17 Μαΐ 2016

Mετά την «ταταρο-eurovision» τώρα και… ISIS-EUROVISION!!! και η προπαγάνδα δεν έχει τελειωμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mετά την «ταταρο-eurovision» τώρα και… ISIS-EUROVISION!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται πως η απόλυτη ξεφτίλα της Eurovision που για πολιτικούς λόγους έβγαλε πρώτο το τραγούδι της Ουκρανίας από την Jamala, μια μουσουλμάνα ταταρικής καταγωγής πέφτοντας όμως στην παγίδα να ταυτιστεί με τους

Τατάρους της Κριμαίας του β παγκοσμίου πολέμου που ενώθηκαν με τους Νάζι οπως τόσοι άλλοι για γλυτώσουν απο σφαγέα Στάλιν και τους χασάπηδες κομμουνιστές που πήραν εντολή να κανουν εθνοκαθάρσεις !! αλλα αυτο δεν ειναι πρόβλημα! πρόβλημα ήταν γιατι πήραν το μέρος του Χίτλερ! αντί να κάτσουν να τους θάψουν ζωντανούς! οπως τους πόντιους της Κριμαίας!

Έτσι τώρα σε ένα κωμικό σόου της ισραηλινής τηλεόρασης με τον τίτλο, Eretz Nehederet, δηλαδή «A Wonderful Country», λανσάρεται το… Isis-Eurovision με το ειρωνικό τραγούδι, «Boomtzi Boom». Ο πανηλίθιος θεσμός της Eurovision με το φετινό του ρεζίλι και μετά την… «αξέχαστη» Κοντστίτα, αξίζει πλέον μόνο για τον κάλαθο των αχρήστων την ηλιθίων ακροατών της.

Και η Ελλάδα πήγε με το Χίτλερ !μέχρι που σκότωσαν τον μεταξά!

Ο κύριος υπεύθυνος των δεινών εκείνη την εποχή στην πατρίδα μας, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ ΝΑΖΙ" ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΛΙΝ! με την επιδίωξη των κομμουνιστοσυμμοριτών μετά το πέρας του πολέμου να επικρατήσουν και να προσαρτήσουν την Ελλάδα μας στον "κομμουνιστικό παράδεισο του Πατερούλη σας του Στάλιν"

τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών που με την κάλυψη ότι έκαναν δήθεν αντίσταση εκαναν τα στυγερά εγκλήματά τους με έμμεσο και άμεσο τρόπο . ...... Που ο σκοπός τους δεν ήταν η αντίσταση κατά των Γερμανών αλλά το να διαλύσουν την Ελλάδα με τέτοιες μεθόδους για να πέσει ποιο ευκολα μετά το τέλους του πολέμου στα χέρια τους και στο κομμουνιστικό μπλόγκ.

Οι αντάρτες κομμουνιστές τότε στα περισσότερα μέρη της πατρίδας μας ηταν οι "τζάμπα μάγκες εκ του ασφαλούς" Έβλεπαν οτι ο πόλεμος θα εχει ημερομηνία λήξης και αυτή την στιγμή την περίμεναν πως και πως για να προσδέσουν την χώρα μας μεταπολεμικά στο άρμα του κομμουνιστικού παραδείσου.. Και κάτι τέτοιο το ήξεραν οτι δεν επιτυγχάνεται με εναν λαό σε καλή ψυχολογική κατάσταση και με μία χώρα με ολες της τις υποδομές σε λειτουργία.

Ήθελαν τον λαό εξαθλιωμένο και τα πάντα στο κράτος κατεστραμμένο για την ολοκληρωτική επικράτησή τους γιαυτό άλλωστε οι Άγγλοι-μασόνοι που τάιζαν τους κομμουνιστές έκανα την λεγόμενη κατοχή και δεν ειχαν να φάνε για να μείνουν μόνο αγγλόφιλοι κομμουνιστές! ... Με τις τακτικές τους δηλαδή τις κρυφές επιθέσεις τους και με ωμές δολοφονίες και αιχμαλωσίες και στην συνέχεια θανάτωσή τους με βάρβαρες μεθόδους σε μεμονωμένους Γερμανούς, δεν ειχαν σαν αυτοσκοπό να πολεμήσουν τους Γερμανούς η να κάνουν την "δήθεν" αντίστασή τους, αλλά να αναγκάσουν τους Γερμανούς να προβαίνουν σε εκδικητικές εκτελέσεις αντιποίνων αμάχων που κάλυπταν τους κομμουνιστές! για να λενε σημερα τα παραμυθία τους χωρίς αντίλογο!..

Αν οι δολοφόνοι ήταν αυτοί που διέταξαν τους στρατιώτες να εκτελέσουν χωριάτες που κάλυπταν τους κομμουνιστές έμμεσα η άμεσα, οι μεγάλοι ηθικοί αυτουργοί και οι αρχιδολοφόνοι και των άλλων συμφορών ήταν αυτοί καθ εαυτοί οι κομμουνιστές συμμορίτες με αυτά που εκαναν στους Γερμανούς και οι οποίοι μετά ξεσπούσαν.Και αφου δεν ειχαν μεινει πια Γερμανοί αρχισαν την γενοκτονία μη κομμουνιστών άρα γνησίων Ελλήνων και παιδομάζωμα! αφου ειχαν ελεύθερο το πεδίο! οι απόγονοι αυτών ειναι κυβέρνηση ΣΗΜΕΡΑ απο παρακράτος που ήταν απο το 1974 και μετα! με ενα σορό αριστερές εγκληματικές οργανώσεις (αυτοί ήταν που εξόντωσαν και τον Παπαδόπουλο κατα υπόδειξη της cia ) και υπάρχουν εκτός απο τους αριστερούς κομμουνιστές που επικράτησαν αφου έσφαξαν την μισή Ελλάδα και ηλίθιοι που ψηφίζουν ΚΚΕ!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Mετά την «ταταρο-eurovision» τώρα και… ISIS-EUROVISION!!! και η προπαγάνδα δεν έχει τελειωμό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications