30 Μαΐ 2016

Σαν σήμερα το 1941 οι κομμουνιστές Γλέζος και Σάντας κατεβάζουν την ηδη κατεβασμένη (μεσάνυχτα!) γερμανική σημαία από την Ακρόπολη!!

Σαν σήμερα το 1941 οι πράκτορες κομμουνιστές  Γλέζος και Σάντας κατεβάζουν  δηθεν την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη!!

Ας ενημερώσει κάποιος του ψυχικά ανάπηρους (μολυσμένοι) οτι η σημαία κατεβαίνει το βράδυ ετσι και αλλιώς μετα την δύση του ηλίου! σε όλες τις χώρες του κόσμου!οι άντρες στο στρατό δεν κατέβαζαν την σημαία και την σήκωναν κάθε πρωί? ούτε αυτο το τοσο αυτονόητο πράγμα,δεν μπορούν να καταλάβουν αρκεί που το λενε οι κομμουνιστές! τι να τους πεις μετα; και τώρα όλοι αυτοί ειναι "μορφωμένοι" ! Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι Σάντας κ Γλέζος "τσακώνονταν " μέχρι την δεκαετία του 80 για το ποιος "κατέβασε " την σβάστικα .Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι για το πού βρίσκεται η σημαία, αφού κατά την αριστερή προπαγάνδα "την κατέβασαν κ την πήραν "τότε Γιατί δεν την εμφάνισαν μετά την αποχώρηση των Γερμανών το 1944;

Που ειναι εκείνα τα κομμουνιστικα αριστερα σκυλια του ellinikahoaxes.grπου κανουν και διαφήμιση στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΡΤ . να βγάλουν και ενα αληθινό Hoax ,αντί να βγάζουν ως ψεμματα οτι δεν βολεύει την ελίτ? δεν τους πληρώνουν για αυτά; γράφουν λοιπόν κατι κρυφό-κομμουνιστικες ιστοσελίδες και το βάζουν και οι γλείφτες αυτών, μερικές αριστερές έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου:tvxs,olympia, altsantiri‎,koutipandoras,news247, όλες αυτές ειναι μόνο μερικές της κομμουνιστικης αριστεράς που χειραγώγησαν την μάζα να βγάλει ΣΥΡΙΖΑ ,και αλλες που αναπαράγουν κομμουνιστικα ψεμματα!

Το πρωί της 30ης Μαΐου 1941, ο Γλέζος και ο Σάντας πληροφορήθηκαν από το ραδιόφωνο ότι η Κρήτη είχε πέσει. Οι Γερμανοί με προκηρύξεις κόμπαζαν για το κατόρθωμά τους. Οι δύο νέοι αποφάσισαν να δράσουν το ίδιο βράδυ. Όπλα δεν είχαν, παρά μόνο ένα φαναράκι κι ένα μαχαίρι. Η μικρή φρουρά της Ακρόπολης ήταν μαζεμένη στην είσοδο των Προπυλαίων και διασκέδαζε με νεαρές Ελληνίδες, που πουλούσαν τον ερωτά τους, πίνοντας μπύρες και μεθοκοπώντας.

Με άγνοια κινδύνου, πήδηξαν τα σύρματα, σύρθηκαν ως τη σπηλιά του Πανδρόσειου Άντρου και άρχισαν να σκαρφαλώνουν από τις σκαλωσιές, που είχαν φτιάξει οι αρχαιολόγοι για τις ανασκαφές. Φθάνοντας σε απόσταση ολίγων μέτρων από τον ιστό της σημαίας δεν αντιλήφθηκαν κανένα φρουρό και με γρήγορες κινήσεις κατέβασαν από τον ιστό το μισητό σύμβολο του ναζισμού. Ήταν μία τεράστια σημαία, διαστάσεων 4×2 μ. Είχαν φθάσει πια μεσάνυχτα. Οι δύο «κομάντος» δίπλωσαν και πήραν μαζί τους τη σημαία και ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο απομακρύνθηκαν από την Ακρόπολη, χωρίς και πάλι να γίνουν αντιληπτοί από τους Γερμανούς, που συνέχιζαν τη διασκέδασή τους.

Μισητό σύμβολο του ναζισμού; όταν οι κομμουνιστές (isis)με τους Βρετανούς άφηναν να πεθάνουν απο την πεινά οι μη κομμουνιστές;
Το πρόβλημα είναι, πόσο αξίζει για μας η καλή θέληση των ελλήνων; Έχει μεγαλύτερη σημασία για μας ο στόλος τους, η αποτελεσματικότητα της παθητικής τους αντίστασης και η ένοπλη αντίσταση των ελευθέρων στρατευμάτων τους, εννοούνται τα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα, που είχαν συγκροτηθεί υπό βρετανική επιτήρηση και χορηγία στη Μέση Ανατολή) ώστε να διευκολύνουμε τον εφοδιασμό της Ελλάδας με σιτηρά ή βαραίνει περισσότερο το κέρδος που τότε θα αποκομίσει ο εχθρός;

Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων ελλήνων, για να ενισχύσουμε τη μεταπολεμική θέση μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ή να αποδεχθούμε τη μείωση τού πληθυσμού της Ελλάδας σε πέντε εκατομμύρια (σ.σ.: το διαγραμμένο τμήμα παρέμεινε στο πρωτότυπο) τη μείωση τού ελληνικού πληθυσμού από την πείνα, την καταστροφή της υγείας του -κυρίως των παιδιών- καθώς και τη μεταστροφή των διαθέσεών του σε βίαια αντιβρετανικές; Πρέπει να ζυγισθούν πολύ αποφασιστικά τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα σε λιμοκτονία. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη, ότι οι έλληνες δεν θα λιμοκτονήσουν σιωπηλά. Επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίκτυπο στην κοινή γνώμη των Η.Π.Α (3)

Το ανατριχιαστικό αυτό ντοκουμέντο, που, μάλιστα, έχει ημερομηνία 11-7-1941 δηλαδή μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επιτυχή κατάληψη της Ελλάδας από τους Γερμανούς, δεν συντάχθηκε από τους "κακούς κατακτητές", όπως είθισται να κινδυνολογούν οι απευθυνόμενες σε διανοητικά καθυστερημένους εθνοπατριωτικές προπαγάνδες, αλλά προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό Foreign Office. Αποτελεί απόρρητο έγγραφο (αριθμός εγγράφου F.O.371/29840:R7038)

«Έλαβα μια αξιοθρήνητη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εκεί η πείνα έχει καταστεί ενδημική νόσος. Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των άγγλων τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942).

Και ενώ οι γερμανοί και οι ιταλοί δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την διάθεσή τους να συνεργαστούν με διεθνείς οργανώσεις και με κυβερνήσεις ουδετέρων χωρών, προκειμένου να οργανωθούν αποστολές βοήθειας προς την Ελλάδα (μάλιστα οι γερμανοί διοργανώνουν κατ’ ιδίαν και αποστολές «τραίνων συσσιτίων» απ’ ευθείας από τη Γερμανία), οι αμήχανοι βρετανοί ροκανίζουν το χρόνο προβάλλοντας συνεχώς διάφορα γραφειοκρατικά προσκόμματα. Τελικά, μόνο από τον Αύγουστο τού 1942, αρχίζει να αποστέλλεται τακτική βοήθεια προς την Ελλάδα: η αρχή έγινε από το Μοντρεάλ με αποστολή βοήθειας τριών πλοίων με σιτηρά και φάρμακα.

Τα ψεμματα δεν σταματούν εδώ! :Και αφου δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν δηλαδή να παθαίνει το 2/3 του πληθυσμού και να μείνουν μόνο οι Τούρκοι κομμουνιστές, σκοτωναν Γερμανούς μεμονωμένα απο εδώ και και απο εκεί, και αφου τους έβγαζαν τα έντερα (ετσι σκότωναν τα σκυλιά,σημερα εχουν εξελιχτεί σε αριστερούς) παρατούσαν τα βεβηλωμένα πτώματα σε χωριά, με στόχο οι Γερμανοί να σκοτώσουν άμαχους αλλα σκοτωναν μόνο κομμουνιστές χωριάτες!τελικα μόνο σε 2 φωλιές σκότωσαν αρκετά κομμουνιστικα μορφώματα με το δίκαιο τους! Δίστομο -Καλάβρυτα ,που το εχουν κάνει θέμα γιατι ήταν γεμάτο κομμουνιστικα μιασματα ,αλλα για τα τόσα χωριά που εκαναν εισβολή αυτοί και κατάσφαξαν δεν θα γράψουν πότε!επί 5 χρονιά 1945-1950.

Σαν σήμερα το 1941 οι πράκτορες κομμουνιστές  Γλέζος και Σάντας κατεβάζουν  δηθεν την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη!!
Τελικά ούτε αυτές οι πρακτικές ειχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την κομμουνιστικη φυλή, την γενοκτονία τον μη κομμουνιστών τουρκόσπορων ώστε να επικρατήσει η φυλή τους, ετσι εκαναν οι ίδιοι γενοκτονία, μόλις ειχαν ελεύθερο το πεδίο απο τους Γερμανούς!1945 Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)..Αφού σκότωσαν με το κλασικό τρόπο που σκοτώνουν τα σκυλια τα θύματα τους, τον στρατό της Ελλάδας (Ταγματασφαλίτες λενε υποτιμητικά) Δρούσαν ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους Βούλγαρους, σφάζοντας κανονικά Έλληνες, παιδιά ,και γυναικες, πέρα το παιδομάζωμα, ετσι σημερα γέμισε αριστερα μορφώματα η Ελλάδα η μολυσμένους, και διανοητικά αναπήρους οτι πρέπει για την ελίτ.

Η γενοκτονία δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα αλλα σε όλη την Ευρώπη, κύριος στην Γερμανία,Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο .....Συμπέρασμα; πλήρη επιβεβαίωση του Χίτλερ όταν έλεγε οτι ειναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης! (η γερμάνια γίνεται ηδη ισλάμ θα ακολουθήσει όλη η Ευρώπη!), και κατι τελευταίο,οι Γερμανοί δεν κατέβασαν πότε την ελληνική σημαία αλλα έβαλαν και την δίκη τους διπλά ,ως ένδειξη της κοινής Ινδοευρωπαϊκής καταγωγής μας... που δεν ανήκουν όλοι η κατά Συνείδηση αριστεροί, κομμουνιστές,(εχουν την εξουσία σε όλη την Ευρώπη σημερα) εξάλλου το λενε κατάμουτρα,θεωρούν αδέλφια τους λαθρο!μαλιστα πρόσφατα ανακάλυψα και την καταγωγή τους ,που μου είχε μεινει απορία απο που κουβαλήθηκαν Ευρώπη ,πέρα γιατι ενεργούν ετσι και μολύνουν τους μη μολυσμένους . Καμιά σωτηρία! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(μην ξεχάσετε να πάτε σε αυτές τις έγκυρες σελίδες να ενημερωθείτε απο τα τσοπανόσκυλα ! να φάτε το σανό σας μερικά πρόβατα!κιτς κιτς πρώτη φορά αριστερα μπεεεε ! αφου ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα! ειδικά κατι νούμερα που σχολιάζουν στην σελίδα μας facebook ειρωνικά!(κατά τύχη αριστεροί!) να μείνουν στο Μάτριξ,πολλοί ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις, σε ολόκληρη τη ζωή τους ζουν σε μια πλάνη!) γιαυτό μην φοβούνται τα "σκυλια" , ειδικά όταν η μεγάλη μάζα διαβάζει έγκυρες πήγες χειραγώγησης απο αυτούς! ακομα και κατι ψευτο-ερευνητές ειδικά αριστερούς, θα τους αναγνωρίσετε όταν λενε περί ναζιστικής Ευρωπαϊκής ένωσης! και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες προπαγάνδας!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Σαν σήμερα το 1941 οι κομμουνιστές Γλέζος και Σάντας κατεβάζουν την ηδη κατεβασμένη (μεσάνυχτα!) γερμανική σημαία από την Ακρόπολη!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

θα μεινο στο οτι οντως σημερα στην Γερμανία και αυτο μου το επιβεβαιοσε Ελληνας που ζει στο βουπερταλ τον οποιο και γνωρισα πρην απο τεσσερις μερες μου ειπε πως εχουν φτασει στο σημειο να φοβουντε να γουν απ τα σπιτια τους.εχουν στειλει ολους αυτους τους απολητιστους και αγραμματους αρα απανθρωπους εδω σε ολοι την γερμανια,και η γερμανικες και αρχες και το κρατος δεν κανει τπτ.ρημαζουν βιαζουν βρομιζουν και παντου σιγη υχθειος.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications