !ποιοι; οι αριστεροί κομμουνιστές που δεν ειναι καν Ελληνες!ούτε θα γίνουν πότε! σκυλια των εβραιων θα ειναι πάντα! όσο άφορα την Ιερά εξέταση σκότωναν γυναικες τύπου :ΜΑΡΊΑ ORSIC Vril, (όσες ειχαν σύνδεση) ως Μάγισσες!

Συνεχίστε να γεννοβολάτε με κομμουνιστές και να ειστε θύματα τους σε ολα τα επίπεδα, και η μοίρα σας θα ειναι αυτή στην φώτο ετσι θα γίνει η Ευρώπη, Μαρξ :Η Ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί!Λοιπόν, αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε έξυπνοι - είμαστε ισχυροί, και την κατάλληλη στιγμή θα ανακατεύουμε τις γυναίκες σας με μαύρους και σε 50 χρόνια όλοι θα είναι ανάμεικτοι. Οι αράπηδες αγαπούν να γ@... τις λευκές γυναίκες σας, και θα τους ενθαρρύνουμε σε αυτό, επιτρέποντάς τους να μπουν στον χώρο σας! προς όφελός μας. "- Ο Εβραίος Χάρολντ Γουάλας σε συνέντευξή του το 1976!!! (αφου έβαλαν δικούς τους σε όλες τις χώρες άνοιξαν τα σύνορα να μπουν οι κατώτεροι απο Αφρική κτλ, ισότητα σου λέει μετα!ίσα δικαιώματα! με άτομα κατώτερα που κουβαλούν Ευρώπη..

"Ο τελικός στόχος είναι ο συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου, ... στην ανάμειξη των φυλών, από τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες. με στόχο μιας καφέ φυλή στην Ευρώπη.Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με κατά μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης των 90, πολύ ανόητο να κατανοήσει, αλλά αρκετά έξυπνο για να λειτουργήσει. "- Thomas PM Barnett

Δεν ήξερες δεν ρώταγες; ειστε Καταδικασμένοι όσοι βοηθάτε στο έργο τους με τον ενα η τον άλλο τρόπο! η κόλαση σας θα ειναι αυτή!καθώς όσοι δεν εχουν αληθινή γνώση ειναι καταδικασμένοι να γυρίζουν απο γενιά σε γενιά μέχρι να γίνει μαύρη!(συνεχίστε ετσι να διαβάζετε αριστερούς και να βλέπετε tv!) την έχετε πατήσει άσχημα μάλλον πολλοί που νομίζεται οτι ολα ειναι όσα φάμε και όσα πιούμε! μια ζωή την εχουμε!, θα σας φάει ο υλισμός των εβραιων!!! ουδεμιά σχέση με αυτά που έλεγαν οι αρχαίοι,κατι πάρα πάνω θα ήξεραν! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ , θα κλείσω με τα τελευταία λογία του Χιτλερ: Ήμουν η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης!(βλέπε χάρτη του ISIS!!!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ιερά εξέταση!! Πως θα σας φαινόταν να ειστε με κάποιον που κάποτε σας έκανε αυτά στην φώτο?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Οι 135.000 της Δρέσδης είναι οι καταγεγραμμένοι. Όμως όταν η Δρέσδη βομβαρδίστηκε ήταν κατάμεστη από μετανάστες από την ανατολική Γερμανία όπου επέδραμαν οι Μογγόλοι (άμισθοι άτακτοι που πληρώνονται από τις λεηλασίες και έχουν χρησιμοποιηθεί και από άλλους στο παρελθόν βλέπε ζεϊμπέκηδες, βασιβουζούκοι, χάνοι - όλοι αυτοί χορεύουν χάρμα τη ζεϊμπεκιά). Ένας πολύ μεγάλος αριθμός μεταναστών που θεωρούνται "αγνοούμενοι" σκοτώθηκαν και ουσιαστικά εξαερώθηκαν στην Δρέσδη όπου ήταν εντελώς ανήμποροι να προστατευτούν από τις δύο διαδοχικές επιστημονικά σχεδιασμένες επιδρομές αμερικανικών και Αγγλικών βομβαρδιστικών για να σκοτώσουν όσους περισσότερους αμάχους μπορούσαν. Μάλιστα η εκδίωξη των μεταναστών προς τη Δρέσδη λέγεται ότι είχε γίνει σε συνεννόηση με τους Ρώσους. Τα θύματα της Δρέσδης ανέρχονται σε 500.000 - 800.000

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats