7 Μαΐ 2016

Συγκρούσεις και χημικά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!εχουν κατουρηθεί στο γελοίο οι Εβραίοι! VIDEO κομμουνιστές κατά κομμουνιστών!

Συγκρούσεις και χημικά στα γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ, στη Θεσσαλονίκη! VIDEO

Είναι τοσο ηλίθιοι που σφάζονται μεταξύ τους! και μιας και υπάρχουν πολλοί ελαφρόμυαλοι σε αυτή την χωρα ,Εβραίοι φωνάζουν στα σκυλια τους: πάνω τους ρε! ολα αυτά να ειναι δικοί τους μόνο, πλήρη ελεγχόμενα κομμουνιστικα τσοπανόσκυλα και οι μεν και οι δε ,μην τολμήσουν να κατεβούν τα πρόβατα!

Ένταση στη Θεσσαλονίκη όταν η Πρωτοβουλία Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, η ΑΝΤΑΡ-CIA και πολλοί φοιτητές (απο αυτούς τους αιώνιους )που πρόσκεινται στην Ε.Α.Α.Κ., προσπάθησαν να μπουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να πραγματοποιήσουν κατάληψη. Μία διμοιρία των ΜΑΤ βρισκόταν μέσα στο κτίριο και άλλη μία έσπευσε στο σημείο.

Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και δηθεν χτύπησαν με τις ασπίδες, τους διαδηλωτές οπως διαδίδουν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Η συγκέντρωση ανασυντάχθηκε και επέστρεψε στο σημείο, ενώ στη συνέχεια πήγε στο ΙΚΑ όπου ανήρτησε πανό και κάλεσε τον κόσμο στις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος.

Όλα αυτά ειναι στο βίντεο μονό! στημένο, δηθεν οτι κατι κανουν! δηθεν ειναι με τον λαό! δεν τους ξέρετε καλα τους κομμουνιστές τι λέρες ειναι! γιατι αν τους ξέρατε δεν θα τους βγάζατε!2 φόρες όχι μια! ΥΓ 2 ούτε ένας γνήσιος Έλληνας στο βίντεο! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συγκρούσεις και χημικά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!εχουν κατουρηθεί στο γελοίο οι Εβραίοι! VIDEO κομμουνιστές κατά κομμουνιστών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications