22 Μαΐ 2016

Ζωή: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνουν εφιάλτη και κόλαση για εφήβους, παιδιά, μωρά και αγέννητα!!!!!

Ζωή: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνουν εφιάλτη και κόλαση για εφήβους, παιδιά, μωρά και αγέννητα

Ολα αυτά τα μέτρα που ψηφίζονται και θα ψηφισθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, σημαίνουν έναν εφιάλτη, μία κόλαση για τα σημερινά παιδιά, για τους εφήβους, για τα μικρά παιδιά, για τα μωρά, για τα αγέννητα. ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση τιου ΣΚΑΙ.

Σημαίνουν, τόνισε, μία καταβύθιση σε μία ζοφερή πραγματικότητα για πολλές, πολλές δεκαετίες ή και αιώνες. Αυτά, όμως, δεν είναι ούτε μονόδρομος ούτε θέσφατα. «Έχουμε και την δυνατότητα και την ευθύνη να τα αποτρέψουμε, να τα εμποδίσουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και αυτό που μας αξίζει.

Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα την πρωτοβουλία για την Πλεύση Ελευθερίας, για να δημιουργηθεί, δηλαδή, ένα γνήσιο κόμμα – κίνημα μέσα από την κοινωνία που θα εκφράσει αυτό που, κατά την άποψή μου, βρίσκεται ανεξίτηλα χαραγμένο στη συλλογική μας ψυχή και στη συλλογική μας συνείδηση: η προσήλωση στην Ελευθερία, στη Δημοκρατία, στην Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Στην κοινωνική ευημερία και όχι στην ευημερία των υπολογισμών, των τραπεζιτών και των οικονομικών συμφερόντων» .

Για την «Πλεύση Ελευθερίας» ανέφερε πως υπάρχουν χιλιάδες υπογραφές στήριξης, διαδικτυακής στήριξης στην Διακήρυξη του κόμματος και ανακοίνωσε πως σε εννιά μέρες, την άλλη Δευτέρα, θα ανοίξουν και τα γραφεία , οπότε θα είναι πολύ πιο ζωντανή η διαδικασία της επαφής με τους πολίτες.

Η κ Κωνσταντοπούλου για τις επιλογές της και για το τι έπρεπε να κάνει ο Τσίπρας ανέφερε πως ήταν μια «πάρα πολύ εύκολη η απόφαση να μείνω πιστή στην αξιοπρέπειά μας, σε αυτό για το οποίο δεσμευθήκαμε, σε αυτό για το οποίο μας έδωσε εντολή ο ελληνικός λαός. Δεν ήταν δύσκολο. Ήταν, μάλιστα, θα έλεγα επιβεβλημένο με βάση και αυτήν την πολύ γενναία και μεγαλειώδη στάση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα». Θα άνοιγαν οι δρόμοι για πολύ μεγάλες ανατροπές εάν ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αυτό το οποίο όφειλε να κάνει: να αποκρούσει τον εκβιασμό και να θωρακίσει τη Δημοκρατία, ανέφερε και υπογράμμισε πως την κρίσιμη στιγμή ο Τσίπρας επέλεξε να παραμείνει στην εξουσία. .

mignatiou.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ζωή: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνουν εφιάλτη και κόλαση για εφήβους, παιδιά, μωρά και αγέννητα!!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats