29 Ιουν 2016

Όταν η Γερμανία αγωνίστηκε για μια ένωση Εθνικών κρατών! video και η διαστρέβλωση την ιστορίας!

Όταν η Γερμανία αγωνίστηκε για μια  ένωση Εθνικών κρατών! video και η διαστρέβλωση την ιστορίας!

Όταν η Γερμανία αγωνίστηκε για μια...σοσιαλιστική ένωση Εθνικών κρατών και μιλούσε για την ΝΕΓΡΙΚΗ Γαλλία και τα δεινά της αποικιοκρατιας !!!! Προτιμήσατε την ΜΑΦΙΑ ΗΠΑ και την κόκκινη χολέρα ΔΟΛΟΦONΩΝΤΑΣ στο Βερολίνο-1945 την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ...ΕΥΡΩΠΗ!! Τώρα...τι θέλετε ???? ούτε οι θεοί σας λυπούνται πια! γιατι άπλα ειστε συνεργοί!πόσοι απο εσάς φρόντισαν να μάθουν αληθινή ιστορια; εκτός απο τα μιάσματα...

Οι λεγόμενοι κομμουνιστές η πηγή του κακού (γέννησαν τους αριστερούς) χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να κανουν τίποτα!ο καρκίνος την ανθρωπότητας!! Αν δεν ήταν σε όλη τους την ζωή ετσι θα έλεγα οτι τους δίνουν ναρκωτικά!αλλα ειναι εκ φύσεως ετσι!(έχω ανακαλύψει γιατι!) άπλα τα ναρκωτικά τους βοηθούν όποτε χρειάζεται οπως το Όπιο να μην εχουν συνείδηση (αυτο κάνει), ολόκληρο πόλεμο έκανε η Αγγλία κάποτε, για έχει τόνους απο αυτο!οπως και ταΐζε αυτά τα μιασματα στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! .Η βλακεία είναι μεταδοτική. Το πλήθος, δηλαδή, συμπεριφέρεται με περισσότερο βλακώδη τρόπο από τα μεμονωμένα άτομα που το συνθέτουν .Εκτός από το πλήθος, υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας που γιγαντώνει τη βλακεία: η εξουσία. «Η εξουσία αποβλακώνει», έγραψε ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε. Τα άτομα που έχουν εξουσία τείνουν να πιστεύουν ότι, ακριβώς επειδή έχουν εξουσία, είναι οι καλύτεροι, οι πιο ικανοί, οι πιο έξυπνοι, οι πιο σοφοί από όλη την ανθρωπότητα.

«Εμείς οι Αμερικανοί εκτελέσαμε αιχμαλώτους πολέμου, βομβαρδίσαμε νοσοκομεία, βυθίσαμε ναυαγοσωστικά, σκοτώσαμε αμάχους, πετάξαμε ετοιμοθάνατους σε λάκκους με νεκρούς. Στον Ειρηνικό κομματιάσαμε τα κρανία των εχθρών μας για να χαρίσουμε αναμνηστικά στις αρραβωνιαστικές μας και φτιάξαμε χαρτοκόπτες από τα κόκκαλά τους. Στέψαμε τους βομβαρδισμούς μας με φώσφορο και τις δολοφονίες αμάχων με ατομικές βόμβες, πετώντας τες σε δύο σχεδόν ανοχύρωτες πόλεις με αποτέλεσμα έτσι να επιτύχωμε μιάν αναμφισβήτητη επίδοση στις στιγμιαίες μαζικές δολοφονίες» Έντγκαρ Τζόουνς, «Ένας πόλεμος είναι αρκετός». Απόσπασμα από το περιοδικό “The Atlantic monthly”, τόμος 177, αρ. 2, Φεβρουάριος 1946, Βοστώνη, σελ. 49 (ανταποκριτής πολέμου)

Τραγικές φιγούρες κατι δηθεν φιλόσοφοι, ερευνητές, και ψαγμένοι! δεν υπάρχει ούτε ένας απο τους γνωστούς στην ελλαδα, να μην λέει τα γνωστά ψέματα όσο άφορα τους Νάζι !πραγματικά για λύπηση,το μυαλό του δεν μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα! και το μόνο που ξερουν ειναι κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορια! οποιος τους παραδώσει στοιχειά για την αλήθεια, αυτόματος γίνεται ναζι φασίστας!ως το απολυτό κακό! και οχι μόνο αυτο αλλα δεν μπαίνουν καν στο κόπο να δουν την άλλη όψη! δείγμα μολυσμένου μιάσματος....υπάρχουν και άλλοι σαν έμενα αφυπνισμένοι στο yoυtupe όμως! που μεταφράζουν αυτά τα βίντεο!γιατι κατι άλλοι που διαβάζουν δεν τα αγγίζουν καν τέτοια βίντεο! οποιος κατάλαβε κατάλαβε! ... για πρώτη φορά έκατσα να δω βίντεο με το μίασμα Παύλο Φύσσα...https://www.youtube.com/watch?v=fHGuvefMloQ τέτοια τραγούδια μίσους δεν μπαίνουν εδώ ειδικά απο μιασματα!αλήθεια πως και υπάρχουν τέτοια βίντεο όταν μιλούν για σφαγές και έντερα?(ρητορική μίσους, βια χυδαίο περιεχόμενο, αλλα ειναι απο τους δικούς τους! γιαυτό υπάρχει στο youdupe ) ετσι σκοτωναν αυτοί επίσης βιάζουν μια ζωή μη μολυσμένες ! τους αρέσει να σφάζουν σαν αρνιά τους εχθρούς τους! η αντίληψη τους ειναι ίση η λιγότερη απο λύκους.... Όπως το περίμενα ίδιοι πάντα, στα αλήθεια νομίζει κάνεις οτι τα παρακάτω τα εκαναν κάποιοι άλλοι που εχουν πεθάνει πια?(μόνο όσοι αντέχουν αλήθειες να το ανοίξουν,σημερα ειναι ανάμεσα σας! ) τότε καλα κάνετε γιατι θα είχατε τρελαθεί αν ξέρατε την αλήθεια που ξεπερνάει κάθε φαντασία σας! γιατι εγω πήγα πολύ βαθιά!

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

Οι λεγόμενοι κομμουνιστές που διψούν για αίμα!ο ορισμός του σατανά!
Κι αφού γέλασαν με τη καρδιά τους βλέποντας τις σάρκες της γκαστρωμένης γυναίκας, της άνοιξε τότε τη κοιλιά με το ίδιο μαχαίρι. Την κρατούσαν ακόμα οι δυο οπλισμένοι όταν χύμηξαν στον αέρα τα σπλάχνα της με τ' άντερά της και γέμιζε όλος ο τόπος από τους φοβερούς βόγγους... απο εδώ:οι κομμουνιστές, "ήρωες" αυτών των ανύπαρκτων νεκρών φοιτητών του Πολυτεχνείου!!!

Το τσεκούρι, δεν χρησιμεύει μόνο για την κοπή ξύλων. Στα χέρια των κομμουνιστών, αποκτά άλλη αξία..
Ο Άρης άρπαξε το κεφάλι του παιδιού από τα μαλλιά, το στήριξε στο γόνατό του, και του έκοψε τον λαιμό. Στην συνεχεία to πέταξε κάτω στην σκάλα και με κλωτσιές το έβγαλε στο πεζοδρόμιο. Όταν βγήκε κι αυτός στο πεζοδρόμιο, πάτησε με τις μπότες του το κεφάλι του παιδιού. Το όνομα του νεαρού παιδιού ήταν Πολύβιος-Διομήδης Αναστόπουλος...Έτσι γράφεται η Ιστορία στην Ελλάδα .
ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ.... εδώ
ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια....
ΣΗΜΕΡΑ :22χρονη Σουηδέζα καλλονή που σκότωσε το κτήνος που κουβαλούν Ευρώπη!.. δεν έχει νόημα να βαλουμε αλλα !ετσι και αλλιώς ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν τι παίζεται!

ΤΟ 70% ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ , ΣΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΆΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! άρα δεν υπάρχει καμια σωτηρία το παιχνίδι χάθηκε με την Γερμανία τότε ! σημερα γέμισε και εκεί μιασματα! ένας ολόκληρος λαος που ήταν "ναζι φασίστες" μετα τις γενοκτονία /ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών , και τους χιλιαδες βιασμούς, γέμισε αριστερα μιασματα και εκεί!ΤΟ 70% ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!
ΤΟ 50% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΖΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!! ΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ... το έχει πει και η Μπλαβάτσκυ αυτο για όσους γνωρίζουν!
ΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ = αριστεροί κομμουνιστές χωρίς να το ξερουν! .....!

Αδόλφος Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα."...βλέπε Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια μαλλον θα βγει αληθινός ο Χίτλερ!...ο Εβραίος νίκησε με τόσα ζομπι που μαγαρίζουν τα πάντα και παντού τι να περιμένεις! Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν η Γερμανία αγωνίστηκε για μια ένωση Εθνικών κρατών! video και η διαστρέβλωση την ιστορίας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications