6 Ιουλ 2016

Δείγματα Εβραίων και κουτοπόνηρων πως σκεφτονται και πως κανουν τις βρωμοδουλειές τους!

Άλμπερτ Αϊνστάιν: δείγμα ενός ηλίθιου Εβραίου και κουτοπόνηρου απο τις κατώτερες φυλές !!

Βρήκα τυχαια και είδα ενα βίντεο του 2013 με τον αληθινό επιστήμονα! καθηγητή Πάνο Παππά, αληθινό επιστήμονα απο τις εκπομπές που τον είχα δει στις πύλες του ανεξήγητου ,και αυτά σχετικά πρόσφατα καθώς εκεινη την εποχή, οχι μόνο δεν είχα ασχοληθεί καν με αυτά, αλλα ούτε χρόνο είχα, το περίεργο ειναι οτι μιλούσε περίεργα σε σχέση με στις πύλες του ανεξήγητου.

Αμέσως το ένστικτο μου βγήκε σωστό πάλι! κατι ειχαν κάνει τα σκυλια των εβραιων σκεφτικά! οπως έκλεισαν οχι μόνο την τηλεοπτική εκπομπή Πύλες του Ανεξήγητου αλλα ολο το κανάλι!!οπως και σκότωσαν την Λένα λίβανος! τέτοιες εκπομπές δεν εχουν καμια θέση σε ενα υλιστικό κόσμο, και προβάτων η μεγαλη μερίδα , και για του λογού το αληθές δείτε τι απήχηση εχουν στο youtube σοβαρά βίντεο, και τι τύπου :Η Νωαίνα κατέβασε το παντελόνι και έδειξε τα οπίσθια της zappit, λαος άξιος της μοίρας του ...

Καταρχήν ανακάλυψα οτι ο καθηγητή Πάνος Παππάς λέει τα ίδια με μένα περίπου περί Αϊνστάιν!χωρίς να γνωρίζω οτι υπήρχε Έλληνας !να τα λέει αυτά :(Θεωρία της Σχετικότητας - η απάτη του αιώνα!! ),χωρίς να εχω σπουδάσει φυσική αλλα άμα πάω σε κατι άλλους επιστήμονες της σφαλιάρας και γνώσης κονσέρβας θα τους βγάλω μακακες! οπως είχα βγάλει πολλούς σε άλλο τομέα τόσα χρονιά! γεγονός οι πιο πολλοί ειναι ηλίθιοι και ακολουθούν τυποποιημένα πρότυπα των προηγούμενων, πέρα που δεν ξερουν τίποτα άλλο απο αυτά που τους φύτεψαν στα σχολεια!ετσι δεν υπάρχει εξέλιξη!πάλι καλα που υπάρχουν και άλλοι σαν έμενα και πήγε μπροστά ο κόσμος!μαζί με τους άχρηστους και ζωώδες "ανθρώπους"

Για να δούμε τι λέει ο Πάνος Παππάς γιατι οποιος ψάχνει βρίσκει: ο Ποιοι είχαν συμφέρον να αναδείξουν τον Αϊνστάϊν ενώ, όπως λέτε, δεν είχε τα προσόντα;
Οι Εβραίοι! Εβραίος ήταν άλλωστε ο Αϊνστάϊν. Δεν έχουν βλέπεις ήρωες οι Εβραίοι όπως έχουμε εμείς! Τους έπεσε λοιπόν η μοναδική περίπτωση με τον Αϊνστάϊν και έκαναν μεγάλη προπαγάνδα υπέρ του. Όποιος τολμούσε να γράψει εναντίον του Αϊνστάϊν, του απέρριπταν τα μέσα δημοσίευσης! Οι επετηρίδες, όπως ονομάζονται. Πρώτα απ' όλα δεν κατάφερε να μπει στο πανεπιστήμιο. Δεύτερον, δεν πήρε ποτέ διδακτορικό. Τρίτον, μπήκε στο Μαθηματικό Τμήμα και έκανε φροντιστήρια από σπίτι σε σπίτι. Αυτή είναι η αλήθεια. Του έδωσαν και βραβείο Νόμπελ για το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, που είναι το πιο γελοίο Νόμπελ που υπάρχει σε όλη την Φυσική επιστήμη γιατί διδάσκεται στο Γυμνάσιο!

Ποιοι τον εκαναν ετσι να πάθει εγκεφαλικό ! θα ασχοληθούμε σε άλλο ποστ Ποιος μπορεί να εξέπεμπε εκείνο το σφύριγμα και γιατί να το κάνει;
Ναι μεν εγώ είμαι επιρρεπής στα εγκεφαλικά, λόγω σακχάρου, αλλά κάποιοι "βοήθησαν" να ανέβουν οι τιμές του στο αίμα μου! Υπήρχαν δύο αιτίες λοιπόν. Πρώτα η κατάσταση η δική μου, και δεύτερον η "υποβοήθησή" της με κάποια κατάλληλη τεχνολογία. Και είναι γνωστή αυτή η τεχνολογία.

Δείγμα άλλου Εβραίου Frederick Lindemann έλεγε για τους πρώτους πυραύλους στην Γη V2 που σχεδίαζαν οι Γερμανοί :οι μακράς εμβέλειας στρατιωτικοί πύραυλοι ειναι εφικτοί μόνον εφόσον προωθούνται με στερεά καύσιμα, και θα πρέπει κατά συνέπεια να είναι τεράστιο μέγεθος,είχε επανειλημμένα απορρίψει τα επιχειρήματα σχετικά με τα συμπαγή υγρά καύσιμα,δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση τέτοιων όπλων!

Είχε επανειλημμένα επιχειρήματα κατά στην φήμη για την ύπαρξη των V-2 πυραύλων , υποστήριζε ότι ήταν «μια μεγάλη φάρσα για να αποσπάσει την προσοχή τους», κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «για να τεθεί ένας στρόβιλος τεσσάρων χιλιάδων ίππων σε ενα μικρο χώρο ειναι μια τρέλα: δεν θα μπορούσε να γίνει... Τελικά οχι μόνο δεν μπορούσε να γίνει αλλα απήγαγαν Γερμανούς επιστήμονες της άριας ανώτερης φυλής οι Έλληνες της υπερβόρειας ,μαλιστα πήραν και ενα πύραυλο στην Αμερική απο την Γερμανία που ισοπέδωσαν! μαζί με τόση άλλη τεχνολογία.

Σε ενα πράγμα ειναι κάλο το εγκληματικό μυαλό τους! να σκοτώνουν και αυτο με την βοήθεια των σκύλων τους! ο ίδιος σχεδίασε επιστημονικά την σφαγή των αμάχων πίσω απο τον μεθύστακα χοντρομπαλά Winston Churchill ...ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ: Η Γενοκτονία των 15+ εκατομμύριων Γερμανών.....Το ολοκαύτωμα της Δρέσδης υπήρξε το πιο τερατώδες έγκλημα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και δεν μιλάει κάνεις γιαυτό . Αυτό ξεπέρασε σε βαρβαρότητα και αγριότητα ακόμη και τον ατομικό βομβαρδισμό της Ιαπωνίας.Οι τρομοκρατικοί βομβαρδισμοί εναντίον του άμαχου πληθυσμού άρχισαν στην πραγματικότητα για να προκαλέσει τους γερμανούς ώστε να κτυπήσουν για αντίποινα τις αγγλικές πόλεις. Η βασική ιδέα, ήταν ότι χρειαζόταν να προκαλέσουν τον Χίτλερ μέχρι του σημείου αυτός, για να σταματήσει την σφαγή των ομοεθνών του. «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!» οι Αγγλοαμερικάνοι δεν πολέμησαν μόνον εναντίον των Γερμανών και των συμμάχων τους. Αυτοί έκαναν έναν πόλεμο εξολόθρευσης εναντίον της Ευρώπης για να καταστρέψουν τον πολιτισμό της και τους λαούς που τον δημιούργησαν

Ακόμα μέσα στην ευχαρίστηση ειναι τα σκυλια και οι μολυσμένοι που κατέστρεψαν τους δηθεν "κακούς ναζι" τα ίδια τα σκυλια διατηρούν ακομα το μίσος στην Ελλάδα λέγοντας οτι επιβάλουν μετρά οι κακοί ναζι! όταν απο το 1945 και μετα ολη η κυβέρνηση εκεί εκτός οτι ειναι υπό κατοχή ακομα δλδ δεν έχει υπογράφει οτι έχει τελειώσει ο πόλεμος ,ειναι κομμουνιστές αριστεροί μαζί με Εβραίους (αυτά ειναι πακέτο παντού) οπως και την Εβραία Μερκελ, αλλα δεν τα λενε τα σκυλια στην Ελλάδα!που βίαζαν κατά χιλιαδες Γερμανίδες όσες γλίτωσαν για να βγάλουν αριστερούς + να τις μαγαρίσουν!

Ένα άρθρο που κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες σκύλων μαζί και απο ηλίθιους και γλείφτες :Άλμπερτ Αϊνστάιν: Τα «χούγια» του μεγάλου επιστήμονα !! του μεγάλου απατεώνα ήθελαν να πουν! ενα πράγμα κράτησα και με ανησυχεί πέρα που ηταν τσιγκούνης:

Ήταν "γυναικάς" εδώ ειναι το ζουμί της υπόθεσης! και οποιος καταλάβει!
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν μπορεί να ήταν ερωτευμένος με την επιστήμη και να είχε αφιερώσει τη ζωή του σε αυτή, αλλά είχε και μία άλλη αδυναμία, τις γυναίκες. «Τα μάτια του έπεφταν πάντα σε όμορφες παρουσίες, του άρεσε να τις κοιτάει» λέει η οικονόμος. Μέσα από τι σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης θα μάθει και κάτι ακόμα πιο πικάντικο: ότι ο Αϊνστάιν λάτρευε να κυκλοφορεί στο σπίτι του γυμνός! Μάλιστα μπροστά στο συγκεκριμένο θέαμα έπεσε και η 21χρονη Herta, η κοπέλα που δούλευε για τον επιστήμονα. «Ντράπηκα» λέει περιγράφοντας τη στιγμή που είδε μπροστά της γυμνό τον επιστήμονα. «Είτε δεν τον ένοιαζε να βάλει τη ρόμπα του ή ήταν πολύ απασχολημένος και ξέχασε να τη φορέσει» είχε πει.

(χαρείτε όσο ειστε σε αυτο το κόσμο κομμουνιστικα σιχάματα γιατι μετα θα δείτε οτι "κόλαση" υπάρχει οχι αυτή των θρησκειών αλλα χειρότερη!(οπως εχω βρει σχεδόν ολα τα ψεμματα σας ετσι εχω ανακαλύψει και την "κόλαση" που σας περιμένει!)! γιαυτό βαζουν εσάς οι Εβραίοι για τις "δουλείες" τους τα λεφτα δεν θα σας σώσουν!, χρήσιμοι ηλίθιοι ζωώδες μιασματα που μαγαρίζουν πάντα,ο καρκίνο της ανθρωπότητας! τα αποτελέσματα; δείτε ποσά share κανουν αλήθειες αυτο ειναι το αποτέλεσμα!)μα τι ειναι αυτές οι "ναζιστικές" απόψεις που λέτε?? ουγκ!

Απο πότε η αλήθεια ειναι απόψεις? μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αριστερός η μολυσμένος που στο διαλο έχει άδικο αυτός ο άνθρωπος? σκουλήκια έχετε μέσα στο μυαλό σας αρκετοί και δεν βλέπετε τα αυτονόητα?? τέτοια βίντεο δεν τα παίζουν στην αριστερή ΕΡΤ? ολο λενε ψεμματα αλλα μια φορά δεν εκαναν μια μετάφραση τι έλεγε ο Χίτλερ γιατι άραγε? αποβράσματα της φύσεως καλα λέει!!πως ειναι δυνατόν όλοι αυτοί οι υπέρ-έξυπνοι πτυχιούχοι νεοελληνες να πιστεύουν τα ψεμματα και να μην μπορούν να δουν τα αυτονόητα; και όμως και ξέρω γιατι! οπως και οτι, πάνε και σχολιάζουν τα μιασματα σε οποιους εχουν το "θράσος" να ποσταρουν τέτοιες αλήθειες! ειναι και ένας τρόπος να δείτε ποσά ζομπι έχετε διπλά σας!ετσι εκδηλώνονται! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (πατήστε μετάφραση τετραγωνάκι, και ας μου κάποιος που είχε άδικο ο ομιλητής!!γιαυτό τον εχουν δαιμονοποίησει! )

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείγματα Εβραίων και κουτοπόνηρων πως σκεφτονται και πως κανουν τις βρωμοδουλειές τους!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications