8 Μαΐ 2016

Μάθημα προς λαθρομετανάστες πως να ...καμακώνουν Ευρωπαίες!δεν έχετε ιδέα τι κανουν που κουβαλούν λαθρο στην Ευρώπη!

Μάθημα προς λαθρομετανάστες πως να ...καμακώνουν Ευρωπαίες!δεν έχετε ιδέα τι κανουν που κουβαλούν λαθρο στην Ευρώπη!

Δεν θα το πιστέψετε! Η γερμανική κατοχική μασονική κυβέρνηση απο το 1945 έως σημερα, χρησιμοποιεί τα χρήματα των φορολογουμένων για την χρηματοδότηση «μαθήματα φλερτ» προς τους μουσουλμάνους μετανάστες-βιαστές.

Γερμανικά ειδικά «εργαστήρια» προσφέρουν σε μουσουλμάνους που έκαναν αίτηση για άσυλο, μαθήματα με κρατική χορηγία για το πώς να φλερτάρουν με τις γνήσιες Γερμανίδες όσες έμειναν μετα το ολοκαύτωμα. Έτσι οι γυναίκες δεν θα συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται να βιαστούν από έναν μουσουλμάνο που πιστεύει ότι οι γυναίκες είναι απλώς… νωπό κρέας.

Η λαθρό εισβολή της Ευρώπης είναι πολύ περισσότερο από μια αυταπάτη περί των φιλελεύθερων ιδεών ανοχής. Στην πραγματικότητα είναι μια ενεργός προσπάθεια να καταστραφεί το βιολογικό επίπεδο-των Ευρωπαίων και να μη απομείνει πλέον καμία φυλετική καθαρότητα.

Η Εβραία Μέρκελ(που πρώτη φορά εμείς εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ αποκαλύψαμε οτι ειναι Εβραία!) και η παρέα της είναι αυτοί που προωθούν αυτή την διαδικασία εναντίον των Ευρωπαίων, μέσω των «έμμεσων δράσεων» αντί να υπερασπίζονται τους Ευρωπαίους μπροστά από ένα «εκτελεστικό απόσπασμα» που λέει, «υποταχτείτε στο Ισλάμ ή να πεθάνετε».

Αυτοί οι μουσουλμάνοι λαθρό που είναι τόσο ριζικά διαφορετικοι από την ευρωπαϊκή φύση και νοοτροπία δεν είναι δυνατόν αν αφομοιωθούν στην σημερινή κοινωνία χωρίς να υποχρεωθούν να αλλάξουν για πάντα .Στις 27 Απριλίου 2016 στο (BR) -Bayerischer Rundfunk μεταδόθηκε μια σειρά από πληροφορίες για την πορεία τον εργαστήριων-μαθημάτων για φλερτ.: «Workshop für Flüchtlinge – So ticken Westliche Frauen». (Ημερίδα για τους Πρόσφυγες – Πώς σκέφτονται και ενεργούν οι γυναίκες της Δύσης).

Στο εργαστήριο αυτό στα μαθήματα που προσφέρονται στο Jugendzentrum Eichstätt, (Κέντρο Νεότητας, Eichstätt), νεαρές Γερμανίδες εθελόντριες δρουν ως «θήραμα», ενώ οι αλλοδαποί από διαφορετικές κουλτούρες κάνουν πρακτική pick-up πως να της φλερτάρουν επίσημα. Τα μαθήματα διοργανώνονται από μια οργάνωση που ονομάζεται Pro Familia, γνωστή για την εκστρατεία προώθησης των αμβλώσεων

Πριν από μερικά χρόνια, ένας ανώτερος μουσουλμάνος κληρικός στην Αυστραλία κατηγόρησε άσεμνα ντυμένες γυναίκες που δεν φορούν ισλαμική μαντίλα ότι γίνονται λεία για άντρες και τις παρομοίασε με «φρέσκο κρέας» το οποίο προσελκύει αδηφάγα ζώα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μάθημα προς λαθρομετανάστες πως να ...καμακώνουν Ευρωπαίες!δεν έχετε ιδέα τι κανουν που κουβαλούν λαθρο στην Ευρώπη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats