30 Ιουν 2016

Ο Jathan Smyth, που ψήφισε BREXIT με IQ 145, υπάρχει! Η ξεφτίλα των Ελληνικών Hoaxes και των αριστερών γενικός!

Ο Jathan Smyth, που ψήφισε BREXIT με IQ 145, υπάρχει! Η ξεφτίλα των Ελληνικών Hoaxes

Λοιπόν θυμηθείτε τι λέγαμε :ούτε οι ίδιοι δεν τα βρίσκουν με τα ψεμματα τους!και την διαστρέβλωση της ιστορίας! άμα βάλεις στην σειρά τα ψεμματα που λενε δεν ταιριάζουν μεταξύ τους!δικαίωση για το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ γιατι μας εχουν στοχοποίησει! Πως την πάτησαν οι αριστεροί?απο την ηλιθιότητα που τους διακατέχει, στράφηκαν ανά μεταξύ τους αριστεροί κατά αριστερών!!! πάμε να δούμε τον λόγο! απο τους ίδιους !!!

Την Κυριακή 26 Ιουνίου το TRIBUNE (αριστερή ιστοσελίδα άσο δεν πάει!) δημοσίευσε μεταφρασμένο το σχόλιο στο Facebook ενός νεαρού Άγγλου, του Jathan Smyth, στο οποίο εξηγούσε γιατί ψήφισε BREXIT.Επρόκειτο για το σχόλιο ενός απλού ανθρώπου, που μας άρεσε και το αναρτήσαμε.Δεν είχαμε ιδέα τι θα ακολουθούσε.Το σχόλιο του Jathan Smyth έγινε viral. Μέσα από το TRIBUNE έκανε περισσότερα από 23.000 share και 5.500 λάικ, ενώ το αναδημοσίευσαν και τα «εγχώρια» blog, δίχως να αναφέρουν πηγή στις περισσότερες περιπτώσεις.

Eιπαν και κατι σωστό μια φορά οι αριστεροί:Τότε επενέβη η «διαδικτυακή αστυνομία» του σάιτ Ελληνικά Hoaxes για να αποδείξουν ότι ο Jathan δεν υπάρχει.Δεν ξέρουμε τι τους ενόχλησε ακριβώς. Δεν ήταν κάποια είδηση παραποιημένη, δεν ήταν κάποια τρολιά! Ήταν το σχόλιο ενός απλού καθημερινού ανθρώπου, θα μπορούσε να ήταν το σχόλιο οποιουδήποτε.Ίσως να τους ενόχλησε ότι η φωνή ενός απλού ανθρώπου είχε δύναμη! Ίσως να τους ενόχλησε ότι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος μπορούσε με τη φωνή του να «αποκρούσει» όλη τη χυδαία προπαγάνδα των Βρυξελλών. Ίσως πάλι να ήθελαν να αποδείξουν ότι είναι απλά «ξερόλες».

Αφού λοιπόν έκαναν μια «έρευνα» της πλάκας, τα Ελληνικά Hoaxes έβγαλαν ετυμηγορία: ΨΕΥΔΕΣ! Συγκεκριμένα έγραψαν:Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση πως ο 29χρονος Βρετανός Τζάθαν Σμιθ (Jathan Smyth), με IQ 145 εξηγεί γιατί ψήφισε υπέρ του Brexit.Την είδηση την είδαμε, μεταξύ άλλων, στο tribune.gr, στο infognomonpolitics.blogspot.gr, και στο pyli-apokalypseis.com και στο kontranews.gr.

Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στη Google με τους όρους Jathan Smyth, Brexit και IQ 145, διαπιστώνουμε πως, πέρα από τα προαναφερόμενα δημοσιεύματα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο σχετικό σε ξενόγλωσσα σάιτ.Επόμενο βήμα ήταν η αντίστροφη αναζήτηση της φωτογραφίας που παραθέτουν κάποια δημοσιεύματα (μερικοί πρόλαβαν κι την άλλαξαν), για να μάθουμε ποιος είναι ο εικονιζόμενος κύριος.

Με λίγη προσπάθεια μάθαμε πως πρόκειται για το Βρετανό δημοσιογράφο Ian Silvera που εργάζεται για λογαριασμό των International Business Times. Διατηρεί μάλιστα και σχετικό λογαριασμό στο Twitter.Και κάτι τελευταίο: Το επίθετο »Smyth» του υποτιθέμενου 29χρονου Βρετανού προφέρετε »Σμάιθ» και όχι »Σμιθ».Με βάση τα ανωτέρω, η είδηση πως 29χρονος Βρετανός Τζάθαν Σμιθ εξηγεί γιατί ψήφισε υπέρ του Brexit, καταρρίπτεται.Θάνος Επαχτίτης .Αρθρογράφος – Ερευνητής

Θα θέλαμε, αρχικά, να ενημερώσουμε τον «αρθρογράφο ερευνητή», ότι το σχόλιο του Jathan Smyth δεν είναι είδηση. Είναι απλά ένα σχόλιο. Εάν δεν γνωρίζει τη διαφορά, να τη μάθει.Δεύτερον, του λέμε να έχει υπόψιν του πώς όταν κάτι έχει γραφτεί στο Facebook το αναζητούμε με τη μηχανή αναζήτησης του Facebook και όχι της Google.

Τρίτον, τη φωτογραφία που δημοσίευσαν κάποια blog ως δήθεν του Jathan δεν την αναρτήσαμε εμείς ποτέ, οπότε δεν μας αφορά.
Το σχόλιο του Jathan Smyth το έστειλε στο TRIBUNE ένας συνεργάτης μας από το Λονδίνο που το είχε διαβάσει σε ένα γκρουπ του Facebook. Το είχαμε από την αρχή στα αγγλικά, αλλά δεν δημοσιεύσαμε το αγγλικό κείμενο, μόνο τη μετάφραση.

Ποτέ δεν δημοσιεύουμε το αγγλικό κείμενο σε τίποτα από ό,τι μεταφράζουμε. Ούτε εμείς, ούτε κανείς άλλος.
Αναρτήσαμε το θέμα και δεν ασχοληθήκαμε ξανά. Μέχρι που αποφάσισαν τα Ελληνικά Hoaxes να αποκαταστήσουν την… αλήθεια, ή μάλλον να καταγγείλουν ό,τι εκείνοι δεν θεωρούν ως αλήθεια.
Διότι τα Ελληνικά Hoaxes, όπως γνωρίζετε, κατέχουν τη μοναδική αλήθεια και το αλάθητο, αυτοί και ο Πάπας της Ρώμης.
Το TRIBUNE από την Τρίτη απέδειξε ότι το κείμενο είναι αληθινό, δεν «κατασκευάστηκε» από «σκοτεινά κέντρα προπαγάνδας».

Όμως το TRIBUNE έστειλε μήνυμα και στον ίδιο τον Jathan Smyth, που δεν τον βρήκαν ποτέ τα Ελληνικά Hoaxes, ενημερώνοντάς τον ότι στην Ελλάδα το σχόλιό του έγινε viral και ότι κάποιοι «εξυπνάκηδες» αμφισβητούν την ύπαρξή του.
Ο Jathan μας απάντησε. Μας έστειλε το σχόλιό του σε screen shot, μας το έστειλε ολόκληρο ξανά, έκπληκτος μας ρώτησε να μάθει πώς έγινε… διάσημος στην Ελλάδα και στο τέλος μας ευχαρίστησε που χάρη σε εμάς ακούστηκε η φωνή του.
Αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε όλα στον ακόλουθο σύνδεσμο: 29χρονος Άγγλος με IQ 145 εξηγεί γιατί ψήφισε υπέρ του Brexit και αποστομώνει!

Εμείς τώρα αναμένουμε από τα Ελληνικά Hoaxes να αποκαταστήσουν την αλήθεια, να ξεκαβαλήσουν από το διαδικτυακό τους καλάμι, κι όταν αποφασίζουν να μας διαψεύσουν να μας στέλνουν πρώτα ένα email.
Διότι από σήμερα κι από εδώ και πέρα τα Ελληνικά HOAXES καταγράφησαν ως HOAXES τα ίδια! Καλά μυαλά…
Σημείωση: Όποιος μας αντιγράψει να κάνει τον κόπο να βάλει ενεργό λινκ. Το copy paste όχι στις αποκλειστικότητες «ξεφτέρια» του διαδικτύου.

Αμέσως με την ουρά στα σκέλια για την γκάφα τους! Ελληνικά hoaxes·
Όταν τόσα χρόνια ασχολείσαι με την κατάρριψη ψευδών δημοσιευμάτων, θα έρθει η ώρα που θα κάνεις το λάθος. Κι εμείς το κάναμε. Χαρακτηρίσαμε «ανύπαρκτο» ένα υπαρκτό πρόσωπο, τον Βρετανό Τζάθαν Σμιθ που εξηγούσε γιατί ψήφισε υπέρ του Brexit. Οι αρχικές ενδείξεις που είχαμε μας οδήγησαν σε λάθος αξιολόγηση του θέματος. Λυπούμαστε και σας ζητάμε συγγνώμη. Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά.
Δεσμευόμαστε να πάρουμε όλα εκείνα τα μέτρα για να μην υπάρξει δεύτερη. Ευχαριστούμε.

Οχι δεν ειναι η ΠΡΩΤΗ φορά!!! άπλα βγάλατε κατά λάθος ως hoax απο τους δικού σας!!! να ανακαλέσετε ενα απο τα ψεμματα τα σας (Η μπούρδα της δεκαετίας:Οι αεροψεκασμοι (chemtrails)) σας δίνω και έγκυρες πήγες οχι αυτές που θέλετε εσείς! https://chemtrailsplanet.net/2015/10/05/russia-today-nato-commander-tells-truth-about-chemical-trails/ https://iaincarstairs.wordpress.com/2013/02/15/the-reality-of-chemical-spraying/, σιγά μην ανακαλέσουν ειδικά αυτο το θέμα που το εχουν πάρει εργολαβία να το βγάζουν ως hoax,αυτο που αποδείξαμε οτι ειναι αλήθεια: ΠΡΟΣΟΧΗ .Αράχνη- Δολοφόνος.Έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα σιγά μην παραδεχτούν το δικό τους Hoaxes ....

Πως την πάτησαν? 1: αναδημοσίευσαν και τα «εγχώρια» blog, δίχως να αναφέρουν πηγή, ετσι τα ξουράφια του hoaxes που το παίζουν και ερευνητές αλλα πότε δεν έβγαλαν αριστερα hoaxes η της ελιτ, θεώρησαν οτι το αρχικό ήταν στο infognomonpolitics.blogspot.gr,η pyli-apokalypseis.com η kontranews.gr, γιατι αν γνώριζαν οτι ειναι απο σελιδα ομοίων τους το αρχικό δεν υπήρχε περίπτωση να το βγάλουν ως hoax,ο στόχος του ειναι να συκοφαντούν ιστοσελίδες μη του συστήματος και ανεξάρτητες! γιαυτό οι άλλοι λενε: Όποιος μας αντιγράψει να κάνει τον κόπο να βάλει ενεργό λινκ

Tο οτι μερικές παρακμιακές σελίδες/ blog στα αλήθεια βαζουν hoax συνεχεία ειναι γεγονός,με μεγαλους τίτλους, τα λεγόμενα σκουπίδια του ίντερνετ και θα έπρεπε να ειχαν κλείσει ...οπως γεγονός ειναι σελίδες να κανουν ύπουλες πρακτικές για επισκεψιμότητα, οπως και έχω κάποιες γνώστες κατά νου! μαλιστα ένας απο αυτές μας έχει κάνει πόλεμο + συκοφαντική δυσφήμηση...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Η συναισθηματική νοημοσύνη μετράει και οχι αυτή που μετρούν! εγω πόση να εχω, που εχω ανακαλύψει ολα τα ψεμματα τους σχεδόν, εδώ και 2 χρονιά στην Ελλάδα? και μαλιστα και γιατι ενεργούν ετσι οι αριστεροί! )

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Jathan Smyth, που ψήφισε BREXIT με IQ 145, υπάρχει! Η ξεφτίλα των Ελληνικών Hoaxes και των αριστερών γενικός!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats