26 Ιουν 2016

Αγγλία - Κομμουνιστές «αλληλέγγυοι», ομοφυλόφιλοι λαθρομετανάστες και πάσης φύσεως μεταλλαγμένου σιχάματος διαδηλώνουν κατά του BRexit (Βίντεο)

Αγγλία - Κομμουνιστές «αλληλέγγυοι», ομοφυλόφιλοι λαθρομετανάστες και πάσης φύσεως μεταλλαγμένου μιάσματος διαδηλώνουν κατά του BRexit (Βίντεο)

Τα γνωστά κομμουνιστικα μορφώματα, μιασματα ---------- top secret ! ο καρκίνος την ανθρωπότητας με όλη την έννοια της λέξεως!η επαφή και μόνο μολύνει τους μη μολυσμένους! μείνετε μακριά απο κομμουνιστές αυτο σας λέω μόνο, δεν έχετε ιδέα τι παίζεται! ο Χίτλερ ήξερε δεν ήταν μαλάκας η τρελός οπως λενε, δεν ήθελε κομμουνιστές «φυλετική υγιεινή»...!Ο Εθνικοσοσιαλισμός της αρχαίας Ελλάδας !οι Σπαρτιάτες πετούσαν τα νέα ζομπι απο μωρά ακομα στο Καιάδα! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (η άρια φυλή έχει σύνδεση σε καταστολή...αρκεί να ανάψει ο μαύρος ☀ ήλιος που έχει μέσα της! )

Αν είχε κανείς κάποια αμφιβολία για το ποιοι είναι οι υπερασπιστές του BRemain και των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, η σημερινή διαδήλωση στην Γέφυρα του Λονδίνου (με τον πακιστανό δήμαρχο...) ήταν διαφωτιστική.

Λαθρομετανάστες, κομμουνιστές, παρακρατικοί "αλληλέγγυοι" και... υπερήφανοι ομοφυλόφιλοι διαδήλωσαν κατά της ανόδου του Εθνικισμού και του BRexit.

Με συνθήματα υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Πατριωτικών Κινημάτων ζητούν νέο δημοψήφισμα (!) και την παραμονή της Μ. Βρετανίας στα κοράκια των Βρυξελλών.

Διερχόμενοι πολίτες τους αποδοκίμασαν σύμφωνα με ρεπορτάζ, αλλά αυτό δεν πτόησε τους "αλληλέγγυους" να συνεχίζουν να ζητούν νέο δημοψήφισμα.Σύντροφοι, κοιμηθήκατε στην αγκαλιά των διεθνών τοκογλύφων και τώρα ξυπνήσατε στην Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αγγλία - Κομμουνιστές «αλληλέγγυοι», ομοφυλόφιλοι λαθρομετανάστες και πάσης φύσεως μεταλλαγμένου σιχάματος διαδηλώνουν κατά του BRexit (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications