7 Απρ 2016

Κράτος εν κράτει οι παρακρατικοί «αλληλέγγυοι» και «αντιρατσιστές» που λειτουργούν υπό κυβερνητική προστασία - ΒΙΝΤΕΟ

Κράτος εν κράτει οι παρακρατικοί «αλληλέγγυοι» και «αντιρατσιστές» που λειτουργούν υπό κυβερνητική προστασία - ΒΙΝΤΕΟ

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η φανερή εξουσία σ' αυτή την Χώρα, οι πάσης φύσεως “αντιρατσιστές”, “αντιφασίστες”, “αλληλέγγυοι” κ.τ.λ., εντός και εκτός του κομματικού αυτού μορφώματος, αποτελούν την “κρυφή” εξουσία, η οποία είναι και η πραγματική.

Οι γνωστοί-άγνωστοι παρακμιακοί και περιθωριακοί τύποι της άκρας αριστεράς και του “αντιεξουσιαστικού” χώρου, οι αρχιτέκτονες του χτισίματος της ισλαμικής εποίκισης της Χώρας, οι εθνομηδενιστές και οι μισητές του Ελληνικού Λαού, είναι αυτοί που κρύβονται γύρω από την επιχείρηση απείθειας και ξεσηκωμού των χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Υπάρχουν κάποια καυτά ερωτήματα εδώ και λίγες ημέρες, τα οποία έχουν ως εξής:

α) Ποιοι διένειμαν το φυλλάδιο στην Ειδομένη, έτσι ώστε να υπάρξει μαζική είσοδος προσφύγων και λαθρομεταναστών στα σύνορα με τα Σκόπια από σημείο του ποταμού;

β) Ποιοι μοιράζουν φυλλάδια στο λιμάνι του Πειραιά, έτσι ώστε να αποπροσανατολίσουν τους λαθρομετανάστες και να τους ξεσηκώσουν; γ) Ποιοι καθοδηγούν το πλήθος των απελπισμένων στο να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα, παραμένοντας εδώ;

Τα ερωτήματα είναι, φυσικά, ρητορικά, καθώς είναι γνωστές οι “μούρες”, οι οποίες κρύβονται πίσω απ' αυτές τις κινήσεις. Μόνο στην Ελλάδα του “συνταγματικού τόξου”, μια Χώρα η οποία έχει μετατραπεί σε μια μπανανία που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και σ' έναν χώρο περισυλλογής και στριμώγματος χιλιάδων λαθρομεταναστών, ο Στρατός, η Αστυνομία και όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες της “κάθονται σούζα” στις παραβατικές συμπεριφορές όλων αυτών των φαιδρών τύπων με τις ξεπερασμένες από τον Χρόνο και την Ζωή ιδεοληψίες, οι οποίοι θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Λαό της.

Οι σιτιζόμενες από το Κράτος ΜΚΟ και οι (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) σύντροφοί τους, με τις κοινές “αλληλέγγυες” και “αντιρατσιστικές” απόψεις, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι λειτουργούν ως ένα παρακράτος, το οποίο έχει αναλάβει την πλήρη αποδόμηση του εναπομείναντος Ελληνικού κράτους και την δημιουργία διαλυτικών καταστάσεων στην κοινωνική συνοχή του Τόπου. Η νοοτροπία του “οι μετανάστες και οι πρόσφυγες έχουν μόνο δικαιώματα”, σε μια Χώρα στην οποία μπήκαν και συνεχίζουν να μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, δρα ως μια (καθόλου βραδυφλεγής) βόμβα στα θεμέλια του Έθνους.

Αλλά το ανύπαρκτο Εθνικής συνείδησης “ελληνικό” κράτος (πόσο επίκαιρη η ρήση του Δραγούμη “Ζήτω το Έθνος, Κάτω το Κράτος”) όχι μόνο δεν συλλαμβάνει αυτά τα ανθελληνικά στοιχεία με τις συνεχείς παράνομες πρακτικές, αλλά φροντίζει να τους κάνει πλάτες και να τους χρηματοδοτεί. Αντιθέτως, η αυστηρότητά του εξαντλείται στην θέσπιση ολοένα και περισσότερων νόμων σταλινικής έμπνευσης και περιεχομένου, οι οποίοι στοχοποιούν ποινικά οποιονδήποτε Έλληνα διαμαρτύρεται για τον εποικισμό της Πατρίδας του και την υποβάθμιση της ζωής του.

Θαυμάστε ένα τυπικό δείγμα "αλληλέγγυου":

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κράτος εν κράτει οι παρακρατικοί «αλληλέγγυοι» και «αντιρατσιστές» που λειτουργούν υπό κυβερνητική προστασία - ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats