30 Ιουν 2016

Δεν κατάλαβα γιατι σας χαλάει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα? οτι έλεγε κάνει! φταίω εγω που σας λέω πρόβατα?

Δεν κατάλαβα γιατι σας χαλάει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα? οτι έλεγε κάνει! φταίω εγω που σας λέω πρόβατα?

Από το 2012 Οι απίστευτες προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες

Πολιτικό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ – ΣΤΟΧΟΣ 10 Για μια νέα πολιτική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες Η στρατηγική μας κατεύθυνση

Οι διαφαινόμενες τάσεις γύρω από το φαινόμενο της μετανάστευσης και την αντιμετώπισή του δεν είναι ενθαρρυντικές. Οι επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τις ευάλωτες οικονομίες των χωρών του Τρίτου Κόσμου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το χάσμα Βορρά-Νότου, και αυτό παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι χώρες του Πρώτου Κόσμου.

Επομένως, τα μεταναστευτικά ρεύματα δεν αναμένεται να περιοριστούν, παρά τα σκληρά μέτρα των χωρών υποδοχής. Ταυτόχρονα, είναι λογικό να αναμένεται επιδείνωση της αντιμετώπισης των οικονομικών μεταναστών και της θέσης τους ως προς τα εργασιακά τους δικαιώματα, τις διαδικασίες νομιμοποίησης, την υγειονομική τους περίθαλψη, τη ρατσιστική σύνδεσή τους με την εγκληματικότητα κλπ., αφού εξακολουθούν να αποτελούν τα πιο ευάλωτα τμήματα των εργαζομένων ή όσων αναζητούν εργασία. Ένας υπαρκτός κίνδυνος είναι ακόμα η ενίσχυση της τάσης για σύνδεση των μεταναστών και της μετανάστευσης με την πάταξη της τρομοκρατίας.

Η σύγχρονη Αριστερά δεν αντιμετωπίζει μοιρολατρικά ούτε τις αρνητικές σημερινές καταστάσεις ούτε τις διαφαινόμενες τάσεις. Παρεμβαίνει οργανωμένα. Συμπαρίσταται ή συμπαρατάσσεται με τους μετανάστες εντός και εκτός κοινοβουλίου, συμβάλλοντας στην αυτοοργάνωσή τους, στην προστασία τους και στην αποτελεσματικότητα των αγώνων τους για μια καλύτερη ζωή, χωρίς φόβο και άγρια εκμετάλλευση. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η θέση της Αριστεράς για τη μετανάστευση οφείλει να είναι η άρση των αιτίων που δημιουργούν και γιγαντώνουν τα μεταναστευτικά ρεύματα στη φάση αυτή. Αυτό παραπέμπει ευθέως σε συνεχή μείωση των ανισοτήτων Βορρά-Νότου, δηλαδή σε μια αντίθεση την οποία ο νεοφιλελευθερισμός ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στη διαμόρφωση μιας μεταναστευτικής πολιτικής που θεωρεί ζήτημα ζωτικής σημασίας και προτεραιότητας την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών και προσφύγων.

Και αυτό όχι μόνο γιατί οι μετανάστες αποτελούν τμήμα του σύγχρονου προλεταριάτου των μητροπολιτικών κέντρων ή γιατί ο βαθμός της εκμετάλλευσης που υφίστανται τους καθιστά το πιο ευάλωτο τμήμα της εργατικής τάξης. Αλλά πρωτίστως γιατί ο αγώνας ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, τον εθνικισμό και τους πολέμους, συνδέεται με τον αγώνα για την εμβάθυνση της δημοκρατίας στη σοσιαλιστική προοπτική, που θα βασίζεται σε αξίες οικουμενικές: την ελευθερία του ατόμου για την πραγμάτωση της προσωπικότητάς του και τη δυνατότητά του να απολαμβάνει από κοινού και ισότιμα τα αγαθά του παραχθέντος κοινωνικού πλούτου.

Με βάση αυτές τις αρχές, που, εκτός των άλλων, αποτελούν και την πεμπτουσία του ευρωπαϊκού νομικού -και όχι μόνο- πολιτισμού, όλοι οι άνθρωποι είναι φορείς δικαιωμάτων που δεν πρέπει να υπόκεινται σε περιορισμό εξαιτίας της εθνικότητας, της γλώσσας, των θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων, του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ. Υπερασπιζόμαστε το θεμελιώδες δικαίωμα των μεταναστών και των προσφύγων στη ζωή και την αξιοπρεπή διαβίωση. Γι’ αυτό βρισκόμαστε στον αντίποδα μιας λογικής που ορθώνει την Ελλάδα-φρούριο, την Ευρώπη-φρούριο, και υποστηρίζουμε το δικαίωμα στην ελεύθερη και ασφαλή είσοδο και το άσυλο.

Θεωρούμε πρακτικά ανεφάρμοστο το σύστημα «μετάκλησης μεταναστών», που δυστυχώς ισχύει απαρέγκλιτα από το 1991, αφού, κατά κανόνα, ένας εργοδότης δεν δέχεται να προσλαμβάνει προσωπικό εξ αποστάσεως, ιδίως όταν οι ανάγκες της παραγωγής δεν βασίζονται στα βιομηχανικά πρότυπα των δεκαετιών του ’50 και ’60 με τον αυστηρά καθορισμένο «κλειστό αριθμό» θέσεων στα εργοστάσια της εποχής εκείνης.

Υποστηρίζουμε ένα σύστημα διαρκούς νομιμοποίησης υπό προϋποθέσεις, μια ανοιχτή και διαρκή διαδικασία νομιμοποίησης.
Υποστηρίζουμε τα κοινωνικά δικαιώματα των μεταναστών, όπως το δικαίωμα στην εργασία, την εκπαίδευση, την υγεία, την κατοικία.
Υποστηρίζουμε την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες, όπως ιθαγένεια, δυνατότητα ενεργού συμμετοχής στην πολιτική ζωή κλπ.
Αυτά έλεγε τότε! ειναι εμφανές οτι μόνο οι διανοητικά ανάπηροι και οι προδότες ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣ θα πηγαίναν στο ΣΥΡΙΖΑ , Έξαλλου όλος ο κομμουνισμός και "ιδεολογία" τους απευθύνεται σε χρήσιμους ηλίθιους,για την ακρίβεια σε δίποδα ζώα ,το έχει πει και η Μπλαβάτσκυ αυτο για όσους γνωρίζουν! Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΑ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!Κομμουνισμός Σοσιαλισμός δημιουργία εβραιων, οι πρώτοι αντάρτες στην Γη!

Οι αράπηδες αγαπούν να γ@... τις λευκές γυναίκες σας, και θα τους ενθαρρύνουμε σε αυτό, επιτρέποντάς τους να μπουν στον χώρο σας! προς όφελός μας. "- Ο Εβραίος Χάρολντ Γουάλας σε συνέντευξή του το 1976!!Ο τελικός στόχος είναι ο συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου, ... στην ανάμειξη των φυλών, από τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με κατά μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης 90...Thomas PM Barnett, είπε κάνεις τίποτα? ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Δεν κατάλαβα γιατι σας χαλάει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα? οτι έλεγε κάνει! φταίω εγω που σας λέω πρόβατα?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Πραγματι, πριν ενα χρονο απο τισ εκλογεσ, εγω διαβασα το Προγραμμα του Τσιπρα. Ζω στην Αμερικη, υπηρχε και η μεταφραση του σε 4 γλωσσεσ! Τρομαξα οταν το διαβασα. Οι Σιωνιστεσ Εβραιοι δηλ οι 300 του Ροθτσαιλδ το εγραψαν και του το στειλαν. Αυτο γινεται με ολλεσ τισ Χωρεσ τησ Ευρωπησ, Αμερικησ, Καναδα, Αθστραλια , Νεα Ζηλανδια, και απο οτι μαθαμε προσφατωσ Βραζιλια την οποιαν υποχρεωσαν να βγει απο το ΒΡΙΓΚΣ!!! Σιγουρα αυτοι που δεν το διαβασαν ειναι τα προβατα οι Ελληνεσ. Δεν ειναι μονοι. Σε ολλεσ τισ Χωρεσ που ονομασα, ποιο επανω,ολλεσ, επαναλαμυανω Ολλεσ οι Λαοι ειναι προβατσ. Η πλυση εγκεφαλου ειναι απεριοριστη, τρομακτικη. Προκει για καπου πανω απο ενα ΔΙΣ ανθρωπων. Πωσ ειναι δυνατων, μερικοι λενε οτι ειναι οι Ελληνεσ που κοιμουντε. ΟΧΙ, Ειναι οι Σιωνιστεσ Εβραιοι που ειναι η ΑΙΤΙΑ τησ καταστροφησ μπροστα στα ματια μασ. Γιατι? Διοτι ποιοσ απο σασ γνωριζει τι ειναι η Θρησκια, η νοοτροπια, η νευρασθενια που τουσ δερνει, η ανατροφη τουσ, ο ΣΚΟΠΟΣ τησ Ζωησ τουσ και πωσ τον εκπληρωνουν. ΠΟΣΟΙ απο εσασ? θα σασ δωσω ενα μονο παραδηγμα ¨ οταν βοσκανε τα γιδια τουσ στην Μεγαλη Βαβηλονια, προσμαθησαν νατην κυριαρχησουν σαν πρωτη ενεργεια για να κατακτησουν τονΠλανιτη. Αυτο κανουν τωρα, εχουν κυβερησει ολλεσ τισ Χωρεσ που ονομασα ποιο πανω.ΟΛΛΕΣ. Εχουν το χρημα και αγοραζουν τουσ παντεσ και τα παντα. Εχουν τα Οπλα. μην γελατα, ετσι ειναι. Τα εργαλια τουσ ειναι Τα Εβραικα ΜΜΕ ανα τον Πλανιτη, Οι Μουσουλμανοι για να κατσαστρεψουν την Ασπρη Φυλη, Το Χολιγουντ για την διαυθορα, και ζωοποιση τησ νεολεασ. Οπωσ βλεπετε εχουν τα παντα για να μασ εξοντοσου. Διοτι καναμε το λαθοσ να τουσ αγνωησουμε επιδη σταυρωσαν τον Χριστο μασ.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications