11 Ιουν 2016

Ομολογία ανικανότητας, αφαιρούν τα αγάλματα γιατί δε μπορούν να τα προστατεύσουν!

Ομολογία ανικανότητας, αφαιρούν τα αγάλματα γιατί δε μπορούν να τα προστατεύσουν!

Σε μία πρωτοφανή κίνηση που αποδεικνύει την ανικανότητα προέβη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Απέσυρε γλυπτά που είναι τοποθετημένα σε “επισφαλή” σημεία της πόλης, ύστερα από τα κρούσματα βανδαλισμών και την κλοπή ορειχάλκινων προτομών από το Πνευματικό Κέντρο.

Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ενέκρινε, σχεδόν ομοφώνως, την πρόταση του δημάρχου για προσωρινή – κατά τρεις μήνες – μεταφορά ορειχάλκινων μνημείων της πόλης στη Δημοτική Πινακοθήκη και σε άλλα προσβάσιμα στους πολίτες σημεία.

Οι υπηρεσίες του δήμου ξεχώρισαν 49 γλυπτά, τα οποία βρίσκονται σε περιοχές όπου εκδηλώνονται φαινόμενα παραβατικότητας από τις διάφορες γνωστές και μη εξαιρετέες ευπαθείς ομάδες και θα γίνει αντικατάστασή τους με εκμαγεία.

Όπου και να ψάξεις εδώ και πολλά χρονιά τα ίδια ζάπλουτα κακομαθημένα ρεμάλια !και τι εκαναν τα πρόβατα? τους έβγαλαν κυβέρνηση να τους σώσει! απο τον ίδιους!! (οπως τους "έσωσε" το 1945 απο τους "κακούς ναζι" σκοτώνοντας ! μέχρι οπού βγήκε ο Παπαδόπουλος!!)και απο το 1974 ειναι το παρακράτος! τσακίστε τους στα μνημόνια τους ηλίθιους νεοελληνες!γιατι και η πλύση εγκεφάλου έχει όρια η ηλιθιότητα τους δεν έχει ούτε όρια ούτε γιατρειά! η πλάκα ειναι οτι οι αριστεροί μια ζωή ανθέλληνες ήταν!δεν το έκρυψαν....

Ο Καμίνης σε συνέντευξη του είπε ότι «η κλοπή έργων τέχνης τα οποία είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με το δημόσιο χώρο και την αισθητική της πόλης πιστοποιούν το πρόβλημα. Είναι αναγκαίο να αντιμετωπιστούν φαινόμενα όπως η δημόσια χρήση και το εμπόριο ναρκωτικών, η διακίνηση παράνομων προϊόντων, τα κυκλώματα επαιτείας» και ζήτησε επιπλέον αστυνόμευση

Μάλλον αργά το κατάλαβε ο Καμίνης που θα πάρει σύνταξη ! Επάγγελμα: Δήμαρχος ! τίποτα να κατεβούν οι "θεοί" να ισοπεδώσουν την Γη ξανα, η ηλιθιότητα έχει σπάσει ολα τα ρεκόρ ,πιο μορφωμένοι και πνευματικά ανώτεροι ήταν οι αρχαίοι που δεν ειχαν πάει καν σχολείο, πάρα αυτά τα πτυχιούχα ζόμπι της ελιτ σημερα που δεν του αρέσει η αλήθεια!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ομολογία ανικανότητας, αφαιρούν τα αγάλματα γιατί δε μπορούν να τα προστατεύσουν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications