27 Ιουν 2016

Για να μην ξεχνιόμαστε: Τούρκοεβραιος Τσίπρας που πότε δεν έχει διαψεύσει: video

Για να μην ξεχνιόμαστε: Τούρκοεβραιος Τσίπρας που πότε δεν έχει διαψεύσει: video

Σε αυτή την χωρα μόνο τέτοιους βγάζουν! το θέμα ειναι γνωστό πριν το βγάλουν καν , και τον έβγαλαν τυχαίο?βλέπε: Πασοκ ο προκάτοχος του ΣΥΡΙΖΑ με τον άλλο Εβραίο Αβρααμ Αβουρι (Σημίτης ο πατέρας του έσφαζε Έλληνες με το κομμουνιστικο απόβρασμα και πράκτορα Άγγλων ΚΛΑΡΑ αλλιώς Βελουχιώτης), τυχαίο δεν ειναι, και ενα σωστό που είχε πει εκείνος ο Εβραίος απατεώνας Αϊνστάιν :ολα ειναι σχετικά... και μετα φώναζαν που πήγε και προσκυνούσε στο Ισραήλ! στο Ταλμούδ ο "άθεος"

Sabah: Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταγωγή από τη βορειοδυτική Τουρκία

"Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι", αναφέρει η Sabah, επικαλούμενη δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης. Η Hudut Daily ανέφερε την Πέμπτη ότι η αυθεντική καταγωγή του 40χρονου Τσίπρα είναι από την Τουρκία.

Ισχυριζόμενη ότι ο Τσίπρας είναι το εγγόνι μίας οικογένειας που διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι πριν μετακομίσει στην Ελλάδα, η καθημερινή εφημερίδα σημειώνει ότι ο Nevzat Çolak, τοπικός επικεφαλής του αριστερού κόμματος της Τουρκίας ÖDP (Κόμμα της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης) στο Κιρκλαρελί, δήλωσε πως έχει συναντήσει τον Τσίπρα όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή Εργίνη το 2010.

Επικαλούμενη τον Çolak, η εφημερίδα αναφέρει ότι Τσίπρας του είχε πει ότι η πραγματική του καταγωγή είναι από ένα χωριό της Κιρκλαρέλι και ότι αισθάνθηκε ότι ήταν στο σπίτι όταν βρέθηκε στη βορειοδυτική Τουρκία. Μάλιστα, στη συνέντευξή του ο Çolak περιέγραψε τον Έλληνα πρωθυπουργό ως έναν "ευχάριστη και προσγειωμένη προσωπικότητα".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Για να μην ξεχνιόμαστε: Τούρκοεβραιος Τσίπρας που πότε δεν έχει διαψεύσει: video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats