23 Απρ 2016

ΣΟΚ ! Το Ισραήλ πίσω από την απαγωγή των επισκόπων Χαλεπίου ;

ΣΟΚ ! Το Ισραήλ πίσω από την απαγωγή των επισκόπων Χαλεπίου;

Σήμερα Παρασκευή 22.4.16 συμπληρώνονται 3 ακριβώς χρόνια από την πολύκροτη όσο και τραγικότατη απαγωγή εξαφάνιση των επισκόπων Χαλεπίου Boulos Yazigi (grec-orthodoxe) και Youhanna Ibrahim (syriaque-orthodoxe) που απήχθησαν κοντά στο Χαλέπι μέσα στην γενική αδιαφορία.

Είναι μια από τις πιο παράξενες απαγωγές εν μέσω αυτού του ολοκληρωτικού πολέμου καθώς επίσημα δεν υπήρξε ουδεμία διεκδίκηση και ούτε πραγματοποιήθηκαν διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή τους. Τα μίντια δεν ενδιαφέρονται και πολύ γι αυτήν την υπόθεση κάτι που επίσης είναι ακατανόητο.

Οι Rencontre orthodoxe και η Ligue syriaque οργάνωσαν την Τρίτη το βράδυ στο δημαρχείο του Sin el-Fil μια τελετή τιμής στους 2 επισκόπους.Η μεγάλη αίθουσα ήταν κατάμεστη από πολυάριθμες προσωπικότητες του Λιβάνου ,θρησκευτικές ,πολιτικές, κοσμικές που παραβρέθηκαν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους .

Ομιλητές ήταν οι : ο ΓΓ της Rencontre orthodoxe, ο τ. υπουργός Marwan Abou Fadel, ο πρόεδρος της Ligue syriaque ο Habib Ephrem, και ο τ. υπουργός Fayçal Karamé και ο βουλευτής μέλος του bloc της Fidélité à la Résistance Πιστότητας στην Αντίσταση ο Ali Fayad. O Habib Ephrem της Συριακής Λίγκας ήταν δεικτικός « οι κυβερνώντες, οι κυβερνήσεις,οι πρεσβείες,οι πολιτικές δυνάμεις,όλος ο κόσμος τους αναζήτησε μάταια. Αλλά πως να πιστέψουμε ότι κανείς δεν κραταέι την παραμικρή πληροφορία γι αυτήν την υπόθεση;

Πως μια τέτοια απαγωγή μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τους πολυάριθμους δορυφόρους που φιλμάρουν διαρκώς το συριακό έδαφος; Το μόνο πιθανό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η επαγωγή δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Και επιπλέον όλος ο κόσμος είναι συνεργός στη μεγάλη συνωμοσία που σχεδιάζεται κατά των χριστιανών της Μέσης Ανατολής. » Δεν πρόκειται σύμφωνα με τον ίδιο για « αποκυήματα νοσηρών εγκεφάλων που διακατέχονται από την θεωρία της συνωμοσίας αλλά για μια πραγματικότητα που επιτέλους επιβεβαιώνεται καθημερινά. ».

Αλλά ο τ υπουργός ο Fayçal Karamé ήταν εκείνος που πρόφερε τον πιο καταγγελτικό λόγο διαβεβαιώνοντας ότι η απαγωγή των 2 επισκόπων ήταν μια ενέργεια προσχεδιασμένη και καλά προμελετημένη που απευθύνει ένα μήνυμα ξεκάθαρο στους χριστιανούς για να τους πει να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Σύμφωνα με τον ίδιο « πρέπει ν΄αναζητηθεί ο δάκτυλος του Ισραήλ πίσω από αυτό το σχέδιο ακόμη κι αν εμφανώς υποτίθεται ότι η ευθύνη καταλογίζεται σε πρόσωπα θεωρητικά μουσουλμάνους που δεν έχουν όμως καμιά σχέση με το ισλάμ ».Ο Fayçal Karamé επέμεινε ότι η υπόθεση της απαγωγής των επισκόπων είναι μια « ισραηλινή κόκκινη γραμμή ».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΟΚ ! Το Ισραήλ πίσω από την απαγωγή των επισκόπων Χαλεπίου ;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications