2 Μαΐ 2016

«Πρώτη φορά»...άφαντοι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ από την Ανάσταση

«Πρώτη φορά»...άφαντοι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ από την Ανάσταση

Το «σύνθημα» το έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μένοντας μακριά από τα βλέμματα των πολιτών και των ΜΜΕ - Πήραν «γραμμή» βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη, που έλαμψαν διά της απουσίας τους από τις εκκλησίες κατά την αναστάσιμη ακολουθία Με τον ίδιο πρωθυπουργό να δίνει το... σύνθημα, επιλέγοντας να περάσει τις ημέρες του Πάσχα «ινκόγκνιτο» και υπό αυστηρή φρούρηση, τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να... λάμψουν διά της απουσίας τους από το τελετουργικό της Ανάστασης στις περιοχές που βρέθηκαν ανά τη χώρα.

Ήταν, άλλωστε, μια εξέλιξη σχεδόν προδιαγεγραμμένη, καθώς βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης είχαν φροντίσει να απουσιάσουν... επιδεικτικά και από τις κατά τόπους περιφορές του Επιταφίου, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Έτσι, η «πρώτη φορά αριστερά» κατέγραψε όντως μια πρωτιά, καθώς δεν ενθυμούμαστε να έχει υπάρξει στο παρελθόν απουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ από τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Πάσχα. Εάν βρείτε καμία φωτογραφία τους, που να αποδεικνύει το αντίθετο, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, γιατί θα πρόκειται για σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο...

Κατόπιν αυτών, το προχθεσινό περιστατικό στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, δέχθηκε οξύτατη φραστική επίθεση από τους πολίτες, ήταν το τελευταίο στη σειρά και πλήρως ενδεικτικό του απολογισμού των πολιτικών πεπραγμένων του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών της κυβέρνησης του.

«Κοπρόσκυλα μας καταστρέψατε» φώναζαν εξαγριωμένοι οι πολίτες, με τον κ. Μηταφίδη να χαμογελά, δείχνοντας ότι πιθανότατα δεν έχει αντιληφθεί την οργή του κόσμου από την καταστροφική πολιτική του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως όμως έδειξαν η Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, με την παντελή απουσία Συριζαίων εκπροσώπων από τους ιερούς ναούς, οι περισσότεροι συνάδελφοί του είτε αντιλήφθηκαν ότι... δεν τους «παίρνει» να βγουν στον κόσμο είτε πήραν «γραμμή» να μην τολμήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Πρώτη φορά»...άφαντοι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ από την Ανάσταση
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications