16 Ιουν 2016

Αυτή είναι η αριστερή εμπνεύστρια του «κινήματος» των «Παραιτηθείτε»! (Βίντεο)

Αυτή είναι η αριστερή εμπνεύστρια του «κινήματος» των «Παραιτηθείτε»! (Βίντεο)

Κι όπως συμβαίνει πάντα σ’ αυτόν τόπο με όλα όσα έχουν σχέση με τα κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια, από την μεταπολίτευση και δώθε, πρόκειται για δύο κομμούνες!

Η μία εκ των δύο, η φιλόλογος Ρούλα Καλαρά, κατοχύρωσε την… μητρότητα του «κινήματος» μιλώντας στο mega: «Ξεκινήσαμε δύο στο Facebook για να κάνουμε πλάκα και να γελάμε. Μέσα σε δύο ημέρες είχαμε γίνει εκατό και σε μια εβδομάδα 500. Φτιάξαμε μια μυστική ομάδα 1000 ατόμων και συνενοούμασταν. Μέσα σε δύο μήνες αυτό σοβάρεψε και απλώθηκε πολύ σε όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου και κατέληξε σήμερα στην πρώτη αντικυβερνητική συγκέντρωση».

Στη συνέχεια, κληθείσα να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια των υπουργών της κυβέρνησης για το… δρώμενο, η Καλαρά αποκάλυψε και την πολιτική της προέλευση:

«Με τον Νεφελούδη υπήρξαμε σύντροφοι για 40 χρόνια. Ήμασταν μαζί στο ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ και ήμουν από τους ελάχιστους που τον ψήφισαν. Ντρέπομαι πολύ για λογαριασμό του. Αισθάνομαι τέτοιο αποτροπιασμό για την πολιτική αλητεία που έβγαλε αυτός ο άνθρωπος που δεν θέλω να απαντήσω τίποτα».

Και ως γνήσια κομμούνα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Χρυσή Αυγή, με τον τρόπο που αρμόζει σε μια συντρόφισσα, γαλουχημένη με τις αρχές του «μεγάλου Στάλιν»: «Οι αγανακτισμένοι ήταν ένας όχλος που έδωσε Γη και Ύδωρ στην Χρυσή Αυγή. Μέσα από αυτό το κίνημα φούντωσε η Χ.Α και ζωντάνεψε ο ναζισμός στη χώρα».

Καταλάβατε τώρα τι γίνεται; Ο κομμουνισμός τρέχει με δύο «άλογα»: κομμούνια μας κυβερνούν, κομμούνια πάνε να καπελώσουνε και την αντιπολιτευτική διάθεση του ελληνικού λαού – με την υποστήριξη της μπουμπουκο-νουδούλας!

Συμπέρασμα: μόνο αν απαλλαγεί ο δημόσιος βίος της χώρας από τα διάφορα κομμούνια, θα δούμε άσπρη μέρα!...πηγή ethnikismos.net

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτή είναι η αριστερή εμπνεύστρια του «κινήματος» των «Παραιτηθείτε»! (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications