8 Μαΐ 2016

Ώρα δράσης κομμουνιστές κατά κομμουνιστών δηθεν,κατά του Τσιπρα που αυτοί τον μεγάλωσαν! Λ.Κανέλλη: «Μπερδέψατε τον Τσε με τη … μύγα τσε-τσε»

Ώρα δράσης κομμουνιστές κατά κομμουνιστών δηθεν,κατά του Τσιπρα που αυτοί μεγάλωσαν! Λ.Κανέλλη: «Μπερδέψατε τον Τσε με τη … μύγα τσε-τσε»

Πήραν εντολή πάλι να λενε αηδίες οι κομμουνιστές για να δείξουν οτι ειναι υπέρ του λάου !Ας την ενημερώσει κάποιος αυτή και τους ηλίθιους νεοελληνες οτι το ΚΝΕ (που στρατολόγησε τον Τσιπρα) ανήκει στο ΚΚΕ και το ΚΚΕ στο Ισραήλ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ! αλλιώς θα έκοβαν λαιμούς με κονσερβοκούτια τα μιασματα, και θα μάζευαν ολα τα παιδιά των χρυσαυγητων ειδικά!μεταξύ άλλων τα μη μολυσμένα με κομμουνισμό! (οπως είχαν κάνει ξανα) η αλλιώς πείτε ένας φασίστας τα λέει αυτά! σοβαρό επίχειρα !το ξέρουμε οποιος λέει τα αυτονόητα ειναι φασίστας σε αυτή την χωρα! τα λέγαμε και εχθές και να που αρχισαν και δηλώσεις τα μορφώματα !ειναι που εχουμε άδικο εδώ!

«Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε-τσε» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη απευθυνόμενη στους βουλευτές της κυβέρνησης μιλώντας στη Βουλή. «Έρχεστε εδώ και το παίζετε σωτήρες, αριστεροί που δεν σας καταλαβαίνει κανένας» πρόσθεσε.

«Δεν έχετε καλύτερο μνημόνιο, έχετε ένα τρίτο μνημόνιο. Δεν έχετε αληθές λεξιλόγιο γιατί είσαστε οι ίδιοι που το «όχι» το κάνατε «ναι»» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ επεσήμανε ότι «παρουσιάζετε ως επαναστατική ηρωική διαδικασία ότι διαπραγματεύεστε με του κουαρτέτο που ήταν τρόικα για το τρίτο μνημόνιο που δεν είναι το δεύτερο και το πρώτο, για να ένα ύψος ποσού που δεν είναι εκείνο, ήταν το άλλο, με τελικό αποτέλεσμα να κάνετε το χειρότερο που μπορούσε να κάνει ένα κόμμα που δεν θα το τολμούσε να κάνει ούτε και της δεξιάς».

Η κ. Κανέλλη καταλήγοντας αναφέρθηκε στην μητέρα του Παύλου Φύσσα: «Θυμούμενη την Εργατική Πρωτομαγιά, θυμούμενη όμως και την γιορτή της μάνας επιτρέψτε μου να σας πω ότι η μάνα του Φύσσα αυτή τη στιγμή ίσως δικαιούται ένα γαρύφαλλο παραπάνω, γιατί το παιδί της θα το αγκαλιάσει στον τάφο κι εμείς έχουμε το θράσος να μιλάμε σήμερα για ορισμένα πράγματα τα οποία αφορούν στους φασίστες αλλά κάνουμε πώς δεν τους βλέπουμε».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ώρα δράσης κομμουνιστές κατά κομμουνιστών δηθεν,κατά του Τσιπρα που αυτοί τον μεγάλωσαν! Λ.Κανέλλη: «Μπερδέψατε τον Τσε με τη … μύγα τσε-τσε»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats