20 Μαΐ 2016

Είναι αλήθεια οτι η Χρύση Αύγη Ασπάζεται το Χίτλερ? αν ναι τότε Υπάρχει σοβαρό θέμα!

Είναι αλήθεια οτι η Χρύση Αύγη Ασπάζεται το Χίτλερ? αν ναι τότε Υπάρχει σοβαρό θέμα!

Κάτι δεν πάει καλα τελικά!!!! και οι υποψίες βγαίνουν αληθινές!

Λοιπόν έχω να δω δελτία ειδήσεων μηδενισμού νοημοσύνης πάνω απο 10 χρονιά? ίσως! τελευταία φορά που είδα για λίγο αναγκάστηκα, μέχρι που έφυγα απο το σπίτι που είχε δελτίο των 8 ήταν κάπου το 2012 ; τότε που ειχαν πάρει εργολαβία και εντολή απο τον Εβραίο Ντέιβιντ Χάρις(Ντέιβιντ Χάρις: O Εβραίος που έδωσε εντολή -τελειώστε με την ΧΑ )ολα τα γνωστά κανάλια να βάζουν πλύση εγκεφάλου κατά της Χ.Α πάντως ήταν, και δεν μπορώ να μου απευθύνουν τον λόγο (η τηλεόραση)- κατι ξευτιλισμένοι δημοσιογράφοι σαν να είμαι ηλίθιος!

Λοιπόν στο παρακάτω βίντεο γράφει ένας αμόρφωτος ανιστόρητος ,μπορεί να ειναι και καθηγητής ιστορίας !:εγω παιδια προσωπικα δεν ψηφισα χρηση αυγη και ο λογος ειναι οτι μου την σπαει που ασπαζοντε τον χιτλερ και οποιος ειναι,ηταν και θα ειναι ειναι εχθρος της πατριδας μου θα ειναι και δικος μου εχθρος και αλλα ατομα που εχω ρωτησει αυτο τους χαλαει με τον χιτλερ που δεν τον αρνουντε

Δεν θέλατε χρυση αυγή ε; φάτε ευρωκομμουνισμο οπως γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ!Σε κλινικό επίπεδο, η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη Ο βλάκας έχει την τάση να επαναλαμβάνει πάντα την ίδια συμπεριφορά, γιατί δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί. Αυτός είναι και ο ορισμός της Σχιζοφρένειας, “ Να υποθέσω οτι το ίδιο λέει το 60% των αμόρφωτων νεοελλήνων? οκ στα σχολεια σου μαθαίνουν ψεύτικη ιστορια !εγω είμαι ηλίθιος? που όχι μόνο βρήκα οτι είχε δίκαιο 1000% ο Χίτλερ, οπως εχουμε βάλει εδώ αποδείξεις κατά καιρούς, αλλα και γιατι τα εκαναν ολα αυτά !ποιοι ; η ελίτ! οτι εχουμε βάλει εδώ περί Χίτλερ ειναι απο προσωπική ερευνά χωρίς δογματισμούς και ιδεολογίες!ούτε τι λέει ο καθένας! οι γνήσιοι Έλληνες δεν ειχαν ιδεολογίες ούτε δογματισμούς και αναζητούσαν την αλήθεια!! και φυσικά ούτε Εβραίος ήταν ούτε εχθρός της Ελλάδας οπως διαδίδουν οι κομμουνιστές!αλλα εχθρός των Αγγλων της Ελλάδας και των κομμουνιστών =εβραιων! που την ειχαν υπό κατοχή! κατι που δεν βλέπω να λέει κάνεις! τα εχουμε πει τα εχουμε ξανα πει! αλλα ειναι ποτισμένοι με το ψέμα οι νεοελληνες? Έλληνες(;) μήπως ήταν ο Χίτλερ πιο Έλληνας απο πολλούς νεοελληνες? οπως και οι ναζι τότε, μέχρι που εκαναν αληθινό ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών! κατι σας εχουν μάθει λάθος πάλι στην ιστορία!

Μάλιστα το προχώρησα πολύ! στο γιατι ειναι ετσι! τι θα πει ιδεολογίες; θα μου πεις εδώ σφάζονται για ομάδες άπλα τραγικό! παράδειγμα ας πούμε για το ΚΚΕ, πέρα που το έχει ιδρύσει Εβραίος ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,με μια απλή αναζήτηση μπορεί να βρεις ακομα και φωτογραφίες ντοκουμέντα απο σφαγές που εκαναν σε όλη την Ελλάδα! Η να ρωτήσει παππούδες ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ! διαστρεβλωτές των πάντων!

Το θέμα ειναι οτι δεν υποστηρίζουν το Χίτλερ και την αλήθεια αφου πάνε στην Χ.Α αλλα πάνε γιατι ξερουν απο πριν την αλήθεια!και ειναι συνεσταλμένοι και όχι τούβλα και αδίσταχτοι! ετσι ήταν οι γνήσιοι Έλληνες ειχαν σημαία την αλήθεια! και το μόνο κόμμα ελληνικό που λέει τα αυτονόητα, ούτε εβραίκο ούτε της cia ειναι η Χ.Α , να σημειωθεί οτι είμαι ο μόνος ερευνητής στην Ελλάδα ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΤΛΕΡ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! με οποίο τίμημα έχει αυτο!(μιλάμε για ενα λαό που μεγάλωσε στο ψέμα και θα πεθάνει με το ψέμα!)καλα το ίντερνετ το εχουν να διαβάζουν μόνο σελίδες του συστήματος? η μόνο για το facebook που προωθεί τις πρωτες? κάθε αλήθεια έχει 2 όψεις! αυτή που λενε όλοι ΜΜΕ ΚΤΛ και μαθαίνουν στα σχολεια, και την αληθινή που δεν την λενε γιατι δεν βολεύει! εχουν φτάσει σε σημείο να θεωρούν ναζι φασίστα ως κατι κακό, οποιον βλέπει τα αυτονόητα! και δεν πιστεύει κομμουνιστικη προπαγάνδα!! τραγικές καταστάσεις! εχουν δαιμονοποιήσει τον άνθρωπο που πολέμησε τον διεθνή σιωνισμό , δημιούργησε το αυτοκίνητο του λάου, Volkswagen στα Γερμανικά σημαίνει «αυτοκίνητο του λαού» Το σχέδιο του Χίτλερ προέβλεπε, κάθε πολίτης του Γ΄ Ράιχ να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο! μέχρι και οι μαύροι ξερουν αληθινή ιστορια! ο ηλίθιος νεοέλληνας τουρκομογγολος πέρα βρέχει! το παίζουν και μορφωμένοι! και εγω λέω αυτά που λέει ο τύπος στο βίντεο!την αλήθεια που δεν θέλουν να ακούσουν!

Πρωτη φορά αριστερα? η 100 χρονιά με την ίδρυση του ΚΚΕ? δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι δημιουργία του ΚΚΕ! του παρακράτος και η αληθινή Κυβέρνηση πίσω απο το ΠΑΣΟΚ ΔΝ που νομιμοποίησαν τους χασάπηδες, και εκαναν εθνική εορτή το πολυτεχνειο!!!τότε που είχε μεινει ελεύθερη η Ελλάδα απο τον κομμουνισμό και μεγαλούργησε!οπως και η Γερμανία με το Χίτλερ! μέχρι που έγινε υπερδύναμη και κήρυξαν τον πόλεμο οι Εβραίοι! 3 μεγαλες χώρες έβαλαν οι Εβραίοι να πολεμήσει ταυτόχρονα, Ρωσία -Αμερική -Βρετανία, και λοιπες χώρες που ήταν υπό κατοχή εβραιων! οπως και η Ελλάδα αφου σκότωσαν τον μεταξά που τακτικέ υπέρ του Χίτλερ!ετσι εκαναν και σε άλλες χώρες ! αρκεί να εχουν την εξουσία αυτοί!

Λοιπόν λαός αμόρφωτος με 5-6 πτυχία! και λαός που δεν ειναι Έλληνες γιατι αν ήταν Έλληνες δεν θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ νεότουρκους!σημαίνει οτι έχει χαθεί κάθε ελληνικό γονίδιο, όσο για αυτούς που συνειδητά ψηφίζουν ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΠΆΖΟΝΤΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΣΤΑΛΙΝ(ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΝΘΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ DNA ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ISIS ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!!!

Λαός που βγάζει τους απόγονους αυτών δεν ειναι για λύπηση!(την ίδια εποχή- Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία) όσο για αυτούς?Ο Άρης Βελουχιώτης άρπαξε το κεφάλι του παιδιού από τα μαλλιά, το στήριξε στο γόνατό του, και του έκοψε τον λαιμό. Στην συνεχεία to πέταξε κάτω στην σκάλα και με κλωτσιές το έβγαλε στο πεζοδρόμιο. (Όσοι συνελαμβάνοντο ως αντικομμουνισταί την εποχήν εκείνην, ωδηγούντο εις στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπεβάλλοντο σε φρικώδη βασανιστήρια και εξετελούντο.) Όπως γράψαμε στην σελίδα μας :Ποια ειναι αυτή η δύναμη που κάνει αυτά τέρατα της φύσεως σε ανθρωπινά σώματα να ειναι γεννημένοι προδότες και να υπακούν μόνο στους Μασόνους και στην ελίτ?αλλα να λενε και να κανουν οτι τους λέει? ειναι διπλά σας ίδιοι απο τότε δεν εχουν αλλάξει! προσπαθούν με κάθε τρόπο να ελέγχουν τα μυαλά σας λέγοντας ψεμματα (ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ,ΕΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ!) και να εκμεταλλευτούν τους πάντες! το χειρότερο; ειναι πίσω απο έγκυρες πήγες χειραγώγησης και σε θέσεις κλειδιά ! και αν χρειαστεί μπορεί να κόβουν κεφάλια χωρίς ενδοιασμούς!

(Ουκρανία για να μπει στο ΔΝΤ, ISIS ,έκανα πόλεμο στο Χίτλερ εισβολή μεσώ Πολωνίας ,Παπαδόπουλο, εκαναν εθνοκαθάρσεις , σκότωσαν το Καντάφι, έκαψαν την Αθηνά ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ 1999 και οπού ψάξεις σε όλη την ιστορια ειναι πάντα αυτοί πίσω απο την ελίτ!!!! τι θα έκανε χωρίς αυτούς δεν ξέρω! και ειναι παντού! )

Λυπάμαι που το λέω αλλα τελικα Έλληνες ειναι μόνο της Χ.Α! γιαυτό και ξερουν αληθινή ιστορια σαν έμενα! και δεν ειναι ηλίθιοι και πρόβατα φαίνεται εξάλλου ποιοι ειναι Έλληνες απόγονοι των αρχαίων! ΥΓ γνωρίζω οτι και στην Γερμανία έχει γεμίσει Τούρκους μετα το 1945,οπως οτι ειναι επίσημα υπό κατοχή Αμερικής και εβραιων άρα δεν επιβάλουν μετρά σε καμια χωρα οι Γερμανοί! αλλα οι Εβραίοι της Γερμανίας! τύπου Μερκελ! φαίνεται οτι εχουν σχέση οι Τούρκοι με κομμουνιστές αριστερούς και Εβραίους!και σημερα γίνεται ισλάμ.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ πάντως τέτοια ποστ δεν τα κανουν copy paste οι άλλοι!οπως και με το Χίτλερ,μυστικό: το 80% των ιστοσελίδων στην ελλαδα ειναι κομμουνιστές -αριστεροί απο πίσω! άσχετοι η αδίσταχτοι.Είναι αλήθεια οτι η Χρύση Αύγη Ασπάζεται το Χίτλερ? αν ναι τότε Υπάρχει σοβαρό θέμα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

Είναι αλήθεια οτι η Χρύση Αύγη Ασπάζεται το Χίτλερ? αν ναι τότε Υπάρχει σοβαρό θέμα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

τους χαλαει ο Χιτλερ και δεν ψηφιζουν ΧΑ... ρε αν ειναι να σωθει η Πατριδα, οχι ενας αλλα και σε χιλιους Χιτλερ, ενας πραγματικος Ελλην δεν θα πει οχι! τα ακους αυτα στεφανε! δεκα χιλιαδες φορες Χιτλερ και βαλε ρε! η πατριδα μετραει ηλιθιε!!! αν ειναι ενας Χιτλερ, του οποιου ενα ειδος μετενσαρκωσης βλεπω στον γνωστο Ηλια, να σωσει την Ελλαδα Οχι μονον ενανε θα ψηφισω αλλα μυριους!!!! Χαιλ Χιτλερ ωρεεεεε να σκασετε βληταααα !!!!

Ειπαρχει κ'κατι που λεγετε διπλωματια,αν ειναι να σωσω την χωρα μου κ'κατι με δυσκολευει,αυτο το κατι αν μη τι αλλο,το αλλαζω.

no imageΑνώνυμος

φιλε Αφθονιε, ο εχθρος με τον οποιο εχουμε να κανουμε, και δεν χρειαζεται να τον αναφερω, δεν σηκωνει διπλωματιες ,γκοιμικες, αλλα σκοπευει στην ολοκληρωτικη υποταγη σου, μου, του αετου και ολων μας, στην υποταγη ανευ ορων! εγω ειμαι υπερ της ΧΑ αλλα την κανω κριτικη γιατι πχ εχουν βαλει ως εμβλημα τον ακινδυνο μαιανδρο, αντι της ελλανικης ηcfεστικης, σβαστικας, του τετραγαμμαδιου! ελληνικος ειναι και ο μαιανδρος αλλα τον εβαλαν για λογους διπλωματικους! και ομως τους κατηγορουν νυχθημερον, μεταξυ αλλων οτι ασπαζονται τον Χιτλερ! οχι δεν θελουμε διπλωματια, ουτε μεταμορφωση σε κατι πιο ηπιο, αλλα σκληροτατο και αδυσωπητο τετραγαμμαδισμο!!! αυτο προσταζει η φωνη της φυλης, την οποια καθε γνησιος Ελλαν την ακουει!!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats