25 Ιουν 2016

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΘΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΘΕΑ! ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΘΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΘΕΑ! ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

Αρχαίοι Έλληνες στις βόρειες θάλασσες! το κείμενο στην φώτο ειναι μέρος απο την Στήλη της Ροζέττας που εχουν κλέψει οι αγγλομασονοι και βέβαιος βέβαιος στην ελληνική μασονο-Βικιπαίδεια δεν γράφει ολο το κείμενο για ευνοήτους λογούς αλλα μόνο το (« Βασιλεύοντος του νέου και παραλαβόντος την βασιλείαν παρά του πατρός... ».)

Αρχαίοι Έλληνες στις βόρειες θάλασσες!Εγκαταλείπεται πλέον ο χώρος της εικασίας.Επιστημονική τεκμηρίωση:

Ερευνητές αποτελούμενοι από μαθηματικούς, αρχαιοιστορικούς και άλλους επιστήμονες του τεχνικού Πανεπιστημίου του Βερολίνου αναπαράστησαν το ταξίδι του Πυθέα (Θούλη) και το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τις υπάρχουσες θεωρίες.

Το Team των βερολινέζων επιστημόνων κάνει λόγο για όχι λιγότερη ανα θεωρητική (επαναστατική) ανακάλυψη. Η εργασία τους δημοσιεύτηκε στις επιστημονικές βιβλιοεκδόσεις Wissenschaftliche Buchgesellschaft, Darmstadt με θέμα «Germania und die Insel Thule« A. Kleineberg, C. Marx, E. Knobloch, D. Lelgemann.

O Πυθέας ο Μασσαλιώτης (Πυθεύς, περ. 380 – περ. 310 π.Χ.) ήταν ένας αρχαίος Έλληνας έμπορος, εξερευνητής και γεωγράφος από τη Μασσαλία της σημερινής Γαλλίας. Είναι γνωστός για το ταξίδι που πραγματοποίησε στις θάλασσες της βόρειας Ευρώπης.

Το ταξίδι του Πυθέα Ο Πυθέας περιέγραψε το ταξίδι του στα βιβλία του Περί Ωκεανού και Γης περίοδος, από τα οποία σώζονται μόνο αποσπάσματα, σε αναφορές άλλων συγγραφέων. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Στράβων και ο Πολύβιος αμφιβάλουν για το αν ο Πυθέας έκανε πραγματικά το ταξίδι που περιγράφει.

Ο τρόπος που ξεκίνησε το ταξίδι του ο Πυθέας δεν είναι επακριβώς γνωστός. Μπορεί να πέρασε από το Στενό του Γιβραλτάρ, αλλά είναι επίσης πιθανό να ταξίδεψε αρχικά δια ξηράς μέσω της Γαλλίας. Στη συνέχεια βρέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, για την περίμετρο της οποίας υπολόγισε τιμή που διαφέρει κατά 2,5% από την πραγματική. Εκεί επισκέφτηκε την Κορνουάλη, σημαντικό τόπο εξώρυξης κασσίτερου. Μετά από θαλάσσιο ταξίδι έξι ημερών προς το βορρά έφτασε σε έναν τόπο που ονομάζει Θούλη.

Για τη Θούλη ο Πυθέας αναφέρει ότι ήταν μία γεωργική χώρα, όπου η μεγαλύτερη ημέρα διαρκεί 20 (ισημερινές) ώρες. Αυτό παραπέμπει σε γεωγραφικό πλάτος 64 μοιρών. Οι εκεί κάτοικοι τρέφονταν με φρούτα και παρασκεύαζαν ένα ποτό από σιτάρι και μέλι. Σχετικά με το ποιά ήταν η Θούλη που επισκέφτηκε ο Πυθέας έχουν γίνει διάφορες υποθέσεις. Εικάζεται ότι πρόκειται για την Ισλανδία, τις ακτές της Νορβηγίας, τις Νήσους Φερόες ή τις Νήσους Σέτλαντ. Βόρεια τη Θούλης, σε απόσταση μίας μέρας ναυτικού ταξιδιού, ξεκινούσε μία περιοχή όπου η θάλασσα αναμιγνυόταν με τον πάγο, τη στεριά και τον αέρα. Υπάρχουν θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες ο τόπος που περιγράφει ο Πυθέας είναι οι περιοχές του Αρκτικού κύκλου κοντά στην Ισλανδία ή τη Νορβηγία, όπου το θαλασσινό νερό αρχίζει να πήζει και υπάρχει πυκνή ομίχλη. Ο συνδυασμός αυτός (νερό-πάγοι-ομίχλη) του έδωσε την εντύπωση της ανάμιξης των στοιχείων της φύσης.

Οι Μινωίτες ήσαν εκείνοι που πρώτοι πάτησαν το πόδι τους στο Νορντ Φρίσλαντ της νυν Γερμανίας. Κι αυτό συνέβη κατά το 1300 π.Χ.Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε ο καθηγητής Εθνολογίας και Ιστορί­ας του Πολιτισμού. Hans-Peter Dorr (Χανς Πέτερ Ντυρ), τον Απρίλιο του 2008!..Εάν αυτήν την ίδια ακριβώς ανα­κοίνωση την έκανε ένας δικός μας καθηγητής ή επιστήμονας, θα είχαν πέσει όλοι πάνω του να τον «φάνε» και να του κρεμάσουν την ρετσινιά του «εθνικιστή»φασίστα! γερμανοτσολια!(οπως λενε τα μιάσματα και ηλίθιοι υποτιμητικά των εθνικό στρατό της Ελλάδας του 40!).

οι αρχαί­οι Έλληνες (Μακεδονο-Θράκες Φρύγες), που έφυγαν από τις πανάρχαιες εστίες τους, στην Μ. Ασία και τον Πόντο, και κατοίκησαν έπειτα από περιπέτειες τις Βόρειες χώρες της Ευρώπης (εξ αυτών οι Φράγκοι, η Μπρυζ του Βελγίου, κλπ.).Όντως η Γερμανία και γενικά η Ευρώπη αποδεδειγμένα είχε αποικισθεί απο πρωτοελληνικά φύλα πολύ νωρίτερα απ’ ότι είναι επισήμως παραδεκτό, αν και τέτοιου είδους ασυμφωνίες τείνουν να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Ήδη απο το 1905 στην περιοχή Bernstorfer Berg, στην κοιλάδα του ποταμού Amper, στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου της Γερμανίας έχει γίνει μια ανασκαφή από τον Josef Wensel ο οποίος ανέσκαψε ένα κυκλικό οχύρωμα μήκους 1,8 χμ. Αργότερα το 1994, βρέθηκαν εκεί καμμένα υπολείμματα από το παραπάνω ξύλινο οχύρωμα μαζί με πήλινα αγγεία, ευρήματα τα οποία είχαν εκτιμηθεί τότε με την μέθοδο του άνθρακα 14, ότι ήταν του 14ου π.Χ. αιώνα.

Σε τι γλώσσα έγραφαν οι αρχαίοι «Γερμανοί»;Σε μυκηναϊκά (γραμμική β)!!!

Καταλαβαίνεται τι κάνατε ρε ηλίθιοι νεοελληνες το 40? κύριος στην Κρήτη,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ που αντί να υποδεχτούν τους ναζι ως απελευθερωτές απο την αγγλική κατοχή που εχουν κατακλέψει ολα τα στοιχειά , τους έσφαζαν! Θηριωδίες κατά Γερμανών από αγγλικά και κομμουνιστικά κτήνη!

Δεν ήξερες δεν ρώταγες; γιαυτό έβαλαν τους κομμουνιστές(στην ουσία ειναι Τούρκοι) μαζί με τους αμόρφωτους χωριάτες κατά των Γερμανών, οι νότιοι Έλληνες κατά βορείων Ελλήνων!Ειδικά οι γερμανοί είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα πείραζαν ούτε μια ελληνική τρίχα αν και οι έλληνες δεν πείραζαν τους γερμανούς, κάτι που τηρήθηκε σε περιοχές όπου αρκούσε απλώς να μην υπάρχουν “αντάρτες” οπως στην περιοχή μου που ειχαν και δουλειά οι Έλληνες σε γερμανικά ορυχεία!ναι έβγαζαν τότε ακομα και σίδηρο ,σε αντίθεση με σημερα που δεν βγάζει τίποτα! πετρέλαιο πήγε να βγάλει ο Παπαδόπουλος και είδατε τι έγινε!πάλι οι“αντάρτες” .

Οι “αντάρτες” είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για εκατόμβες αμάχων όπως αυτή των Καλαβρύτων, όταν εκτέλεσαν επίτηδες ( και κατά παράβαση κάθε σύγχρονου πολεμικού δικαίου) πάνω από ογδόντα γερμανούς αιχμαλώτους, εν πλήρει επιγνώσει των αναμενόμενων τρομακτικών συνεπειών της πράξης τους εις βάρος των εντοπίων

Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, Στην πραγματικότητα, όσο κι αν ψάξει κάποιος δεν θα βρει ούτε μια πραγματική μάχη που να έδωσαν οι “αντάρτες” -είτε σταλινοκίνητοι, είτε άλλοι- με τους γερμανούς (μια και η Ιταλία είχε συνθηκολογήσει νωρίς, από το 1943).

ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ??.οι αμόρφωτοι χωριάτες του μεσαίωνα στην Ελλάδα του 1940, ειναι οι ηθικοί αυτουργοί που έσφαξαν την μίση ελλαδα οι κομμουνιστές, και σημερα οι Εβραίοι,αφου εκαναν ανακατάληψη της Γερμανίας (Το Βερολίνο ήταν οι Θερμοπύλες της Ευρώπης.) και την κανουν ισλάμ,διοικούν όλη την Ευρώπη απο εκεί! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (όλη η ζωή σας ειναι μια στιγμή!ο δικός μου δηθεν "μαύρος" ήλιος άναψε και δεν μπορεί να σβήσει!! θα έρθει η ώρα που θα πληρώστε την ηλιθιότητα σας πολλοί νεοελληνες!,και την ζωώδη φύση τους κάποιοι απο αυτούς (ξέρω ποιοι ειναι)! βλέπε τι έλεγε η Μπλαβάτσκυ!και μην κάνουν χαρουλες μάλλον δεν θα ειναι στην υπάρχουσα ζωή τους!)η αλήθεια ελευθερώνει....!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΘΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΘΕΑ! ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats