18 Μαΐ 2016

Μην ασχολείσαι με ηλίθιους!!!! με καμένους εγκεφάλους εκ γενετής! αλλα ας ασχοληθούμε λίγο!

Μην ασχολείσαι με ηλίθιους!!!! με καμένους εγκεφάλους απο το μίασμα εκ γενετής!αλλα ας ασχοληθούμε λίγο!

Η βλακεία είναι μεταδοτική. Το πλήθος, δηλαδή, συμπεριφέρεται με περισσότερο βλακώδη τρόπο από τα μεμονωμένα άτομα που το συνθέτουν .

Εκτός από το πλήθος, υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας που γιγαντώνει τη βλακεία: η εξουσία. «Η εξουσία αποβλακώνει», έγραψε ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε. Τα άτομα που έχουν εξουσία τείνουν να πιστεύουν ότι, ακριβώς επειδή έχουν εξουσία, είναι οι καλύτεροι, οι πιο ικανοί, οι πιο έξυπνοι, οι πιο σοφοί από όλη την ανθρωπότητα.

Το οτι θα κάνω τα τσιράκια κομμουνιστές να ασχολούνται μαζί μου εδώ και 2 χρονιά τώρα, δεν το περίμενα!τελευταία αρχίζουν ομαδικά πόλεμο ,Νούμερο 1. www.terranovaincognita.gr

Η μπούρδα της δεκαετίας:Οι αεροψεκασμοι (chemtrails) είναι μια από τις δημοφιλέστερες θεωρίες συνωμοσίας. Σύμφωνα με αυτή, Εβραίοι, Μασώνοι και λοιπές σκοτεινές δυνάμεις, ψεκάζουν το πληθυσμό προκειμένου να τον ελέγξουν και να τον χειραγωγήσουν. Επειδή ως γνωστόν εμείς τιμούμε τη μπούρδα απ όπου και αν προέρχεται, δε μπορούμε να μην πάρουμε θέση πάνω στο ζήτημα.Το δημοσίευμα επικαλείται φωτογραφίες για να μας πείσει για τους αεροψεκασμούς!!!.

Να πείσω για αεροψεκασμούς??? να πείσω για τα αυτονόητα; βεβαία το ποστ περιεχέι βίντεο που σκόπιμα δεν έβαλε, αλλα προσπάθησε να γελοιοποίησει, οπως υπέρ λαθρο εβραιων της ελίτ κτλ! λέει ειρωνικά:(Εβραίοι, Μασώνοι και λοιπές σκοτεινές δυνάμεις, ψεκάζουν το πληθυσμό )!Δεν το λέω εγω! μονοί τους τα λενε οτι πρέπει να επικρατήσουν σε όλη την Γη!και φυσικά να μεινει το 1/3,(Ταλμούδ , κατευθυντήριες πλάκες κτλ!,άρα αυτοί λενε ψέματα! οπως κάθε κομμουνιστής αριστερός, φυσικά δεν ειναι καν Έλληνες αλλα Τούρκοι Μογγόλοι που έμειναν Ελλάδα επί τουρκοκρατιας!και σε όλη την Ευρώπη!) δείτε βίντεο με την "θεωρία" και όχι συνωμοσία! καυσαέρια ειναι με επιστημονική μελέτη!!! https://chemtrailsplanet.net/2015/10/05/russia-today-nato-commander-tells-truth-about-chemical-trails/ https://iaincarstairs.wordpress.com/2013/02/15/the-reality-of-chemical-spraying/ Η NASA Παραδέχεται οτι γίνεται ψεκασμός στους Αμερικανούς με δηλητηριώδη Chemtrails! υπάλληλος της NASA ( Douglas.e.rowland@nasa.gov http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/04/nasa-paradexet-dilitiriodi-aeria--sta-chemtrails.html)

Τα αποτέλεσμα ? θυμηθείτε πότε εκαναν συνεχεία ψεκασμούς; καλα να βοηθήσω λίγο! πριν τις εκλογές για να καταψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ! οπως και εκαναν!.... Σε κλινικό επίπεδο, η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη Ο βλάκας έχει την τάση να επαναλαμβάνει πάντα την ίδια συμπεριφορά, γιατί δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί. Αυτός είναι και ο ορισμός της Σχιζοφρένειας, “η επανάληψη της βλακείας”. Να ειναι καλα!που δημιουργούν ηλίθιους! κάποιοι εχουν ανοσία, αλλα γιαυτό υπάρχει η στημένη κρίση σε όλο το ΔΝΤ! αλλιώς θα έπρεπε να κανουν παιδομάζωμα και σφαγές πάλι οπως το 1945-1950 σε μη ομοίους τους για να επικρατήσουν ,σε Ελλάδα και Γερμάνια!!

Τους ειχαν καταλάβει απο παλιά ,αλλα είπαν να κανουν λίγη προώθηση!απο αυτές που κάνει το facebook ειδικά σε σελίδες τους συστήματος! ετσι μέσα σε 2-3 μέρες ως δια μαγείας απέκτησαν 6000-15.000 like? και πάλι κάποιοι τους εχουν καταλάβει!

Ένα απο τα πολλά ποστ πλυσης εγκεφάλου!

Καταρρίπτεται – Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο; Πραγματικά τί άλλο θα δούνε τα μάτια μας; Πόσο μίσος μπορεί να έχουν κάποιοι για έναν λαό και πόσες χαζομάρες μπορούν να κάτσουν να σκαρφιστούν για να διαδώσουν τον αρρωστημένο μισανθρωπισμό τους;

Το άρθρο που αναφέρονται ειναι απο το 2013 αλλα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! και έχω χάσει τα στοιχειά απο τότε, καθώς για να τα ξανα βρεις πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ και αν υπάρχουν στο εξωτερικό φυσικά,και δεν τα εχουν εξαφανίσει με "επίσημα στοιχειά" πληρωμένων γιατρών!!και δεν ξέρουμε και αν ζουν αυτοί που τα έβγαλαν! η δεν τους εχουν αυτοκτονήσει! τον αρρωστημένο μισανθρωπισμό τους!!! εγω οι αυτοί? μονοί τους τα λενε (Μικρά αποστάματα απο αυτά που έχουν πει οι Εβραίοι κατά καιρούς που δείχνουν πολλά! ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!) γιατι εμείς μιλάμε με στοιχειά! ξέρω και την αποστολή τους αλλα ειναι για λίγους αυτά!!

Με ξερουν προσωπικά πόσους έχω βοηθήσει χωρίς κανένα όφελος? και δεν μιλάω μόνο απο το ίντερνετ! Εγκλήματα κατά της Τιμής. Άρθρο 361. Εξύβριση, δυσφήμηση (άρθρα 362 και 363)Συκοφαντική Δυσφήμηση κτλ, αλλα δεν έχω αυταπάτες ούτε καμια δικαίωση σε ενα τέτοιο κράτος!ξέρω οτι ζω σε μια χωρα που προστατεύει τα κομουνιστικά μορφώματα!νόμιζαν οτι θα με εξαφανίσουν με antiseo μόνο!οπως και τόσους άλλους!!! λες και είμαι κανένας ηλίθιος γιαυτό τα κανουν αυτά!ετσι και αλλιώς βλέπουν σαν πρόβατα την μάζα!

Άλλα για να δούμε τι άτομα ειναι εκεί!

Ψεύτικο προφίλ απο αυτά που εχουν οι κομμουνιστές για τρολ σε οποιους βάζουν αλήθειες και να λενε ναζι φασίστα οποιος βλέπει τα αυτονόητα! πω πω!τι επιχείρημα ειναι αυτά που εχουν??(άσχετα η σελίδα γράφει χωρίς δογματισμούς και ιδεολογίες αυτά ειναι φύλακες μυαλών!!) ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΝΑΝΟΣ!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΜΟΥΣΟΥΛΟΜΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ? ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΕΟΙ?

Όταν δεν μπορείς να φιμώσεις κάποιον συκοφάντησε τον και γελοιοποίησε τον, εξάλλου είμαστε η μοναδική σελίδα οσο και αν φαίνεται ψωνίστικο που έχει καταρρίψει τους δικού τους μύθους! και πολλά δεδομένα στην μάζα!άντε και πολύ ασχολήθηκα με τα κομμουνιστικά ζόμπι ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μην ασχολείσαι με ηλίθιους!!!! με καμένους εγκεφάλους εκ γενετής! αλλα ας ασχοληθούμε λίγο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications