17 Μαΐ 2016

Το «Kεφάλαιο» του Εβραίου Μαρξ σε ένα 5λεπτο Βίντεο!Ο θεός των δηθεν άθεων αριστερών κομμουνιστών πιστοί υπηρέτες τους!!

Το «Kεφάλαιο» του Εβραίου  Μαρξ σε ένα 5λεπτο Βίντεο!Ο  θεός των δηθεν άθεων  αριστερών κομμουνιστών  πιστοί υπηρέτες τους με εβραϊκό μίασμα εκ γεννηθείς  στον καμένο εγκέφαλο τους!!

Για να μην σας πιάνουν αδιάβαστουςσαν τη Παπαγγελή και τον Τζήμερο.

Όταν κυκλοφόρησε το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, σείστηκε ο πλανήτης. Στην πορεία ακόμα και αυτοκρατορίες κατέρρευσαν και γεννήθηκαν οι νέου τύπου ενώσεις στη θέση τους.

Ωστόσο υπάρχουν τύποι σαν τον τον αιώνιο φοιτητή Τζήμερο (ναι δεν έχει πάρει το πτυχίο του) και την Παπαγγελή που λένε ότι το κεφάλαιο λέει βλακείες. Το πιθανότερο είναι να μην το διάβασαν κι αν έχουν έστω κάποια γνώση του να έχουν αποσπασματική άποψη.

Jacob Frank (1726-1791):Ανατολικοευρωπαίος εβραίοτρομοκράτης,ληστής,αιρετικός ,Έδρασε μεταξύ Θεσαλλονικής/Πολωνίας/Γερμανίας , Εντυπωσίασε τον νεαρό Μαρξ με τον βίαιο χαρακτήρα του(Φραγκισμός= Ιουδαϊκή βία)Moses Hess (1812-1875) Νεαρός σοσιαλιστής /αργότερα ριζοσπαστικός εβραίο-εθνικιστής(σιωνιστής)< Πρωτοσιωνιστής ,επηρρέασε τον Θεόδωρο Herzl του Σιωνιστικού Κονγρεσου 1897 "O άνθρωπος που έδωσε τις ιδέες του στον Μαρξ" Πλούσιος Ιδιοκτήτης της εφημερίδας Rheinische Zeitung= Εργοδότης του Μαρξ (αρχισυντάκτης)

Δεδομένων των ανθρώπων που επηρρέασαν τον Moses Mordecai Levi Marx(δήθεν εκχριστιανισμένος σε Καρλ Μαρξ....), στην περίπτωση του Μαρξισμού ,πρόκειται για ένα ΕΒΡΑΊΟΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΌ ,μασωνοσατανιστικό κίνημα από ΑΠΡΟΣΆΡΜΟΣΤΟΥΣ κρυπτοεθνικιστές της εβραικής μειονότητας της Ευρώπης ....με στόχο την διάβρωση,ΔΙΆΛΥΣΗ και έλεγχο υπερήφανων ευρωπαικών Εθνών από υπερεθνικά συμφέροντα !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το «Kεφάλαιο» του Εβραίου Μαρξ σε ένα 5λεπτο Βίντεο!Ο θεός των δηθεν άθεων αριστερών κομμουνιστών πιστοί υπηρέτες τους!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications