9 Ιουν 2016

Στην Δρέσδη που ισοπέδωσαν και εκαναν ολοκαύτωμα δίνοντας διαταγες να σκοτώνουν άμαχους εν ψυχρό η συνεδρίαση της «σκοτεινής» λέσχης Bilderberg!

Στην Δρέσδη  που εκαναν ολοκαύτωμα δίνοντας διαταγες να σκοτώνουν άμαχους εν ψυχρό η συνεδρίαση της «σκοτεινής» λέσχης Bilderberg!

Στη Δρέσδη συνεδριάζει σήμερα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (ξενοδοχείο Taschenbergpalais), με ισχυρές συμμετοχές από την παγκόσμια πολιτική, οικονομική και επιχειρηματική ελίτ. Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν για τις μυστηριώδεις και με απόλυτη μυστικότητα συναντήσεις των ισχυρών από τον χώρο της πολιτικής και της οικονομίας.

Όταν ο «Πράσινος»αριστερός γερμανός βουλευτής Γύργκεν Τριτίν βρέθηκε το 2012 στο αμερικανικό Σαντιγί, οι σύντροφοί του ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς έκανε εκεί. Μόνο και μόνο η ερώτηση ανέδυε «μπαρούτι», γιατί η απάντηση ήταν γνωστή, συμμετείχε σε διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Ο κοινωνιολόγος των ΜΜΕ Ρούντολφ Στούμπεργκερ αποδίδει τάσεις νεοφεουδαρχισμού σε αυτήν την ελίτ. Ο ολλανδός πολιτικός επιστήμων Κις βαν ντερ Πιγλ πάλι υποστηρίζει ότι τα συμφέροντα που εκπροσωπούνται εκεί έχουν ελάχιστα να κάνουν με τη δημοκρατία. «Διάγει την εβδομηκοστή δεκαετία και η δύναμη έλξης της Λέσχης παραμένει ισχυρή». Ο βρετανός ηθοποιός Γιαν Ρίτσαρτσον έγραψε το 2011 ότι οι σχέσεις αδελφότητας που αναπτύσσονται εκεί με τους ισχυρούς αυτού του κόσμου έχουν την επενέργεια ενός αφροδισιακού της ψυχής.Τρεις ελληνικές συμμετοχές: ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Γεώργιος Λογοθέτης, πρόεδρος της «Libra Group» και ο Δημήτριος Παπαλεξόπουλος των «Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ».

Η καταστροφή της Γερμανίας και της Ευρώπης ήταν μία έμμονη ιδέα στο μυαλό του Winston Churchill που ήδη το 1936 είχε δηλώσει αλαζονικά στον αμερικανό στρατηγό Wood: «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!»........

Οι γυναίκες που γεννούσαν τα παιδιά τους μέσα στα νοσοκομεία, πηδούσαν από τα παράθυρα με τα μωρά τους ακόμη κρεμασμένα από τους ομφάλιους λώρους και μετατρεπόταν σε στάχτη από τις εμπρηστικές βόμβες. Χιλιάδες άνθρωποι που καιγόντουσαν ζωντανοί έπεφταν μέσα στις δεξαμενές του νερού: μάταια, ο φώσφορος συνέχιζε να καίει τις σάρκες τους και μέσα στο νερό......Στην Δρέσδη, σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε μία μόνο νύκτα της κόλασης. Οι τρομοκρατικοί βομβαρδισμοί εναντίον του άμαχου πληθυσμού άρχισαν στην πραγματικότητα με πρωτοβουλία του Winston Churchill , για να προκαλέσει τους γερμανούς ώστε να κτυπήσουν για αντίποινα τις αγγλικές πόλεις.

Η βασική ιδέα, ήταν ότι χρειαζόταν να προκαλέσουν τον Χίτλερ μέχρι του σημείου αυτός, για να σταματήσει την σφαγή των ομοεθνών του, να μεταμορφωθεί σε επιτιθέμενο και σε εκείνο το σημείο η πολεμική προπαγάνδα της Βρετανίας, αναστρέφοντας τα γεγονότα, θα έκανε να φανούν οι γερμανικές επιθέσεις σαν αδιάκριτους βομβαρδισμούς ενώ εκείνοι των άγγλων ως σωστά αντίποινα, πυροδοτώντας έτσι ένα φαύλο κύκλο βίας που θα έδινε την δικαιολογία στον Churchill να βάλει φωτιά στην Ευρώπη.Αληθινή ιστορια ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ.

Βεβαία πόσος ενδιαφέρει αρκετούς σημερα!πολλοί θα σε πουν και ναζι φασίστα (πρωτότυπο επιχείρημα!) αρκεί που τους εχουν μάθει οτι οι "κακοί ναζι" αρχισαν τον πόλεμο! μοιάζουν σαν συνεργοί! με δεδομένο οτι απο γενιά σε γενιά μεσώ γονιδιώματος και κληρονομικότητας παίρνουν και αλλα που δεν θα βγει κάνεις να πει! ναι ειναι συνεργοί αλλα και κατι άλλο χειρότερο!!και το επεδίωξαν αυτο οι ίδιοι στην φώτο που αρχισαν τον δεύτερο παγκόσμιο!.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - ΟΙ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στην Δρέσδη που ισοπέδωσαν και εκαναν ολοκαύτωμα δίνοντας διαταγες να σκοτώνουν άμαχους εν ψυχρό η συνεδρίαση της «σκοτεινής» λέσχης Bilderberg!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats