12 Μαΐ 2016

Γέμισαν μουσουλμάνες τα σχολεια στην Ελλάδα με το σατανικό χαμόγελο!!διαβάστε τι έγινε!

Γέμισαν μουσουλμάνες τα σχολεια στην Ελλάδα  με το σατανικό χαμόγελο!!διαβάστε τι έγινε!

Το δεύτερο κύμα εισβολής στην Ευρώπη ειναι σε εξέλιξη ,αφου οι πρώτοι εισβολείς εχουν πάρει την εξουσία σε όλη την Ευρώπη!

Ρωτάω μια μουσουλμάνα που πήγε να πάρει τον αυριανό ελληνόφωνο κομμουνιστικό μόρφωμα της απο το σχολείο, αν μιλάει ελληνικά και απο που ειναι!

Και μου λέει ναι μιλάει ελληνικά και ειναι απο το Πακιστάν! ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Και της λέω τι κάνει στην Ελλάδα αφου εκεί δεν εχουν πόλεμο, και γύρισε και έφυγε βιάστηκα βιάστηκα, λέγοντας οτι δεν μιλάει ελληνικά ξαφνικά! με εκείνο το σατανικό χαμόγελο! με αυτο το τουπέ που εχουν τα ντόπια κομμουνιστικά μορφώματα,(οποιος δεν ειναι όμοιος τους ειναι ναζι φασίστας! αυτο ειναι το επιχείρημα τους όταν ακούν αλήθειες! ) ετσι και αλλιώς τους θεωρούν αδελφάκια τους!πολύ σωστά ειναι! άτιμη φάρα! και η πηγή του κακού σε όλη την Γη!

Τι δουλειά εχουν οι δηθεν "πρόσφυγες" λαθροεισβολείς μουσουλμάνοι δηθεν απο την Συριά οπως τους δασκαλεύουν να λενε , όταν απο εκεί ειναι μόνο ενα 5% αλλιώς θα είχε αδειάσει η Συριά, και όσοι ειναι απο εκεί ειναι της ISIS! στην Ευρώπη?

Το κόλπο ειναι στημένο καλα! για αρχή δηθεν κρίση και φόρους ώστε να μην κανουν παιδιά ,και απο την άλλη κανονική εισβολή στην Ευρώπη με ολα τα προνομία σε μουσουλμάνους, με τόνους πλυσης εγκεφάλου και βοήθεια απο τα τοπικά πιόνια, οι πρώτοι εισβολείς στην Ευρώπη! ποιοι ειναι αυτοί; όλοι οι κατά συνείδηση κομμουνιστές αριστεροί ανεξαίρετος χωράς και που γεννήθηκαν! ειναι απόγονοι Αφρικανών πιθήκων που εκαναν εισβολή πριν πολλά χρονιά στην Ευρώπη! που δεν εχουν καμια σχέση με Ευρώπη και μπασταρδέυουν την ευρωπαϊκή φυλή! ειναι και αυτός ένας τρόπος να τους ξεχωρίζεις οπως αυτοί ξεχωρίζαν τους γνήσιους Έλληνες το 40 που εκαναν εθνοκάθαρση!ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Μέγα λάθος που δεν τους σκότωσε ο Παπαδόπουλος και γέμισε η Ελλάδα κομμουνιστικα μιασματα!αυτοί ήξεραν να κανουν παιδομάζωμα ώστε να μείνουν μόνο οι μολυσμένοι!=κομμουνιστικα μορφώματα,άντε να εξηγήσεις τώρα στην μάζα τον αληθινό λόγο που σκοτωνόταν Έλληνες! ως ταγματασφαλιτες λέει! αν ειναι δυνατόν! οι κομμουνιστές σκοτωναν τον στρατό της Ελλάδας ως προδότες!(ίδια ιστορια με την ISIS )οι προδότες λενε προδότες τον εθνικό στρατό της Ελλάδας!έλεος ούτε αυτο μπορούν να καταλάβουν οι σημερινοί νεοελληνες!τα αποτελέσματα του εκφυλισμού, η αντίληψη να βλέπουν οπως ειναι τα πράγματα και όχι οπως του λενε δεν υπάρχει σε πολλούς!ουδεμιά σχέση με τους αρχαίους ! ΤΟ ΑΛΛΟ? ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ !!!! ξέρει κάνεις γιατι μάζευαν γνήσια ελληνοπούλα ?

Κάνουν αυτο που φοβόταν ο Χίτλερ:Hμουν η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης!γιαυτό ήθελε να διώξει τους Εβραίους απο την Ευρώπη! η περίοδος χάριτος τελείωσε!, και δεν ειναι θέμα μόνο ο εκφυλισμός της ευρωπαϊκής φυλής, αλλα κατι πολύ χειρότερο που δεν εχουν ιδέα οι μάζες! και έχω ανακαλύψει.....!και θα ξανα πω άλλη μια φορά οτι ανατρέπει οτι ξέρετε για την ίδια την ζωή!

Προς το παρόν πείτε αντίο στην λευκή φυλή,και σε αυτόν τον κόσμο! (οι γνήσιοι Ευρωπαίοι όσοι εχουν μεινει!)δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα φανατισμένα! γιατι δεν είμαι ελληνάρας!αλλα Έλλην της αρχαίας κοινής καταγωγής της ινδοευρωπαϊκής φυλής! απο τα άστρα....!(ΥΓ δεν έχει καμια σχέση με Ινδία!)

Λοιπόν τέλος τα ιστορικά ψέματα! και την προπαγάνδα των καλοπληρωμένων δηθεν ιστορικών και δημοσιογράφων! πρώτη φορά στην Ελλάδα! Στην Ινδοευρωπαϊκή φυλή ανήκουν: οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, οι Σέρβοι, οι Κροάτες, οι Σκανδιναβοί (Δανοί, Νορβηγοί, Σουηδοί, Ισλανδοί), οι Γερμανοί , να γιατι πάνε εκεί οι πιο πολλοί λαθρο! και οι Κούρδοι στην Ασία. όλες οι άλλες αδελφές φυλές εχουν εξαφανιστεί ηδη, εδώ και 100+ χρονιά! άρα δεν χρειάζεται καν να τις αναφέρουμε! και σε αυτές που αναφέρουμε μόνο το 40% ειναι γνήσιοι πια! και όλο μικραίνει το ποσοστό!οπού πάνε τους πιο πολλούς λαθρο εκεί έχει πιο μεγάλα ποσοστά γνησίων Κατάλαβε κάνεις τι σημαίνει αυτο;.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-(DMCA.com Protection Status)-

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Γέμισαν μουσουλμάνες τα σχολεια στην Ελλάδα με το σατανικό χαμόγελο!!διαβάστε τι έγινε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

hjαμ κfιναn χλωχjαμ fιστορες ινδοευρωπαικαμ ηfε ινδογερμανικαμ φατιν εcοντιαιhι πρωταρχικα μορφα φθονγαcιο cελλαναcιο εστιν, κfοδκfε σημανjειδ χλωχjαμ ανστεραμ ματεραn hετεραcωμ χλωχjαcωμ απο Ευρωπας απαfεριου hεfως κfε Παρθιας cινδιαθενκfε τοδ εστι Χfηρατου εσεναιτο, γεγονfωτς τιδκfε ανς μενς γαρ hυπερφρονεας hυπερφρονας hυπερφυεας ετι hυπερηδφανονς καcιστησαιfατ. αιfεν αριστεfεσεν Cελλανια υπερcοχομκε εμμενε αλλωθις

ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΙΡΙ
Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ!!!!

no imageΑνώνυμος

Ποιες φυλες εχουν πεθανει λετε που ανηκαν στην ΙνδοΕυρωπαικη "οικογενεια".Ποιες ειναι αυτες μπορειτε να μου πειτε;

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: