20 Ιουλ 2016

Οι υμνητές του Αλλάχ έσφαξαν σαν αρνί δεκατριάχρονο παιδί ΒΙΝΤΕΟ

Οι υμνητές του Αλλάχ έσφαξαν σαν αρνί δεκατριάχρονο παιδί ΒΙΝΤΕΟ

Δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου. η φρίκη του αποκεφαλισμού.Αυτό όμως είναι εκτός ορίων.

Δεν μπορεί να υπάρχει θεός που στο όνομα του να σφάζονται μικρά ανήλικα παιδιά και οι γιοι του ΣΑΤΑΝΑ να υμνολογούν το όνομα του.Οι σατανάδες οι κτηνάνθρωποι του βίντεο που χαμογελούν δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουν..Είναι καταδικασμένοι οχι απλώς να θανατωθούν αλλα να διαμελιστούν ακόμα σε μικρά κομμάτια και να δοθούν στα άγρια σκυλιά...Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το dimpenews.com Νωρίς το πρωί σήμερα οι τζιχαντιστές « αντάρτες » αιχμαλώτισαν ένα 13χρονο παιδί παλαιστινιακής καταγωγής στο Χαλέπι και δήλωσαν ότι είναι ένας μαχητής του Assad. Στη συνέχεια το αποκεφάλισαν σαν αρνί με μικρό μαχαίρι στην καρότσα ημιφορτηγού.

Η απόλυτη αυτή βαναυσότητα διαπράχθηκε στην περιοχή Handarat στο Χαλέπι.Σύμφωνα με άλλες πηγές το παιδί δεν είναι μεγαλύτερο από 13 ετών και οι δήμιοί του ανέφεραν ότι αποκεφαλίζουν ένα μαχητή της Ταξιαρχίας Al-Quds που μάχεται στο πλευρό του στρατού.Oι αποεκφαλιστές αναφέρεται ότι ανήκουν στο τρομοκρατικό κίνημα Nour Al Din Zinki.(ή Harakat Nour al-Din al-Zenki)

H oργάνωση . Nour al-Din al-Zinki, είχε δεχθεί μια οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από τη διεθνή συμμαχία που διευθύνεται από τις ΗΠΑ..Η οργάνωση δέχθηκε κυρίως αντιαρματικούς αμερικανικούς πυραύλους.(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ .Οι κομμουνιστές μουσουλμανοι αντάρτες ακομα χειρότεροι λόγο περιτομής,εχω εξηγήσει γιατι ειναι ετσι... )

dimpenews.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Οι υμνητές του Αλλάχ έσφαξαν σαν αρνί δεκατριάχρονο παιδί ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications