17 Ιουλ 2016

Είστε πολύ τυχεροί μιασματα που δεν βρέθηκε τότε ένας Arnold Schwarzenegger !!!!

Είστε πολύ τυχεροί  μιασματα που δεν βρέθηκε τότε ένας Arnold Schwarzenegger

Οι γιοι του σατανά Γιαχβέ πήραν τις κόρες των ανθρώπων!! και γεννήθηκαν οι σατανάδες επί της Γης! σατάν στα εβραϊκά σημαίνει ο εχθρός!μαντέψτε ποιοι ειναι οι εχθροί της ανθρωπότητας!

Βραχογραφίες του Tassili. βρίσκεται στο Οροπέδιο Tassili , ορεινή περιοχή στη μέση της ερήμου Σαχάρα στη νοτιοανατολική Αλγερία. Το ψηλότερο σημείο είναι το Adrar Afao, στα 2.158 μέτρα, στην Αφρική γεννήθηκαν οι μαύροι δούλοι των Αννουνάκι για την εξόρυξη χρυσού .

Και ναι ειναι αλήθεια εν μέρη, οτι όλοι αυτοί καταγονται απο το πίθηκο, αλλα αφου αντέγραψε ο Γιαχβέ πατέρας των εβραιων, το γενετικό κωδικά της άριας φυλής σε πιθήκους,ετσι δημιούργησε πολλές αποτυχημένες μαύρες ράτσες,Σημιτικής φυλής Μογγολοι ,ρομα κτλ, μεταξύ αυτών και οι Εβραίοι! όλοι ηταν μαύροι οπως ο Αδαμ και η Ευα, τις βίβλου!ο λόγος που έγιναν λευκοί αν και δεν εχουν χάσει τα μογγολικά χαρακτηριστικά τους(τους ξεχωρίσω ακομα και σημερα!) ηταν που βίαζαν και μπαστάρδευαν της άριας φυλής απο τον Σείριο που προϋπήρχαν στην Γη .....

Μερικές αλήθειες ετσι άπλα, που ειναι κωδικοποιημένες ακομα και οι εικόνες!,(ειναι ολα τεκμηριωμένα με στοιχειά και αποδειξεις, που δεν ανακάλυψε κανεις σε ολο τον κόσμο η δεν το ξέρω ,που θα μπουν σε βιβλίο ίσως στο μέλλον,μόνο που δεν ξέρω πόσοι μπορούν να αντεξουν την αλήθεια!γιατι αλλάζει τα πάντα για την ίδια την ζωή!(οι Εβραίοι το ξερουν) αλλα και γιατι γίνονται ολα αυτά!καθώς και γιατι ειναι ετσι κάποιοι!) και συνεχεία του: Είναι ανάμεσα σας! ίσως η καλύτερη Παρομοίωση, που μπορεί να γίνει! , Για όσους νομιζουν οτι αυτά αφορουν το τότε και τέρμα!! και ξαφνικά έφυγαν όλοι απο τη Γη! χαχαχα!εμ το άλλο; οι εξωγήινοι ειναι απατη!θεωρίες συνωμοσίες, Blue Beam Project!! και οι αρχαίες Βραχογραφίες σε ολο το κόσμο Blue Beam Project ηταν! πράγματι η βλακεία έχει σπάσει ολα τα όρια ορισμένων! .... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Είστε πολύ τυχεροί μιασματα που δεν βρέθηκε τότε ένας Arnold Schwarzenegger !!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications