18 Ιουν 2016

Κυνηγώντας τα μαστουρωμένα σκυλια που αιματοκύλησαν την Ευρώπη! ΒΙΝΤΕΟ

Κυνηγώντας τα μαστουρωμένα σκυλια που αιματοκύλησαν την Ευρώπη!

Αυτό το ποστ έχει καθαρά κρυφό και αποκρυφιστικό μήνυμα για την άρια φυλή ...οι άλλοι δεν θα καταλάβουν και πολλά,και μάλλον και τίποτα! το IQ τους ειναι πολύ χαμηλό και ας εχουν και 5Ο πτυχία και μεταπτυχιακά!(copy paste μεσώ μνήμης, γνώσης κονσέρβα που τους ταΐζουν) συν οτι ειναι προγραμμάτιζομενοι....Όσοι είδαν το "αιματοκύλησαν" και πήγε το μυαλό τους στους "κακούς ναζι" ενημερωτικά να τους πούμε οτι μάλλον δεν εχουν καμια ελπίδα , όταν πεθάνουν θα δουν τι εννοώ....!

Μέτα την εξόντωση της Γερμανίας έπεσε και το τελευταίο οχυρό της λευκής φυλής η άριας φυλής, το πρώτο ήταν στις Θερμοπύλες!.....(το πρώτο μήνυμα ειναι στην φώτο αν και κρατήσαμε κατι κρυφό μην πάθουν σοκ οι -μάζες-κρεάτων ....)

ΣΗΜΕΡΑ: στα "Έγκυρα μέσα" μαζικής καταστολής και αποσύνδεσης....... ζουν ανάμεσα σας

Ξανά τα σημερινά σκυλια μπορεί να ειναι και πρωθυπουργοί και τα αφεντικά τους

Καταστρέψαν την Deutsch-land Deutsch λέξη που πάτησε πάνω σε μια άλλη πιο παλιά, με τεράστια σημασία για να κρύψουν την αλήθεια !!!ποιοι; αυτοί που δημιούργησαν και τους 2 παγκόσμιους πολέμους, αλλα και επέβαλαν και τον χριστιανισμό και εκεί και εδώ!

Και μην ξεχάσω!! όσοι πιπιλίζουν περί δίστομο και Καλάβρυτα οπως τους εχουν προγραμματίσει οι απο πάνω , γιατι ήταν οι φωλιές τους εκεί, και σκότωσαν μερικά δικά τους "σκυλια" με το δίκαιο τους όταν τους έβγαζαν τα έντερα χωρίς λόγο, κρίμα έπρεπε να τα εξαφανίσουν απο προσώπου Γης ολόκληρα τα χωριά!!!θα είχαμε γλυτώσει απο μερικά ζόμπι! όλοι αυτοί λοιπόν οι "μορφωμένοι" κανουν το κορόιδο σε αλλα χωριά σε όλη την χωρα, που εκαναν εισβολές τα σκυλια σφάζοντας σαν αρνιά απο μη ομοίους τους ,έως μικρά παιδάκια γεμάτο το ίντερνετ με φώτο αποδειξεις ειναι...

Τι έγινε; μόνο τα σκυλια, μας ενδιαφέρουν; η ειστε ενα απο αυτά χωρίς να το ξέρετε? θα καλοπεράσετε όταν έρθει ο ⚡⚡ ΝΕΜΕΣΙΣ ⚡⚡ την προηγουμένη φορά ξανα άρχισε ο κόσμος απο την αρχή , μάλλον ειναι καιρός να γίνει ενα reset πάλι και να πάτε εκεί που πρέπει ξανα! ορισμένοι. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Τέλος στα αδέλφια που πολέμησαν οπως οι προκάτοχοι τους στην Ελλάδα κάποτε τους Μογγολους ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΑΡΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ.θα ξανα να ανταμώσουμε εκεί ψηλά που δεν μπορούν να έρθουν αυτά τα "τέρατα" το φως και η αλήθειά ειναι ο εχθρός τους! μόνο να κλέβουν ξερουν γνώση, φιλοσοφία,τεχνολογία ,ζωές.✠Germanische Sparta✠ απο το 1945 και μετα γέμισε η Ευρώπη απο αυτά τα "σκυλια" και δεν φτάνουν ολα να κανουν παιδιά με μη ομοίους τους όποτε κουβαλούν λαθρο συν κρίση μην κανουν παιδιά οι μη όμοιοι/ες τους!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κυνηγώντας τα μαστουρωμένα σκυλια που αιματοκύλησαν την Ευρώπη! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications