11 Ιουλ 2016

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Γιώργος Βασιλείους!μόνο κομμουνιστικα μορφώματα δεν παθαίνουν τίποτα!

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Βασιλείου! Δίνει μάχη για τη ζωή του!μόνο κομμουνιστικα μορφώματα δεν παθαίνουν τίποτα!

Σε ένα θάλαμο το δημόσιου νοσοκομείου Μεταξά, μαζί με άλλους δύο ασθενείς, με τη γυναίκα της ζωής του, Λία, στο προσκεφάλι του και σωληνάκια στο χέρι και τη μύτη, ο Γιώργος Βασιλείου περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. «Είμαι καλά. Θα τα καταφέρω να βγω από εδώ υγιής και μετά θα δώσω παντού το μήνυμα της ζωής:

«πετάξτε τώρα το τσιγάρο». Θέλω να περάσεις ένα μήνυμα στα νέα παιδιά, να πετάξουν τώρα το τσιγάρο», λέει ψιθυριστά στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εφημερίδα Freddo, ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ένας βήχας τον τελευταίο χρόνο είχε προβληματίσει τον Γιώργο Βασιλείου και τη σύζυγό του. Αποφάσισαν να κάνουν αξονική, η οποία έδειξε «μαύρισμα» στον πνεύμονα και ένας φίλος γιατρός τους προέτρεψε να προβούν σε ενδελεχή ιατρικό έλεγχο. Οι εξετάσεις έγιναν σε δημόσιο νοσοκομείο και ύστερα από 20 μέρες βγήκαν οι απαντήσεις. Ο «ταξίαρχος Θεοχάρης» έπρεπε να κάνει εσπευσμένα εισαγωγή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά.

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τον david rockefeller ; και τι κοινό;
Μανώλης Γλέζος 9 Σεπτεμβρίου 1922 (93 ετών) Ο Μανώλης Γλέζος (γεννημένος στην Απείρανθο Νάξου, στις 9 Σεπτεμβρίου 1922 δεν ειναι σίγουρο!) είναι Έλληνας ήρωας(? κατέβασε την ηδη κατεβασμένη (μεσάνυχτα!) γερμανική σημαία από την Ακρόπολη! εβραιο-κομμουνιστής και αλήθεια δεν πάει μαζί πότε!, της Εθνικής Αντίστασης? (καλα ας τα λέμε με το όνομα τους:εβραϊκή αντίσταση κατά της Γερμανίας)δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός της Αριστεράς(πρώτη φορά αριστερά μπεε!!!)

Ο Γλέζος ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική. Υπήρξε βουλευτής και πρόεδρος της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ) ξανά πρώτη φορά αριστερά μπεεε εε!!! και αργότερα Bουλευτής και ευρωβουλευτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ), Bουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) και του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) κοινός οτι έχει σχέση με αριστερά! .

Σταματήστε να ειστε με τέτοια μιασματα sos!

Ενοχλήθηκα τα κομμουνιστικα μορφώματα (ο καρκίνος την ανθρωπότητας)οχι τοσο για το τίτλο αλλα γιατι το ποστ περιεχέι αλήθειες, που τους χαλάει την μανέστρα! τα Μογγολια κομμουνιστές δεν ξερουν όμως οτι τα γράφω επίτηδες για εκδηλωθούν!, γιατι να επιβεβαιώσω κατι!οπως και έγινε! ο τυπος ειναι Εβραίος γιαυτό τον προσκυνούν τα απανταχού μιασματα και φορείς,αλήθεια γιατι πήγε φιλούσε το πτώμα του κομμουνιστή Χοτσα; οι ολύμπιοι "θεοί" με βοήθησαν να καταλάβω αυτο που είπαν και στο Χίτλερ! για αυτά τα τέρατα της φύσεως.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Γιώργος Βασιλείους!μόνο κομμουνιστικα μορφώματα δεν παθαίνουν τίποτα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats