24 Ιουν 2016

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Η ΕΕ ΤΟΝ ΝΟΙΖΕΙ! ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!! ΟΧΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ!

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ… Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!

«ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ» ΤΟΝ… ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ «ΝΑΙ», ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Το BREXIT… Ξεβράκωσε τον Τσίπρα! «Αρνητική εξέλιξη το Brexit. Είναι δύσκολη μέρα για την Ευρώπη. Η ΕΕ δέχθηκε πλήγμα. Η απόφαση είναι σεβαστή αλλά δείχνει κρίση ταυτότητας για την Ευρώπη. Τα μηνύματα είχαν σταλεί προ πολλού. Η άνοδος της ακροδεξιάς προοιωνίζονταν αυτή την εξέλιξη. Η αλα καρτ διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, τα κλειστά σύνορα, η λιτότητα, η άρνηση επιμερισμού της ευθύνης είχαν δώσει το στίγμα κρίσης του ευρωπαϊκού εγχειρήματος.

Πρέπει να αναρωτηθούμε ποιος ευθύνεται για την άνοδο της ακροδεξιάς. Το έλλειμμα δημοκρατίας, τα διχαστικά στερεότυπα… Να φαίνεται ότι ο Βορράς πληρώνει τα σπασμένα του Νότου. Το χάσμα διευρύνεται συνεχώς. Επιστροφή στη δήθεν ασφάλεια της εθνικής περιχαράκωσης. Αυτός ο δρόμος είναι αδιέξοδος.

Πρέπει άμεσα να αλλάξουμε πορεία. Χρειάζεται νέο όραμα για μια καλύτερη Ευρώπη. Απαιτούνται βαθιές δημοκρατικές τομές στην Ευρώπη. Αλλαγές πολιτικών για να υψώσουμε φράγμα στην ακροδεξιά. Χρειαζόμαστε μία μεγάλη αντεπίθεση των μεγάλων ευρωπαϊκών δυνάμεων. Ο λόγος των τεχνοκρατών δεν συγκινεί, αλλά εξοργίζει τους ευρωπαϊκούς λαούς. Χρειαζόμαστε νέο όραμα για μία καλύτερη Ευρώπη, όπου η πολιτική θα πάρει τα πρωτεία από την οικονομία και τους τεχνοκράτες».

hellasforce
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Η ΕΕ ΤΟΝ ΝΟΙΖΕΙ! ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!! ΟΧΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications