16 Μαΐ 2016

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!Προπαγάνδα κομμουνιστών νούμερο 2 και οι ηλίθιοι νεοελληνες !

Είναι απίστευτο αυτο που γίνεται!!!Προπαγάνδα  κομμουνιστών νούμερο 2   και οι ηλίθιοι  νεοελληνες !

Σκάνδαλο EBU: Οταν η Eurovision δικαιώνει τον Αδόλφο Χίτλερ, τους Ναζί και τους Τάταρους μακελάρηδες !!!!του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου www.pronews.gr πρώην defenet!!

To νούμερο 1 εδώ :Η προπαγάνδα κτυπάει κόκκινο! ποιοι συνεργάτες των ναζι ρε ηλίθιοι???,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΝΑΖΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ.!!!

Δεν μπορεί να γίνεται αυτο! η ζω σε μια χωρα ηλίθιων η το 70% ειναι τουρκόσποροι και κομμουνιστές! τελικά είχε αποτέλεσμα η εθνοκάθαρση και το παιδομάζωμα που εκαναν το 1945-1950 κατά εντολές των εβραιων!!έκατσα και διάβασα τα σχόλια να δω το επίπεδο νοημοσύνης αυτών που τα γράφουν, νομίζω ήταν δεν ήταν 10 χρόνων οι πιο πολλοί!! 630 Σχόλια ! αλλα δεν τα διάβασα ολα γιατι οι ηλίθιοι (η πλειοψηφία που διαβάζει www.pronews.gr πρώην defenet ,και άλλες σχετικές ιστοσελίδες ειναι για τα μπάζα! )τι σχολίαζαν? για το μπάσκετ των Ρώσων και άσχετα σχόλια! βρέθηκε ένας να πει την αλήθεια και αμέσως έπεσαν να τον φάνε!

Ο άνθρωπος έβαλε κείμενο στα αγγλικά που λέει τα αυτονόητα!(αν ήταν στα ελληνικά θα το διέγραφαν !)Το κείμενο λέει τα αυτονόητα που ξέρει ο καθένας με ίχνος μυαλού, μη κομμουνιστής αριστερός αυτοί ειναι Προγραμματιζόμενοι ετσι απο τους Εβραίους! και περνάει απο γενιά σε γενιά το γονίδιο, το λες και εβραϊκό μίασμα στον καμένο εγκέφαλο τους, μετάφραση αυτόματα

«Τάταροι της Κριμαίας εκτοπίστηκαν από τον Στάλιν ΕΠΕΙΔΗ συνεργάστηκαν με τη ναζιστική Γερμανία» - Αλήθεια;
(Spoiler: Ένας εκπληκτικός μικρός αριθμός μόνο 2.000 άνδρες είχαν συνεργαστεί ενώ το 15% των ενήλικων αρσενικών Τατάρων παρέμεινε ενεργός στον Κόκκινο Στρατό ολόκληρο το έθνος Τατάρ πλήρωσε ακριβά, και εξακολουθεί να πληρώνει σε αυτήν την ημέρα, για τους 2.000 συνεργάτες.)

Με την πτώση της χερσονήσου της Κριμαίας στους Γερμανούς το 1941, η αντιστασιακή δράση των σοβιετικών ανταρτών, με επικεφαλής τον Α.Ν. Mokrousov και Α.ν. Μαρτίνοφ και διοργανώθηκε από την NKVD και ακτιβιστές του Κομμουνιστικού Κόμματος άρχισε. Ωστόσο, Τάταροι της Κριμαίας είχαν απαγορευτεί από τη συμμετοχή τους αυτή την κίνηση. Ιστορικός J. Otto Pohl έχει κατηγορήσει Mokrousov και Μαρτίνοφ της ανικανότητας και ακραίων φαινομένων ρατσισμού σε βάρος του πληθυσμού της Κριμαίας Τατάρων.

Μερικοί κομμουνιστές Τατάρων της Κριμαίας αναγκάστηκαν έξω από καταφύγια τους σε δασώδεις περιοχές των ανταρτών, η οποία οδήγησε στην εκτέλεσή τους από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής. Οι αντάρτες που στοχεύουν ειδικά και κατέστρεψε χωριά Τατάρων της Κριμαίας,σύμφωνα με την Pohl, αυτό δεν ήταν, λόγω υποψίας για τη συνεργασία τους, αλλά μάλλον ένα «Σλαβική εχθρότητα εναντίον της Τάταροι». Τατάρων της Κριμαίας χωριά και λεηλάτησαν για τα τρόφιμα από τους αντάρτες.

Στις 2 Ιανουαρίου 1942, η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε τη δημιουργία "τάγματα αυτοάμυνα» από τους Τατάρους της Κριμαίας, και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, 1632 Τάταροι της Κριμαίας είχαν ήδη προσληφθεί σε αυτά τα στρατεύματα. Συνολικά, ο αριθμός των Τατάρων της Κριμαίας άνδρες που εντάχθηκαν αυτά τα τάγματα ήταν περίπου 2.000, ποσό το οποίο είχε «δοθεί τρομοκρατίας του Στάλιν, εκπληκτικά [μικρό]», σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian.

Τα κίνητρα των Τατάρων της Κριμαίας άνδρες που εντάχθηκαν αυτά τάγματα ποικίλλει. Μερικοί ήταν μέλη του ηττημένου 51ης Στρατό και είχαν ληφθεί ως αιχμάλωτοι πολέμου από το γερμανικό στρατό. Ένωσαν τις τάγματα για να αποφύγει τις σκληρές συνθήκες στα στρατόπεδα αιχμαλώτων στην Συμφερούπολη και Mykolaiv, όπου πείνα και τις ασθένειες ήταν γεμάτη. Κάποιοι με στόχο να προστατεύσουν τα χωριά τους από τις δραστηριότητες των σοβιετικών ανταρτών. Ωστόσο, το 15% του ενήλικου αρσενικού Τατάρων της Κριμαίας πληθυσμού παρέμεινε ενεργός στις τάξεις του Κόκκινου Στρατού, και κάποια Τάταροι της Κριμαίας ελήφθησαν στη Γερμανία για καταναγκαστική εργάτες, που ονομάζεται Ostarbeiter.

Και πολύ σωστά λέει πιο κάτω :Oι ανατολικοί Ευρωπαίοι εντάχθηκαν στα SS γιατί η Σοβιετική Ένωση τους έθαβε ζωντανούς ! Γιατί τους άφηνε να πεθαίνουν από τη πείνα παίρνοντας όλο το σιτάρι και γιατί τους έστελνε στα γκουλάγκ. Δεν είναι τυχαίο που ο κομμουνισμός έχει απαγορευτεί στα περισσότερα από αυτά τα κράτη

Άλλα οποιος λέει τα αυτονόητα ναζι φασίστας ! υμνούν τον Στάλιν και γράφει ο άλλος :Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να ενημερώσεις τους συντονιστές! μα φυσικά ειναι γνωστό οτι όλοι αυτοί πίσω απο αυτές τις ιστοσελίδες κανουν block σε οποιους γράφουν τα αυτονόητα! γιατι άπλα προπαγάνδα γίνεται και απο τα σχόλια ! ΔΕΝ ΠΛΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ NA ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ! να ειναι καλα οι ηλίθιοι που την εχουν ψηλά !Rank in Greece 47 !!! και περιμένουμε όλοι οι άλλοι σκεπτόμενοι να γίνει κατι σε αυτή την χωρα με τόσους πολλούς ηλίθιους!.

Κεντρική φώτο απο την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ tribune.gr μια απο τις πολλές που εχουν, κανονικά στελέχη του Σύριζα !ούτε καν δωσίλογοι δημοσιογράφοι!!παρακάτω το κείμενο που γράφουν προπαγάνδα πλυσης εγκεφάλου 20 Φεβρουαρίου 2015

Ουκρανοί ναζί του τάγματος Αζόφ πολέμησαν στο Ντεμπάλτσεβε. Τους βλέπετε να ποζάρουν με τρεις σημαίες. Του ΝΑΤΟ, του Τάγματος Αζόφ στα χρώματα της Ουκρανίας και μια μοντέρνα ναζιστική. Αυτά τα καθάρματα στηρίζει η Μέρκελ.

(1)Καταρχήν ναζι και με το ΝΑΤΟ δεν γίνεται! ο Εθνικοσοσιαλισμός ειναι υπέρ του έθνους και όχι διεθνής οπως ο κομμουνισμός των εβραιων! (2)Αυτά τα καθάρματα στηρίζει η Μέρκελ! σοβαρά; καλή η πλύση εγκεφάλου που κάνετε εδώ και πολλά χρονιά,αλλα η Μέρκελ ειναι Εβραία ,η γερμάνια δεν έχει καμια διάφορα με την Ελλάδα μετα την μεταπολίτευση ,τουτέστιν ειναι Εβραιο-κρατούμενη και δεν εχει καμια σχέση με την ναζιστική γερμάνια που ήταν φιλοελληνικη(τι λέω τώρα σε ενα λαό που μεγάλωσε με ψεύτικη ιστορια και θα πεθάνει με αυτή!) πιπιλίζουν συνεχεία οτι οι ναζι κανουν κουμάντο στην Ευρώπη και στο ΔΝΤ όταν :έγινε εθνοκάθαρση το 1945, ειναι επίσημα υπό κατοχή ,την κανουν ισλάμ,και πολλά αλλα!

(3)Το να λες ναζι τους πράκτορες μισθοφόρους της Αμερικής μαζί με τους κομμουνιστές γιατι στήθηκαν και έβγαλαν φώτο δηθεν ως ναζι ,για να κανουν πλύση εγκεφάλου στην Ευρώπη (να δείτε οι κακοί ναζι !!) και έσφαζαν τους πατριώτες που ήθελαν να πάνε με την Ρωσία και όχι με το ΔΝΤ ! και να το πιστεύουν οι ηλίθιοι νεοελληνες ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!

Το Νοέμβριο του 2013, ο Πρόεδρος Γιανουκόβιτς αρνήθηκε να υπογράψει την Συνθήκη σύνδεσης με τη Ευρωπαϊκή Ένωση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν διαδηλώσεις απο κομμουνιστές στο Κίεβο με επίκεντρο την πλατεία Ανεξαρτησίας. Οι διαδηλωτές ζητούσαν την παραίτηση του προέδρου και της κυβέρνησής του, κατηγορώντας τους ότι εξυπηρετούν τα σχέδια της Ρωσίας, και απαιτούσαν την υπογραφή της Συνθήκης με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μετά τις 16 Ιανουαρίου 2014, τα γεγονότα πήραν βίαιη τροπή με αφορμή τη ψήφιση νόμων κατά των συγκεντρώσεων από την τότε κυβέρνηση. Οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές προχώρησαν σε καταλήψεις κυβερνητικών κτιρίων στο Κίεβο.

Βρείτε διάφορες με τους κομμουνιστές στην Ελλάδα οι δηθεν διαδηλωτές κομμουνιστές πράκτορες, η με τους ISIS! το 1999 ήταν που έκαψαν την Αθηνά για να μην πάει η Ελλάδα με την Ρωσία ? αλλα με το ΔΝT?

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να ειναι τοσο ηλίθια η μάζα! εγω που ασχολούμαι 2-3 χρονιά με ολα αυτά οπως και με το ίντερνετ, όχι μόνο έμαθα αληθινή ιστορια, ποιοι χειραγωγούν την μάζα,και όλες τις σελίδες του συστήματος! καθώς και πως χειραγωγούν την μάζα! (αριστεροί κομμουνιστές είτε ειναι σε πόλη είτε ειναι ένας χωριάτης σε βουνό !μαζί με ηλίθιους ) η κριτική σκέψης να βλέπουν οπως ειναι και όχι οπως τους λενε απουσιάζει απο το 70-80% της μάζας!

Μάλιστα ήταν και οι πρώτη φορά που είδα πως χειραγωγούν την μάζα σε εκλογές , να βγάλει το ΣΥΡΙΖΑ! και το έβγαλε! κατι περίεργο παίζεται στα μυαλά τους, ειναι ψεκασμένοι?χειραγώγηση μυαλών με ραδιοκύματα? τότε γιατι δεν πιάνει όλους? ειναι αλήθεια οτι το 60% των ανθρώπων λειτουργεί σε μια ζωώδη κατάσταση, πως θα φάει πως θα εκμεταλλευτεί κτλ, και ως κοπάδια,και μετα σου λενε οτι εχουν άποψη! που "τυχαια" η άποψη τους ειναι ίδια με άλλους 5.0000 ! αυτή δεν ειναι άποψη αλλα προβατισμός!

Δεν υπάρχει σωτηρία! όσο ειναι ελεύθερα αυτά τα μιασματα κομμουνιστές σε τόσες χώρες ,εκτός του οτι εκαναν Εθνοκαθάρσεις, για επικρατήσουν,μολύνουν τους μη μολυσμένους και δημιουργούν νέα μιασματα! ετσι οι γνήσιοι γίνονται μειοψηφία!!! οποιος δεν κατάλαβε δεν ειναι τίποτα! άπλα κατάλαβα γιατι κανουν δηθεν οικονομική κρίση,παιδομάζωμα,Εθνοκαθάρσεις,λαθροεισβολή!

(ΥΓ στην Γερμανία του 1930 πάντως που λιμοκτονούσαν απο την πεινά και τους φόρους! μέσω της δημοκρατίας της Βαϊμάρης των Εβραίων , Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΥΡΩΝΕ ΦΟΡΟΥΣ! ο λαός έγινε ενα και έβγαλε το Χίτλερ! και απο την μια στιγμή στην άλλη έγινε υπερδύναμη!Η γερμάνια για λίγο έμεινε ελεύθερη απο κομμουνιστικά μορφώματα και Εβραίους! και πήγε 100 χρονιά μπροστά απο την εποχή της!μέχρι αυτοκίνητα να πάρει η κάθε οικογένεια έφτιαξε ο ίδιος ο Χίτλερ! τον Αύγουστο του 1938 Volkswagen,ο Αδόλφος Χίτλερ έδωσε στο μοντέλο το όνομα KdF-Wagen = «Kraft durch Freude»-Wagen / Αυτοκίνητο «Ισχύς μέσω χαράς»Το σχέδιο του Χίτλερ προέβλεπε, κάθε πολίτης του Γ΄ Ράιχ να αποκτήσει ένα KdF αυτοκίνητο! αυτός ειναι ο "κακός" Εθνικοσοσιαλισμός!!! γιατι άπλα δεν είχε Εβραίους και κομμουνιστές! μέχρι που κήρυξαν πόλεμο οι Εβραίοι μεσώ Αμερικής Ρωσίας κομμουνισμού Βρετανίας κτλ! και κάθε κομμουνιστή ανά χώρες,οπως και εδώ! η Γερμάνια ήταν μονή της τότε! θα είχε γλυτώσει η Ευρώπη..... σημερα ειναι η πρώτη χωρα που θα γίνει ισλάμ αν και δεν έμειναν πολλοί γνήσιοι Γερμανοί μετα την γενοκτονία και ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!οπως παραδέχεται και Εβραίος ιστορικός! τέλος οποιος λέει οτι οι Γερμανοί σκοτωναν δηθεν φιλήσυχους χωριάτες, και όχι συνεργάτες των κομμουνιστών στην Ελλάδα, η ειναι ηλίθιος η δεν ξέρει αληθινή ιστορια, η κομμουνιστής η μολυσμένος, οπως και κάνει και μολυσμένα παιδιά! So Simple!!! ) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!Προπαγάνδα κομμουνιστών νούμερο 2 και οι ηλίθιοι νεοελληνες !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

και στη Γερμανια βγαινουν αρκετα νουμερα, και κυριως θηλυκου γενους, και κατηγοραν σε καθε ευκαιρια τον Χιτλερ και την εθνικοσοσιαλιστικη Γερμανια, αυτοι τι ειναι, δηλαδης, Ουνοσποροι απο την εποχη των Νεφελωνικων, η Νιβελουνγκεν στα γερμανικα... αν το παμε ετσι και αμφισβητουμε την cελλανικοτητα των λοβοτομημενων στην πλειοψηφια νεοελληνων, τοτε ο οχτρος εχει ευκολοτατο παιχνιδι με εμας! ειναι η πλυσις εγκεφαλου που εκανε απο γενητικα Cελλανες νεοελληνες! η ΧΑ θελει να δημιουργηση τον ΝΕΟ CΕΛΛΑΝΑ, απ οτι φαινεται θα εχουμε δυσκολο fεργο μπροστα μας! και μη ξεχνας πολλα απο τα "σχολια" γραφονται σε καποιο επιτελειο της Μοσσαδ στο Τελ αβιβ, οπου εχουν πιασει δουλεια χακερακια και καθε λογης αναρχοτρολλακια! oσο για τον Χιτλερ, ας πουμε οτι ειναι ενα ειδος "φιλτρου"! αν καποιος το παιζει πατριωτης ελληναρας οπως πχ ο "στεφανουλης" ο φωνακλας αλλα βριζει κατα το 90 τε. για ολα τα δεινα που μας πλακωσαν, τον Αδολφο την Γερμανια, κτλ. και δεν εχει ασχοληθει εμ βαθεει με την Ιστορια του 3ου Ρειχ και τα γεγονοτα που επακολουθησαν ακουοντας ολες τις πλευρες τοτε αυτο σημαινει 200 τε. οτι ειναι σπιουνος και πρακτορευει εναντιου του Πανcελλανιου! ο Adi ειναι ενα ειδους τεστ! the Adi Test so to spreak! η εσχατη δοκιμη!!!


Είμαι η μοναδική σελίδα στην Ελλάδα που λέω οπως ειναι ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ!χωρίς δογματισμούς ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ! !ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΨΈΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!(η τουλάχιστον οι άλλοι δεν τα λενε αν ειναι κανένας! που δεν νομίζω γιατι βγήκαν μασονακια (όχι ένας και 2) η κομμουνιστές οι πιο πολλοί!)Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ! όσο για τον τύπο που αναφέρεις έχω γνώση ...δεν ειναι τυχαίο που ανέβηκε και αυτός!

Και συμβαίνουν πολλά περί ναζι! που πάει πολύ πίσω ....! αλλα δεν περιμένω εκτίμηση βλέπε ποσά share κανουν όταν τους λες αλήθειες ! η τι σελίδες διαβάζουν μεσώ alexa! τέλος αυτές που λες ειναι αριστερές κομμουνιτριες οπως ειναι η Μερκελ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΚΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΤΛ ....

no imageΑνώνυμος

ΣΥΝΕΧΙΤΣΕ ΕΤΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΑΕΤΕ!
Ειμαι Εθνικοσοσιαλιστης πολλα χρονια και μεχρι προτινως διαβαζα ''αντινετοταξικα'' site.. ΑΣΤΟ.
Εισαι το πρωτο site στην Ελλαδα που λες για τα παντα αληθεια χωρις συμπαθεια και χαιρομαι που εισαι η καθημερινη μου ενημερωση.
Μην περιμενεις κανενα ευχαριστω απο τους νεοελληνες για αυτους δεν υπαρχει σωτηρια, ευτυχως ομως που υπαρχουμε και αυτοι που οσο ζουμε θα κραταμε την ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (λεει ενας ναζι δολοφονος) αναμμενη!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications