18 Ιουλ 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Να γιατι θέλουν να βγάλουν τον Ερντογάν! μετα τους τόνους πλύσης εγκεφάλου!

Να γιατι θέλουν να βγάλουν τον Ερντογάν οι κομμουνιστές! μετα τους τόνους πλύσης εγκεφάλου!

Για να δούμε χωρίς παρωπίδες τι εχουν πάθει και θέλουν να τον βγάλουν απο στην μέση! Μάθαμε τελικα οτι τόσα χρονιά εκαναν πλύση εγκεφάλου περί κακού Ερντογάν ολα τα εκαναν άλλοι οπως η κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου, άρα και αλλα πολλά ακομα! που τα εχουν φορτώσει σε αυτόν, το γεγονός που όλοι ομαδικά στην Ελλάδα τον κράζουν μόνο ύποπτο ειναι!πίσω απο έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου! θεατές ξανα στο ίδιο έργο! που παίζει η ελιτ μαζί με τα σκυλια της...για να δούμε κάποια στοιχειά....

«Ήταν ένα περιστατικό που ένας Τούρκος πιλότος -οπαδός του Γκιουλέν- κατέρριψε το Su-24 για να απομονωθεί η Τουρκία στη διεθνή αρένα. Είχα έναν επισκέπτη χτες από τη Ρωσία. Ο εκπρόσωπος του Πούτιν έχει την ίδια άποψη» είπε ο Δήμαρχος της Άγκυρας.Η Ρωσία και ο Β.Πούτιν τα πήραν όλα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν, προκειμένου να εντοπίσει τους οπαδούς του Γκιουλέν οι οποίοι ετοίμαζαν έτσι και αλλιώς την ανατροπή του για να συλληφθούν οι Τούρκοι στρατιωτικοί που είχαν στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ και κατέρριψαν το Su-24 .

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων Κονσταντίν Κοσατσιόφ σχολίασε την κατάσταση στην Τουρκία αναφέροντας: «Είναι σαφές ότι ο Ερντογάν υποπτευόταν επικείμενο πραξικόπημα. Οι πολιτικοί του ελιγμοί τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της στάσης του ως προς τις σχέσεις με τη Ρωσία και το Ισραήλ και επίσης, σε κάποιο βαθμό, ως προς τη Συρία,(να υποθέσω οτι μπορεί να μην φέρει καμια ευθύνη για τους isis? μήπως δεν ειναι αυτός που στέλνει "μεταναστες" στην Ελλάδα?)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (τουρκ. Recep Tayyip Erdoğan, Κωνσταντινούπολη, 26 Φεβρουαρίου 1954) είναι Τούρκος πολιτικός, πρόεδρος της Τουρκίας από τον Αύγουστο του 2014. Διετέλεσε επίσης πρωθυπουργός της χώρας από το 2003 έως το 2014, για τρεις συνεχόμενες θητείες, ενώ υπηρέτησε και ως δήμαρχος Κωνσταντινούπολης (1994 - 1998). Υπήρξε ο ιδρυτής και πρώτος αρχηγός του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Με τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές τον Αύγουστο του 2014 ο Ερντογάν έγινε ο πρώτος Τούρκος πρόεδρος που εκλέχθηκε από το λαό!! τι έγινε δεν ηταν δικός τους πρώτη φορά μετα απο τόσα χρονιά; οπως κατι Εβραίοι Κεμαλ ,κτλ.

Ο Ερντογάν είναι γνωστός για τις συντηρητικές του θέσεις στο θέμα των σχέσεων Κράτους και Ισλαμικής θρησκείας, οι οποίες οδήγησαν στις αιματηρές διαδηλώσεις στην Τουρκία το 2013 (κλασικά τα γνωστά "σκυλια" που ειναι παντού κομμουνιστές ), την υιοθέτηση των θέσεων του Νέο-Οθωμανισμού στην εξωτερική πολιτική, τη σύγκρουσή του με τον Στρατό της χώρας και την αναπτυξιακή του οικονομική πολιτική, που τον βοήθησε να έχει μια άνετη πολιτική επικράτηση στις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Επί των ημερών του η Τουρκία ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, 45 χρόνια μετά το πρώτο αίτημα της για αυτό.

Την περίοδο των σπουδών του εισήχθη στην αντι-κομμουνιστική Εθνική Τουρκική Φοιτητική Ένωση ενώ αργότερα έγινε μέλος του Κόμματος Εθνικής Σωτηρίας.Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και φυλάκιση, εδω γελάμε όλους τους εχουν κλείσει φυλακή εντελώς δημοκρατικά!άρα καλα λέει για τον Χίτλερ! άσχετα που η μαζα τον θεωρεί το απολυτό κακό γιατι ετσι τους εχουν διδαξει και αποβλακώσει επί χρονιά πλυσης εγκεφάλου που έχει περάσει στα γονίδια πια..(εμείς εδω εχουμε ανατρέψει τα ψεμματα τους πάντως στα άρθρα μας, και οι μοναδικοί στην Ελλάδα! με στοιχειά και αποδειξεις τωρα οι μολυσμένοι απο κομμουνιστές θα παραμείνουν μολυσμένοι!!για να μεταφέρουν τα μολυσμένα γονίδια στα παιδιά τους φαύλος κύκλος!)
Στις 27 Μαρτίου 1994 εκλέχθηκε Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης. Κατά τη θητεία του στη θέση αυτή αντιμετώπισε με πραγματισμό τα προβλήματα της πόλης, βελτιώνοντας το πρόβλημα της υδροδότησης με τη δημιουργία νέων αγωγών νερού εκατοντάδων χιλιομέτρων και εργαζόμενος πάνω στα προβλήματα των μετακινήσεων και της διαχείρισης των απορριμάτων.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος Κωνσταντινούπολης το Κόμμα της Ευημερίας κρίθηκε παράνομο από το Τουρκικό Συνταγματικό Δικαστήριο. Στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν ο Ερντογάν έγινε ένας από τους κύριους ομιλητές. Τον Δεκέμβριο του 1997, σε διαδήλωση στην περιοχή του Σιίρτ, ο Ερντογάν απήγγειλε ένα ποίημα του Τούρκου εθνικιστή ποιητή των αρχών του 20ου αιώνα Ζιγιά Γκιοκάλπ. Η δημόσια ανάγνωση του συγκεκριμένου ποιήματος θεωρήθηκε από το δικαστήριο ως προτροπή για τέλεση αδικήματος και υποκίνηση σε θρησκευτικό ή φυλετικό μίσος (άρθρο 312/2 του Τουρκικού Ποινικού Κώδικα). Ο Ερντογάν ωθήθηκε σε παραίτηση από την θέση του δημάρχου το 1998 και τελικά καταδικάστηκε το 1999 σε δεκάμηνη φυλάκιση, που συνοδεύτηκε από αφαίρεση των πολιτικών του δικαιωμάτων για το συγκεκριμένο διάστημα. Η ποινή του ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουλίου 1999.

Σχετικά με το Κούρδους αν και ειναι δύσκολο να βρεθούν αξιόπιστες πήγες μη εβραιο-ελεγχόμενες
Αρνείται η Τουρκία ότι στοχεύει θέσεις των Κούρδων στη Συρία
Τον βομβαρδισμό μεθοριακών χωριών υπό κουρδικό έλεγχο στη βόρεια Συρία από τουρκικά άρματα μάχης κατήγγειλαν οι Μονάδες Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG), την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει τις επιχειρήσεις στο διπλό μέτωπο με PKK και τζιχαντιστές. Η Τουρκία αρνείται ότι στοχεύει θέσεις της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG -της πιο οργανωμένης και αποτελεσματικής δύναμης κρούσης κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, την οποία ωστόσο η Άγκυρα εκλαμβάνει ως απειλή λόγω των σχέσεών της με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).

Η Τουρκία αρνήθηκε ότι στοχεύει θέσεις των Κούρδων της Συρίας στο πλαίσιο της παράλληλης επιχείρησης που έχει εξαπολύσει κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και του PKK στο έδαφος του βόρειου Ιράκ.Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας ότι «η εν εξελίξει επιχείρηση στοχεύει στην εξουδετέρωση άμεσων απειλών για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας και συνεχίζει να πλήττει την ISIS στη Συρία και το PKK στο Ιράκ».

Ο ίδιος ανέφερε πως οι κουρδικές PYD «παραμένουν εκτός του εύρους της παρούσας στρατιωτικής προσπάθειας», και συμπλήρωσε πως οι εξετάζονται «οι ισχυρισμοί ότι ο τουρκικός στρατός έπληξε θέσεις που κρατούν δυνάμεις εκτός της ISIS».

Τα συμπεράσματα δικά σας! αν και ειναι ξεκάθαρο το γιατι..... Άπλα τα έβαλε με την isis αν και στην Ελλάδα καθε μέρα κανουν πλύση εγκεφάλου, το μυστικό ειναι οτι οταν κατι βαζουν συνεχεία όλες αυτές οι έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου και κατά κάποιου συνήθως ειναι το αντίθετο!Καντάφι,Σαντάμ, Ασαντ, Οτζαλάν, θέλετε πιο πίσω?

Χίτλερ που δηθεν αιματοκύλησε την Ευρώπη! "...Τα Εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας, το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. " (Ιανουάριος 1934, σιωνιστής ηγέτης, Βλαντιμίρ Jabotinsky )Ο κακός Χίτλερ ε;Ιανουάριος 1934!! εχω μεινει άναυδος με την βλακεία που κυριαρχεί σημερα στο κόσμο! δεν ειναι δυνατόν αυτο το πράγμα! αφου με μια απλή ερευνά στο ίντερνετ μακριά απο συστηματικές ιστοσελίδες, μπορεί να δει ο καθένας οτι τελικα δεν ηταν ο Κάκος ο Χίτλερ που ελευθέρωσε την χωρα τους απο την εβραϊκή λαίλαπα αλλα αυτοί... Τραγικές φιγούρες κατι δηθεν ερευνητές,η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας !και αυτοί που διαδίδουν τα ψεμματα τους ειναι συνεργοί πίσω απο δηθεν ανεξάρτητες ιστοσελίδες!,αυτο με οδήγησε στο συμπέρασμα οτι ειναι "μολυσμένοι" που λέω πιο πάνω αλλιώς θα έβλεπαν τα αυτονόητα!και μέρος μιας άλλης ανακάλυψης που εχω κάνει.... Εκτός και διαβάζουν μόνο κομμουνιστές που τον εχουν βγάλει ακομα και εβραιο!! και το πιο τραγικό ειναι οτι τους πιστεύουν! και μετα λενε δεν τους ψεκάζουν!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Να γιατι θέλουν να βγάλουν τον Ερντογάν! μετα τους τόνους πλύσης εγκεφάλου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats