24 Μαΐ 2016

Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης Ειδομένης και ισλαμοποίησης της χωράς αυριανοί Έλληνες κομμουνιστές

Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης Ειδομένης και ισλαμοποίησης της χωράς αυριανοί Έλληνες  κομμουνιστές

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. δεν προβλέπει τη χρήση βίας μην πάθουν "ψυχολογικά τα παιδιά" Οι ψυχασθενείς!!! λόγο θρησκείας και περιτομής!(γιατι δεν βγαίνει μια ψυχολόγος να πει τι προκαλεί η περιτομή και τι τους κάνει τοσο τέρατα?) αλλά θα καταβληθεί προσπάθεια οι περίπου 8.500 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες της Ειδομένης να πειστούν να εγκαταλείψουν τον άτυπο καταυλισμό, προκειμένου να φιλοξενηθούν σε κάποια οργανωμένη δομή, απ' όπου θα δρομολογήσουν τις διαδικασίες ένταξής τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης και αίτησης χορήγησης ασύλου.

Έως μια εβδομάδα θα διαρκέσει η επιχείρηση Ανάλογα με την πρόοδο που θα επιτευχθεί η επιχείρηση αναμένεται να διαρκέσει από λίγες μέρες μέχρι και μια εβδομάδα, ενώ περίπου 8.500 υπολογίζεται ότι είναι τα άτομα που θα μεταφερθούν με λεωφορεία σε δομές φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Γιώργος Κυρίτσης εκτίμησε ότι μέσα σε 10 ημέρες θα έχει μεταφερθεί το σύνολο των προσφύγων από την Ειδομένη ενώ διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται για μία αστυνομική επιχείρηση- σκούπα, που θα εκκενώσει την περιοχή μέσα σε μία μέρα, αλλά για μία πολύ πιο ομαλή διαδικασία μετεγκατάστασης».

Ο κ.Κυρίτσης ανέφερε ακόμη ότι την τελευταία εβδομάδα έφυγαν 2.500 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από τον καταυλισμό της Ειδομένης και ότι τώρα η επιχείρηση, απλά, γίνεται με πιο οργανωμένο τρόπο. «Εχουμε επαρκή αριθμό θέσεων σε στεγασμένους χώρους, συν μια επικαιροποίηση των χαρτιών των προσφύγων, ξεκινά και η διαδικασία ασύλου και μετεγκατάστασης», προσέθεσε.

Ο Γιώργος Κυρίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Εξάρχεια!Σπούδασε στο Πάντειο. Από το 1988 εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αυγή και από το 2007 στο Κόκκινο 105,5.Εντάχθηκε στην Αριστερά στα μαθητικά του χρόνια, οργανωμένος στον Ρήγα Φεραίο. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού. Ιδρυτικό μέλος και πρώην της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. άλλος ένας κομμουνιστής των Εξαρχείων που έκανε καριέρα! και αυτός ο τύπος δίνει εντολές σημερα!http://www.fpress.gr/politiki/item/35089-aytos-einai-o-antikatastatis-toy-nikoy-hoynti---deite-to-viografiko-toy

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης Ειδομένης και ισλαμοποίησης της χωράς αυριανοί Έλληνες κομμουνιστές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications