25 Μαΐ 2016

Η CIA στο πλευρό του isis,με πόλεμο προπαγάνδας κατά της Ρωσίας Οργισμένη διάψευση του ρωσικού γενικού επιτελείου!

Οργισμένη διάψευση του ρωσικού γενικού επιτελείου,στους αμερικανικούς πανηγυρισμούς,πως καταστράφηκαν 4 ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα απο το ισλαμικό κράτος!

Στους αμερικανικούς πανηγυρισμούς,πως καταστράφηκαν 4 ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα απο το ισλαμικό κράτος!.

Θέλει η π…να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει,λέει ο λαός μας και στην περίπτωση των Αμερικαών,αυτό ισχύει απόλυτα.Βγήκε λοιπόν το ίδρυμα Stratfor,το οποίο θεωρείται και είναι προέκταση της cia και με χαλκευμένο δορυφορικό χάρτη(βλ.φώτο) αναφέρει πως ο ρωσικός στρατός είχε τεράστιες απώλειες από τους ισλαμιστές,

οι οποίοι σύμφωνα με τους Αμερικανούς,έχασαν 4 επιθετικά ελικόπτερα,και 20 στρατιωτικά φορτηγά,με δεκάδες νεκρούς,στην περίμετρο της στρατηγικής αεροπορικής βάσης Τ4.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση στα πανηγύρια των νεοποχιτών,του ρωσικού γενικού επιτελείου,το οποίο με δηλώσεις του εκπροσώπου του,Υποστράτηγου Ιγκόρ Konashenkov(φώτο),δήλωσε πως»όλα τα ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα γύρισαν στην βάση τους και κανείς στρατιώτης μας δεν τραυματίστηκε από τις συγκρούσεις των τελευταίων ημερών».

Τόση είναι η δίψα των γιάνκηδων για να επιτύχουν οι μουλάδες στο έργο της καταστροφής της Συρίας και των Χριστιανών κατοίκων της,που κατασκευάζουν ειδήσεις για να φτιάξουν κλίμα.Υπομονή..λίγες ώρες απόμειναν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η CIA στο πλευρό του isis,με πόλεμο προπαγάνδας κατά της Ρωσίας Οργισμένη διάψευση του ρωσικού γενικού επιτελείου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications