15 Μαΐ 2016

Όρθια μουλάρια! ΣΥΡΙΖΑίος καθηγητής,(που έπρεπε να ειναι ακομμάτιστοι όλοι οι καθηγητές) κοιμάται σε ζωντανή μετάδοση , να ξηλωθεί κατεπειγόντως!

Όρθια μουλάρια!  ΣΥΡΙΖΑίος καθηγητής,(που έπρεπε να ειναι ακομμάτιστοι όλοι οι καθηγητές) κοιμάται σε ζωντανή μετάδοση , να ξηλωθεί κατεπειγόντως!

Κάτι τέτοιοι πλήρως αναίσθητοι ειναι στο ΣΥΡΙΖΑ και ειναι καθηγητές ! τους άφορα τοσο πολύ τι εντολές εχουν πάρει να εφαρμόζουν εκεί στο ΣΎΡΙΖΑ,(αυτοί ειναι τοσο άχρηστοι που μόνο εντολές εκτελούν!) που κοιμούνται όρθιοι!

Η συζήτηση σε ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έχει ανάψει για τα καλά, με τους έμμεσους φόρους να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής συντονίζει τη συζήτηση και οι καλεσμένοι τοποθετούνται, εκτός από έναν ο οποίος… κοιμάται.

Το περιστατικό κατεγράφη στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Σαββατοκύριακο με Δράση», όταν ο καλεσμένος της εκπομπής, καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος, σε ζωντανή σύνδεση από τη Γαλλία, όπου βρίσκεται, δεν άντεξε και κοιμήθηκε.

Μάλιστα, σχετικά σύντομα, ο ίδιος αφυπνίζεται, αλλά και πάλι, κλείνει τα μάτια του και αποκοιμιέται για... δεύτερη φορά.

Δείτε το απόσπασμα:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όρθια μουλάρια! ΣΥΡΙΖΑίος καθηγητής,(που έπρεπε να ειναι ακομμάτιστοι όλοι οι καθηγητές) κοιμάται σε ζωντανή μετάδοση , να ξηλωθεί κατεπειγόντως!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats