4 Ιουν 2016

Κομμουνισμός Σοσιαλισμός όταν το εγχειρίδιο κατάληψης της εξουσίας απο τους Εβραίους γίνεται ιδεολογία και κόμμα απο ορδές Καθυστερημένων!

Κομμουνισμός Σοσιαλισμός όταν το εγχειρίδιο κατάληψης της εξουσίας απο τους Εβραίους γίνεται ιδεολογία και κόμμα απο ορδές Καθυστερημένων!

Ας βάλουμε τι γράφει το μασόνο-Wikimedia να μην λενε οτι τα βγάζουμε απο το μυαλό μας!μερικά κυρία σημεία για δούμε το ηλίθιο δόγμα που ακολουθούν όλοι αυτοί οι καθυστερημένοι που έγιναν και κόμματα!

Ο κομμουνισμός ως έννοια σχετίζεται με μια μορφή κοινωνίας η οποία θα λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά και αποκεντρωμένα, χωρίς κράτος ή διακριτές κοινωνικές τάξεις. Ο κομμουνισμός θεωρείται η ανώτερη βαθμίδα εξέλιξης του σοσιαλισμού.Στον κομμουνισμό, η ύπαρξη του κράτους ως μηχανισμού παγίωσης της εξουσίας της άρχουσας τάξης, όπως και οι ίδιες οι κοινωνικές τάξεις είναι πλέον περιττά! (= στο δρόμο προς μια παγκόσμια δικτατορία , στο λέει ξεκάθαρα αυτο κάνει η ελίτ σημερα! )

Μαρξισμός το Κομμουνιστικό εβραϊκό Μανιφέστο.
Παρόλο που μικρές, αποσπασματικές κομμουνιστικές κοινότητες υπήρξαν στην ανθρώπινη Ιστορία (πρωτόγονος κομμουνισμός), οι Καρλ Μαρξ (Εβραίος)και Φρίντριχ Ένγκελς(άγνωστο αν ήταν Εβραίος και αυτός) ήταν οι πρώτοι που έθεσαν στερεή θεωρητική βάση για τον κομμουνισμό ως σοσιαλιστικό πολιτικό κίνημα (είχε προηγηθεί η προσπάθεια του Προυντόν ο οποίος επίσης ασκούσε κριτική στο κίνητρο του κέρδους και στη μισθωτή εργασία, αλλά διατηρούσε την έννοια της αγοράς και της ιδιωτικής ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής).

Ο μαρξισμός χρησιμοποιεί ως βασική μεθοδολογία για την ανάλυση των κοινωνιών και των τρόπων παραγωγής, την υλιστική αντίληψη της Ιστορίας,(φάτε πιείτε κτλ υλισμός οτι χειρότερο!) ολα κομμένα και ραμμένα στα μετρά τους! δώστε προσοχή: Ο πρωτόγονος κομμουνισμός τερματίστηκε όταν η γεωργία δημιούργησε τις συνθήκες για ιδιωτική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής (το οποίο, την συγκεκριμένη περίοδο, απλά σήμαινε ιδιωτική ιδιοκτησία της καλλιεργούμενης γης). Αυτή η διαφοροποίηση των ανθρώπων σε γαιοκτήμονες και σε εκείνους που είχαν την ανάγκη να εργαστούν σε γη άλλων για να ζήσουν, είχε ως αποτέλεσμα το δουλοκτητικό σύστημα της Αρχαιότητας. Αυτό το σύστημα τελικά άνοιξε τον δρόμο στον φεουδαλισμό του Μεσαίωνα, ο οποίος τελικά άνοιξε τον δρόμο στον καπιταλισμό.

Πιο κάτω γράφουν : Ο κομμουνισμός αποτελεί την ανώτατη εξελικτική βαθμίδα της κοινωνίας, στην οποία το κράτος μαραζώνει και τελικά εξαφανίζεται(= μια παγκόσμια ελίτ χωρίς σύνορα) αφού πλέον δεν είναι αναγκαίο και δεν νοείται ατομική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής ή διακριτές κοινωνικές τάξεις. Στον κομμουνισμό η ιδιοκτησία είναι συλλογική και όλοι οι άνθρωποι έχουν ισότιμο κοινωνικό status και δικαιώματα= (άρα φέρνουμε τους δούλους μαύρους που είχαμε κάποτε, για γίνουν όλοι δούλοι! σε άλλο ποστ αυτο!)

Ο λαός με «πρωτοπορία» την εργατική τάξη έχει απόλυτο συμφέρον κατά τους μαρξιστές, να ανατρέψει την άρχουσα τάξη και το υπάρχον καπιταλιστικό σύστημα, για να εγκαθιδρύσει τη δικτατορία του προλεταριάτου ή αλλιώς εργατική εξουσία / δημοκρατία (ο όρος χρησιμοποιείται σήμερα από πολλούς μαρξιστές, για να τονίσει την ανάγκη αποφυγής της γραφειοκρατικής δικτατορίας ενός πολιτικού κόμματος στο όνομα της εργατικής τάξης και του κομμουνισμού).

Στον κομμουνισμό οι έννοιες της πολιτικής και της δημοκρατίας θα έχουν χάσει τη σημασία τους, αφού προηγουμένως, μετά τη σοσιαλιστική επανάσταση, θα έχει εμφανιστεί αυτή η πραγματικά δημοκρατική κοινωνία της εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, στην οποία σταδιακά οι τάξεις και το κράτος θα εξαφανιστούν,πάρε την εξουσία εσύ και μετα σε μας,πιο πρόσφατες:

Εξόντωση Καντάφι Λιβύη,Ιράκ απο να αρχίσεις και που να τελειώσεις; και όλες έγιναν ισλαμαρατ μετα! 100 χρονιά πίσω!μα όλοι εχουν ίσα δικαιώματα!! μια απο τα ίδια και Ευρώπη ,"δικτάτορες" οι 2 πιο σημαντικοί Παπαδόπουλος,Χίτλερ και δεν θυμάμαι άλλους τώρα! πάντως σε Ελλάδα και Γερμανία, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΔΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΝΟΜΊΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΗΓΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!και κήρυξαν πόλεμο απο την καταπατημένη Γερμανική γη απο τον πρώτο παγκόσμιο, την Πολωνία η φωλιά στρατηγείο των εβραιων, πόσοι ξερουν οτι η αριστερα τύπου ΣΥΡΙΖΑ άρχισε και τους 2 παγκόσμιους πολέμους στην Ευρώπη άραγε αλλα τα φόρτωσαν και τις 2 φόρες στην Γερμανία; ελάχιστοι φυσικά! άντε να πεις τώρα στους μελλοντικούς ουγκα ουγκα νεοελληνες οτι δεν έγινε σφαγή στην Σμύρνη αλλα συνωστισμός! ετσι ειναι όταν γράφουν την ιστορια οι κομμουνιστές!

Άπλα εφορμούσαν μακριά περίοδο οπως ήταν 40 χρονιά στην έρημο πριν κανουν εισβολή στην Ιεριχώ για οργανωθούν οπως και να τοποθετήσουν δικούς τους παντού στην Ευρώπη τώρα είμαστε στο στάδιο της εισβολής! νομίζω καταλαβαίνει ο καθένας τι θα ακολουθήσει! μικρή βοήθεια, οτι εκαναν στην αρχαία Ελλάδα,και την οθωμανική αυτοκρατορία τουρκοκρατία , τα ποσοστά πρέπει να ειναι 70% Αφρικανών σε σχέση με τους ντόπιους Ευρωπαίους, οτι έγινε στην Ελλάδα επί αυτοκρατορίας μέχρι να γίνουν λευκοί για να μην ξεχωρίζουν ,αν τα ποσοστά ντόπιων ειναι πιο πολύ τότε γίνεται εθνοκάθαρση, μερικά μόνο:

Ουκρανία- Σμύρνη - πόντιοι- γνήσιοι Έλληνες γνήσιοι Γερμανοί 1945-1950 σε Ελλάδα και Γερμάνια,και παιδομάζωμα σε Ελλάδα για να σκορπιστούν οι "καθαροί",και Γερμάνια χιλιαδες βιασμοί σε Γερμανίδες "καθαρές" όσες έμειναν ζωντανές απο την βροχή απο βόμβες σε όλη την γερμάνια και το αληθινό ολοκαύτωμα κατά της Γερμανίας!(αυτά δεν θα τα γράψει κάνεις ιστορικός δοσίλογος!)για να γεννήσουν κομμουνιστές Γερμανούς πάλι στην Γερμανία, συν το μπαστάρδεμα της φυλής!εκεί δεν ειχαν τουρκοκρατία! γιαυτό και όλοι οι λαθρο πάνε εκεί σημερα!αρκει που έβαλαν κομμουνιστές κυβέρνηση!

Η μαρξιστική προσέγγιση στην ανάλυση των ανθρώπινων υποθέσεων,που εμφανίζεται κάτω από διάφορες παραλλαγές, μας δίνει ένα συνδυασμό προβλεπτικών και καθοδηγητικών αξιωμάτων που ανοίγουν το δρόμο σε αυτό που οι μαρξιστές θεωρούν αναπόφευκτη ιστορική πορεία προς την επικράτηση του παγκόσμιου κομμουνισμού (το μέλλον την εβραϊκής φυλής κατά τα λεγόμενα των εβραιων!)... Το μέλλον της εβραϊκής φυλής είναι o διεθνής κομμουνισμός.(Μάρλεν, στον «Στάλιν και Τρότσκι», S.414, Νέα Υόρκη 1937).

Τι ιδεολογία έχει βρε μ@λακα Πλέυρη το ΚΚΕ; να ακολουθούν όχι σαν πρόβατα στην προκείμενη περίπτωση αλλα σαν λύκοι,ο ίδιος αναγνωρίζει την σφαγή που εκαναν το 40 αλλα τους υποστηρίζει κατά κάποιο τρόπο! ιδεολογία οι εντολές πως να κάνεις κατάληψη εξουσίας σε χώρες υπέρ των εβραιων! Κομμουνισμός Σοσιαλισμός δημιουργία εβραιων, οι πρώτοι αντάρτες στην Γη! εχουν και λόγο τώρα κατι τέτοιοι τύποι! άσε που μάλλον πουλήθηκε και αυτός ! η αριστερή Ρόζα Λούξεμπουργκ και το ίδρυμα της έχει πολλά λεφτα!οπως πλυρωνει εναν κομμουνιστικο και αριστερό μόρφωμα που ακούει στο όνομα Ψαρράς (χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή! 2014), πέρα απο αυτο, αυτο το μίασμα έχει πάρει χρηματοδότηση μαζί με αλλα αριστερα μιασματα να γράφουν ενα σορό βιβλία,υπέρ της κομμουνιστικής αριστεράς αλλάζοντας την ιστορια,και να δαιμονοποιούν άλλους βλέπε ναζι! ουγκ κάτω οι ναζι μπεεεε! να τα λέτε αυτά όταν γίνεται Ουγκάντα τουρκο-ελληνες σε 5-10 ζωές? !

Παλαιά Διαθήκη και σφαγές, ακρότητες, εθνοκαθάρσεις βάρβαρες φυλές μέχρι σημερα! αφεντικά κείμενα απο το βιβλίο ο Ιησούς του Ναυή! έχει αλλάξει τίποτα απο τότε; για να καταλάβω εγω που σκέφτομαι διαφορετικά απο την μάζα ,για να κάνω προσπάθεια να σκεφτώ σαν την μάζα!αν και δύσκολο να πέσω στο επίπεδο τους και στην στοιχειώδη νοημοσύνη τους!

Που δεν εκαναν το ίδιο σε όλη την ιστορια οι κομμουνιστές; οι Εβραίοι πρώτα βαζουν αυτά τα δίποδα ζώα να κανουν κατάληψη εξουσίας και μετα πάνε αυτοί! ας μου πει κάποιος απο όλους αυτούς που εχουν λόγο και εχουν γράψει βιβλία, πότε εκαναν πόλεμο οι ίδιοι οι Εβραίοι σε μια χώρα για να πάρουν την εξουσία? εκτός απο την Ιεριχώ πριν δημιουργήσουν τα σκυλια τους? που ειναι όλοι αυτοί οι "ειδικοί" η άλλοι δηθεν ερευνητές που τυχαια ειναι και αυτοί κομμουνιστές αριστεροί στην Ελλάδα οι πιο πολλοί! Άρθρο ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κομμουνισμός Σοσιαλισμός όταν το εγχειρίδιο κατάληψης της εξουσίας απο τους Εβραίους γίνεται ιδεολογία και κόμμα απο ορδές Καθυστερημένων!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications