7 Μαΐ 2016

Τρέμουν Καταδρομική Επίθεση λόγο ασφαλιστικού !!Σφράγισαν Τον Εθνικό Κήπο! Αστυνομικοί

Τρέμουν Καταδρομική Επίθεση, Σφράγισαν Τον Εθνικό Κήπο! Αστυνομικοί Απαγορεύουν Σε Πάνω Από Δύο Παγώνια Ή Πάπιες Να Συνομιλούν Μεταξύ Τους!

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ προκαλεί πλέον το σιδερόφραχτο Μέγαρο Μαξίμου.Απαγορεύουν Σε Πάνω Από Δύο Παγώνια Ή Πάπιες Να Συνομιλούν Μεταξύ Τους!

Η Αστυνομία με εντολή της κυβέρνησης έκλεισε όλες τις Εισόδους του Εθνικού Κήπου, ενώ απαγόρευσε τις συναθροίσεις ακόμη πάνω από τριών ζώων και πτηνών.

Αστυνομικοί απαγορεύουν σε πάνω από δύο παγώνια ή πάπιες να συνομιλούν μεταξύ τους. Το Μαξίμου τρέμει στην ιδέα ότι κάποιο ζώο ή πτηνό ζωσμένο με εκρηκτικά θα επιχειρήσει να περάσει μία από τις εισόδους του Μεγάρου.

Τρέμουν Καταδρομική Επίθεση, Σφράγισαν Τον Εθνικό Κήπο! Αστυνομικοί Απαγορεύουν Σε Πάνω Από Δύο Παγώνια Ή Πάπιες Να Συνομιλούν Μεταξύ Τους!

Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αισθάνονται τόσο δημοφιλείς και αγαπητοί στους πολίτες ώστε λαμβάνουν τα μέτρα τους για να αντιμετωπίσουν τις υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας.

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση

Ο ελληνικός στρατός μάλιστα λαμβάνει μέτρα για να αντιμετωπίσει καταδρομική επίθεση πολιτών στο Μαξίμου από Γη, Αέρα και τις διπλανές ταράτσες καθότι τρέμουν τους Ιπτάμενους Αθλητές του parkour οι οποίοι θα μπορούσαν να προσγειωθούν αθόρυβα ακόμη και στην ταράτσα του Μαξίμου. Επίσης ειδικά ραντάρ ελέγχουν τον ουρανό για υπερπτήσεις drones.

Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που μόλις ένα και κάτι χρόνο πριν διατυμπάνιζαν πως θα ξηλώσουν τα κάγκελα από παντού και οι πολίτες δεν θα έχουν πουθενά πρόβλημα πρόσβασης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρέμουν Καταδρομική Επίθεση λόγο ασφαλιστικού !!Σφράγισαν Τον Εθνικό Κήπο! Αστυνομικοί
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications