18 Μαΐ 2016

«Καβγάς» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ παλιό και νέο ΠΑΣΟΚ για την πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου!

«Καβγάς» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ  παλιό και νέο ΠΑΣΟΚ για την πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου!

«Καβγάς» για την πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Την αφορμή έδωσε η έκθεση φωτογραφίας, η έναρξη της οποίας θα γίνει στις 23 Ιουνίου και οι πληροφορίες που διέρρευσαν ότι θα την εγκαινιάσει με ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη θεώρησαν ότι πίσω από τις πληροφορίες κρύβεται πρόθεση πολιτικής εκμετάλλευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης διευκρίνισε ότι την έναρξη της έκθεσης θα κάνει ο γενικός γραμματέας του Ιδρύματος της Βουλής Παύλος Σούρλας και «όχι όπως έχει γραφτεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ανέφερε δε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν ούτε στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού ούτε είχε ενημερωθεί σχετικά με την έκθεση αυτή.

Η Χαριλάου Τρικούπη πάντως θεωρεί ότι η κυβέρνηση μέσω του θεσμικού μανδύα που της προσφέρει η Βουλή, επιχειρεί να οικειοποιηθεί τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Στο θέμα αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος σχολίασε ότι «Η εκδήλωση έχει πάρει διαστάσεις. Από μια απλή έκθεση φωτογραφίας έχει αποκτήσει πολιτικές διαστάσεις».

Απευθυνόμενος στο προεδρείο του κοινοβουλίου πρόσθεσε «Αν είναι να κάνετε κάτι που θα χρησιμοποιηθεί εις βάρος μας, κάντε εκδήλωση και για τον Μαμανέα (ο οδηγός του Κοσκωτά) που χρησιμοποιήσατε τα βρώμικα χρόνια». Ενώ όμως το θέμα της έκθεση διευκρινίστηκε, ανοικτό ακόμη, όπως ανέφερε ο Νίκος Βούτσης, είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, αφιερωμένη στον πολιτικό Ανδρέα Παπανδρέου.

Το σχετικό αίτημα έχει υποβάλλει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Αυτό, όπως ανέφερε, είναι κάτι που θα το αποφασίσει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και σε κάθε περίπτωση δεν συνδέεται με την έκθεση καθ΄ευατή του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων. Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι η Βουλή των Ελλήνων έχει και στο παρελθόν το 1998 οργανώσει στην Ολομέλεια ανάλογες ειδικές συνεδριάσεις τόσο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή όσο και για τον Ανδρέα Παπανδρέου υπό το χαρακτήρα πολιτικού μνημοσύνου».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Καβγάς» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ παλιό και νέο ΠΑΣΟΚ για την πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats