5 Ιουν 2016

KATI ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ!

KATI ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ!

Έστειλαν τα μορφώματα δωρεάν διακοπές για να γυρίσουν ως "απελευθερωτές" στην Μακρόνησο!(γύρισαν και πήραν την εξουσία!) αντί να τους φυτέψουν μια σφαίρα στο σατανικό κεφάλι τους! και σε ομαδικό τάφο απευθείας! ο Άλλος ο Χίτλερ αντί να τους φυτέψει απευθείας στο χώμα μαζί με τα αφεντικά τους, ήθελε να τους στείλει στην Μαδαγασκάρη!τραγική ειρωνεία; του φόρτωσαν κατι που πιπίλιζαν απο το 1900!!!!

Δίστομο η φωλιά των μορφωμάτων που κάλυπταν αυτά τα τέρατα δίποδα σατανικά σκυλια!που έσφαζαν σαν αρνιά Γερμανούς και μετα Έλληνες σε όλη την χωρα!

Εδω ειναι το μεγάλο μυστικό μιλάμε για φυλή οπως όλοι οι κομμουνιστές αριστεροί!σε όλη την Ευρώπη σημερα!

Ο ιστορικός Μενέλαος Χαραλαμπίδης θα είναι ο ξεναγός στον ιστορικό περίπατο με γενικό άξονα την Αθήνα της Κατοχής και ειδικότερη θεματική τη δράση των Ελλήνων δωσιλόγων, που οργανώνει το Φόρουμ Κοινωνικής Ιστορίας την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016!!!

Κοιτά θράσος τα μιασματα !πίσω απο έγκυρες πήγες διαφημίζουν τα βιβλία τους κιόλας ! και πάνε και περίπατο ελεύθερα! όταν ετσι και κάνεις καμια εκδήλωση ενημέρωσης γιαυτό που εκαναν, και αληθινή ιστορια θα την απαγορεύσουν, και θα στείλουν τα γνωστά τάγματα εφόδου! κατι μαστουρωμένα με χάπια απο αυτά που στέλνουν στην isis! βλέπε τι κανουν στους χρυσαυγητες!

Μενέλαος Χαραλαμπίδης ιστορικός λέει!!απο που και ως που ιστορικοί αριστεροί να γράφουν την ιστορια οπως τους βολεύει;κανονικά θα έπρεπε όχι μόνο να τους είχε απαγορευτεί να γεμίζουν βιβλία τα βιβλιοπωλεία αλλα και να ειναι δάσκαλοι! τι δράση των Ελλήνων δωσιλόγων βρε μίασμα? την δράση των όμοιων σου δωσιλόγων γιατι την αποκρύπτεις που έσφαζαν σε όλη την Ελλάδα;

Από τους δικούς τους και όχι απο ναζι φασίστες οπως λενε υποτιμητικά: Χιλιάδες αθώοι ανύποπτοι άνθρωποι σφαγιάσθηκαν δίχως να ξέρουν γιατί, ούτε αυτοί ούτε εκείνοι που εν ψυχρώ τους εκτελούσαν. Ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί με το πρόσχημα της συνεργασίας με τον εχθρό, ενώ στην πραγματικότητα κρύβονταν πίσω απ' αυτά οικογενειακά ή προσωπικά μίση... Δρούσε ακόμα στις πόλεις για λογαριασμό του ΕΑΜ και η ΟΠΛΑ. Πρόκειται για τους φονιάδες που χρησιμοποιούσε το ΚΚΕ στην Κατοχή... Αυτήν την ηρωική πλευρά του “Εθνικού Έπους”, ίσως από μετριοφροσύνη δεν την αναφέρουν στους πανηγυρισμούς της Εθνικής Αντίστασης! (Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ) το ΚΚΕ ιδρύθηκε απο μη Έλληνες και όλοι οι γνωστοί αρχηγοί του δεν ήταν καν απο Ελλάδα, εκτός του οτι ήταν πράκτορες!!

Ο Δημοκρατικός Στρατός έκανε επίθεση τη νύχτα, αιφνιδιαστικά σε χωριά και σε πόλεις και έπαιρνε ανεξέλεγκτα αγόρια και κορίτσια, έστω κι αν ακόμα το στόμα τους μύρισε γάλα. Οι μάνες έκρυβαν τα παιδιά τους στους αχερώνες, στα μπαούλα, μα οι αντάρτες τα βρίσκανε και τα παίρνανε μαζί τους στα βουνά. Από τη θαλπωρή του σπιτιού τους, από τη μητρική αγκαλιά, από την πατρική φροντίδα, βρίσκονταν μονομιάς σ' ένα κρύο αμπρί, στο χιόνι, στον παγωμένο αέρα του βουνού, στην πείνα. Και έπρεπε ο Δημοκρατικός Στρατός να πολεμήσει μ' αυτούς... Στις συσκέψεις που κάναμε στα διά­φορα τμήματα με τις υπεύθυνες γυ­ναικών των ταγμάτων, των λόχων, των ταξιαρχιών, μαθαίναμε ότι οι μικρές κοπέλες των 13, 14 και 15 χρονών, που τις επιστρατεύαμε, άμαθες και α­νεκπαίδευτες όπως ήταν, σκοτώνονταν στις πρώτες μάχες, που τις στέλναμε. Η εντολή από “Πάνω” -από το Γενικό Αρχηγείο-, ήταν να τους καταδι­κάσουμε όλους σε θάνατο. Μας περίμε­ναν δύσκολες μάχες, έπρεπε με το μα­χαίρι να τα σταματήσουμε όλα αυτά, έπρεπε να επιβάλουμε τιμωρία σκληρή προς παραδειγματισμό και εκφοβισμό (Μαργαρίτα Λαζαρίδου, καπετάνισσα και «δικαστής» του ΔΣΕ)

Αυτό το "Γενικό Αρχηγείο" που αναφέρει ήξερε πολύ καλα τι εντολές έδινε ,και ποιοι έδιναν εντολές!!!θα βρει κάνεις τι ήξεραν; για τον Παπαδόπουλο δεν ξέρω αλλα ο Χίτλερ ήξερε σίγουρα,αυτο που ξέρω και εγω πια! το πρόβλημα δεν ειναι οτι ειναι φυλή ούτε αριστεροί και κομμουνιστές.......! και να μην ξεχάσω ο ναζιστικός χαιρετισμός ήταν Ελληνικός! ..©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Τι έμεινε απο αυτά που δείχνει το βίντεο; τίποτα! Ακόμα και τα φορέματα και την μόδα έκλεψαν όταν σε αλλες χώρες τοτε μονο μπούρκα δεν φορούσαν εκείνη την εποχή,έχετε δει κανέναν άλλον να κανει επισκεψη στους τραυματίες;η σημερινή γερμάνια οπως την ξέρετε ειναι ενα προτεκτοράτο της Αμερικής πια! γεμάτο αριστερούς και μουσουλμανους τελευταία! Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο! είστε σίγουροι οτι ξέρετε ιστορία;, και οποιος /α πει ειστε ναζι φασίστες... ουγκ! να μην ξανα μπει εδώ! και μαγαρίζει την σελίδα μας!μπορεί να άλλαξαν την γλωσσά μπορεί να έμειναν λίγοι όχι μόνο στην Ελλάδα σε όλο τον κόσμο , (σε αυτο τον κόσμο!)αλλα η "άρια φυλή" υπάρχει ακομα βρε εβραιοπουλα!

KATI ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ!
Οι Μινωίτες ήσαν εκείνοι που πρώτοι πάτησαν το πόδι τους στο Νορντ Φρίσλαντ της νυν Γερμανίας. Κι αυτό συνέβη κατά το 1300 π.Χ. Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε ο καθηγητής Εθνολογίας και Ιστορί­ας του Πολιτισμού. Hans-Peter Dorr (Χανς Πέτερ Ντυρ), τον Απρίλιο του 2008!..Εάν αυτήν την ίδια ακριβώς ανα­κοίνωση την έκανε ένας δικός μας καθηγητής ή επιστήμονας, θα είχαν πέσει όλοι πάνω του να τον «φάνε» και να του κρεμάσουν την ρετσινιά του «εθνικιστή» φασίστα!!.

ΥΓ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ "ΝΑΖΙ" ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ! ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΤΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ! (κατάλαβες τώρα γιατι έβαλαν τους κομμουνιστές Μογγολους στην μέση? και γιατι κανουν ισλάμ την σημερινή γερμάνια? που δεν είχε τουρκοκρατία 400 χρονιά!)!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

KATI ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications