25 Απρ 2016

ΔΕΙΤΕ πως η Θεανώ Φωτίου έγινε καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ χωρίς διδακτορικό!

ΔΕΙΤΕ πως η Θεανώ Φωτίου έγινε καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ χωρίς διδακτορικό!

Πως η Θεανώ Φωτίου έγινε καθηγήτρια στο ΕΜΠ χωρίς διδακτορικό Ποια είναι η κυρία Φωτίου, η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης; Φρούτα καθαρίζει καλά, γεμιστά ξέρει να μαγειρεύει … διδακτορικό όμως παρότι είναι καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ δεν διαθέτει, όπως αποκάλυψε Κυριακάτικη εφημερίδα.

Βέβαια, αυτό δεν είναι παράνομο, διότι ειδικά για την αρχιτεκτονική και τη σχολή καλών τεχνών ίσχυε ένα ειδικό καθεστώς αποδοχής διδασκόντων άνευ διδακτορικής διατριβής, με βάση μόνο το καλλιτεχνικό τους έργο. Πιθανώς και με βάση τις μαγειρικές τους ικανότητες ή με τη συμμετοχή τους στα κινήματα.

Η κα Θεανώ Φωτίου προσελήφθη το 1972 (μεσούσης της χούντας) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως έμμισθη βοηθός στην έδρα της κτιριολογίας και Συνθέσεων της Σχολής Αρχιτεκτόνων.

Με τους αυστηρούς μηχανισμούς της χούντας να φράζουν την εισδοχή οποιουδήποτε αριστερού παράγοντα στην ανώτατη εκπαίδευση(και όχι άδικα αφου εκτός που Διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την ιστορία, τα γυρίζουν ολα υπέρ τους συν οτι δημιουργούν ηλίθιους μεσώ σχολείων!κατά εντολή εβραιων) είναι απορίας άξιο το πώς η κα Φωτίου κατάφερε να παρακάμψει όλα τα εμπόδια- να αποκρύψει τους δεσμούς της με την Αριστερά και να ενταχθεί στο διδακτικό προσωπικό του ΕΜΠ .

Μεσούσης της επταετίας, θα πρέπει ο μέντοράς της, ο διακεκριμένος αρχιτέκτων και καθηγητής Θουκυδίδης Βαλεντής, να κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υποστηρίξει την πρόσληψη της προστατευόμενης του. Η μεταπολίτευση έδωσε την ευκαιρία στην κυρία Φωτίου να επιδοθεί χωρίς περιορισμούς στη συνδικαλιστική και πολιτική της δραστηριότητα.

Στρατεύτηκε στο ΚΚΕ εσωτερικού (πρόγονο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τους αδαείς) και πρωτοστάτησε σε κάθε είδους κινητοποίηση του πανεπιστημιακού χώρου ενάντια στις προωθούμενες από τις εκάστοτε κυβερνήσεις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία. Όταν λοιπόν η κυρία Φωτίου σήμερα μιλάει για μεταρρυθμίσεις, εννοεί τις καλές και δίκαιες συριζαϊκές μεταρρυθμίσεις και όχι τις κακές δεξιές μεταρρυθμίσεις, που αντιστρατευόταν στα νιάτα της.

Ταυτόχρονα ακολουθούσε τις αλλεπάλληλες διασπάσεις της Αριστεράς συντασσόμενη με την πλευρά του Γιάννη Μπανιά και με συνοδοιπόρους κάποιους από τους σημερινούς πρωταγωνιστές της επί ΣΥΡΙΖΑ διακυβέρνησης, όπως τον Νίκο Βούτση, Νίκο Φίλη, Σταύρο Κοντονή, Αλέκο Φραμπουράρη και Πάνο Σκουρλέτη. Μ’ άλλα λόγια, η παρέα, που μας κυβερνά ήταν παρέα από παλιά.

Καταλήγοντας στην ΑΚΟΑ ( Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά), ενσωματώθηκε πλήρως στον ΣΥΡΙΖΑ με τη διάλυση των συνιστωσών το καλοκαίρι του 2013.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΔΕΙΤΕ πως η Θεανώ Φωτίου έγινε καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ χωρίς διδακτορικό!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats