13 Ιουλ 2016

Αντιφά: Οι χρήσιμοι Ταλιμπάν κάποιες γεννούν αυτά τα μιασματα τέρατα!

Σήμερα στις 19:00 "αντιφά" έχουν προγραμματίσει διαδήλωση στην διάρκεια της οποίας σκοπεύουν να κινηθούν κατά των κατοίκων του Βοτανικού που προσπαθούν να αξιοποιήσουν για την φιλοξενία αστέγων, τον χώρο όπου επρόκειτο να γίνει το τέμενος στον Βοτανικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι “αντιφά” χρησιμεύουν ως το μακρύ χέρι του συριζαϊκού κράτους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φιλοδοξούν είτε να λειτουργήσουν σαν δυνάμεις καταστολής, είτε προκαλώντας επεισόδια να αναγκάσουν την ΕΛ.ΑΣ να επέμβει κατά των κατοίκων. Δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν. Και οι “ενεργώντες αντιφασίστες” ανταμοίβονται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και με ... διορισμούς

Η διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ-αντιεξουσιαστών έχει ρίζες βαθιές. Οι “ταλιμπάν-αντιφά” πριμοδοτούνται με κάθε τρόπο και έχουν πρόσβαση στα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης. Αλλά έχουν και τον ρόλο τον οποίο καλούνται να παίξουν. Αυτόν τον ρόλο θα παίξουν και σήμερα. Οι πατριώτες οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι. Ήδη αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι δηλώνουν ότι θα βρεθούν στον χώρο του Βοτανικού, από τις πέντε το απόγευμα.

Αυτό όμως που έχει περισσότερη σημασία είναι η ίδια η αποκάλυψη του ρόλου των “αντιφά”. Ταλιμπάν του Συριζαϊκού χαλιφάτου είναι και τίποτε άλλο. Και οι μουλάδες τους πληρώνονται απευθείας από τα ταμεία του δημοσίου. Πηγή Dimitrios Papageorgiou...

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Αφαιρέθηκαν μερικές αλήθειες που λέγαμε απο εδω και κάτω, όσοι πρόλαβαν να το διαβάσουν πρόλαβαν!!! για ευνοήτους λογούς, αυτά τα μιασματα ειναι παντού και θα δώσουν σήμα!, κάποιες γεννούν αυτά τα τέρατα! κοροϊδεύουν γυναικες μη μιασματα μόνο και μόνο, για κανουν παιδιά νέα μιασματα,και τις εχουν σαν δούλες αφου χειρίζονται το μυαλό τους, η και τις παρατάνε αφου τις αφήσουν με 1-2 μιασματα!να γιατι γέμισε ο τόπος χωρισμένες!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αντιφά: Οι χρήσιμοι Ταλιμπάν κάποιες γεννούν αυτά τα μιασματα τέρατα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats